המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שחר חסון??
זה דורש באן רציני
LIAV10 כתב:חפרת
MaccabiTA כתב:שחר חסון מצחיק. מטומטם, אבל מצחיק.
MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
אין לי בעיה עם הומור מפגר, אתה מכיר אותי, אני לא אור. אבל יש גבול. ושחר חסון נמצא כל כך רחוק מהגבול, שהוא נקודה קטנה ושחורה עם ח' וע' במרחק.
ואתה פשוט מרים לכרמל להנחתה עם זה שאין לך סטנדרטים.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
אין לי בעיה עם הומור מפגר, אתה מכיר אותי, אני לא אור. אבל יש גבול. ושחר חסון נמצא כל כך רחוק מהגבול, שהוא נקודה קטנה ושחורה עם ח' וע' במרחק.
אני חושב שהיא לא פה אז אני בטוח לעת עתה
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
היא תמיד פה, אורבת בצללים ,מקלפת בורקסים
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
אני תמיד פה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני דוגל בגישה שאין סטנדרטים בהומור, אם אתה אומר על משהו 'זה ילדותי ומפגר' זה סתם דבר אחד פחות שאתה יכול לצחוק ממנו. ולצחוק זה כיף
היא תמיד פה, אורבת בצללים ,מקלפת בורקסים
לוגמת נוזלי קוסקוס, מנגנת בשק חלילים
MTA2311 כתב:שחר חסון הבן אדם השנוא עליי
MTA2311 כתב:שחר חסון הבן אדם השנוא עליי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Tom1313 ו־26 אורחים