MTA2311 כתב:שחור ראשון היה, עכשיו אישה ראשונה. מה יהיה עוד 4 שנים?
היספני?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:נו נו הילארי חוזרת לבית הלבן..מעניין איך תרגיש. ת'אמת שיש פה חתיכת סיפור- האישה הראשונה להיות נשיאה שבעלה היה כבר נשיא.. מת להיות זבוב על הקיר ברגע שהיא תתיישב לראשונה על כסא הנשיא.
LIAV10 כתב:יהודון?
my man כתב:MTA2311 כתב:שחור ראשון היה, עכשיו אישה ראשונה. מה יהיה עוד 4 שנים?
להט"ב ראשון..
my man כתב:MTA2311 כתב:שחור ראשון היה, עכשיו אישה ראשונה. מה יהיה עוד 4 שנים?
להט"ב ראשון..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שחור ראשון היה, עכשיו אישה ראשונה. מה יהיה עוד 4 שנים?
להט"ב ראשון..
זה הילארי גם
שתי ציפורים במכה אחת
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שחור ראשון היה, עכשיו אישה ראשונה. מה יהיה עוד 4 שנים?
להט"ב ראשון..
זה הילארי גם
שתי ציפורים במכה אחת
מה? אמיתי?
yanay21 כתב:כרמל, אני לא חושב שזה נכון לגבי הילארי. לגבי רייס, לא יהיה הלם, אבל לא שמעתי כלום(חוץ מהקטע האוטומטי של אנשים, שאם היא רווקה מבוגרת וכו')
MTA2311 כתב:חבל שזועבי לא נולדה בארצות הברית. גם ערבייה וגם לסבית. כולם היו נוהרים לקלפיות.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, אני לא חושב שזה נכון לגבי הילארי. לגבי רייס, לא יהיה הלם, אבל לא שמעתי כלום(חוץ מהקטע האוטומטי של אנשים, שאם היא רווקה מבוגרת וכו')
מבטיחה לך ששתיהן, במיוחד קונדוליסה
MTA2311 כתב:חבל שזועבי לא נולדה בארצות הברית. גם ערבייה וגם לסבית. כולם היו נוהרים לקלפיות.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, אני לא חושב שזה נכון לגבי הילארי. לגבי רייס, לא יהיה הלם, אבל לא שמעתי כלום(חוץ מהקטע האוטומטי של אנשים, שאם היא רווקה מבוגרת וכו')
אני בספק, אבל כנראה שנדע רק עוד איזה 30 שנה, ומי מתכנן לחיות עד אז
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, אני לא חושב שזה נכון לגבי הילארי. לגבי רייס, לא יהיה הלם, אבל לא שמעתי כלום(חוץ מהקטע האוטומטי של אנשים, שאם היא רווקה מבוגרת וכו')
אני בספק, אבל כנראה שנדע רק עוד איזה 30 שנה, ומי מתכנן לחיות עד אז
הארון לא מספיק גדול בשביל קונדוליסה, הילארי ושרית חדד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים