המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:כרמל, אני לא חושב שזה נכון לגבי הילארי. לגבי רייס, לא יהיה הלם, אבל לא שמעתי כלום(חוץ מהקטע האוטומטי של אנשים, שאם היא רווקה מבוגרת וכו')
מבטיחה לך ששתיהן, במיוחד קונדוליסה
אני בספק, אבל כנראה שנדע רק עוד איזה 30 שנה, ומי מתכנן לחיות עד אז
הארון לא מספיק גדול בשביל קונדוליסה, הילארי ושרית חדד
את יודעת שעל שרית שמעתי ממש לא מזמן? אמא באה הביתה נרעשת
"אתה לא מבין!@# נכון שרית חדד?! הייתי היום בהופעה של בת הזוג שלה!! מי היה מאמין"
LIAV10 כתב:רגע, שרית יצאה? יש לה בת זוג שיודעים עליה?
MTA2311 כתב:חבל שזועבי לא נולדה בארצות הברית. גם ערבייה וגם לסבית. כולם היו נוהרים לקלפיות.
yanay21 כתב:אבל שרית חדד זה לא עניין של גיידאר. פשוט זה אף פעם לא היה אישיו, במובן שלא דיברו על זה, כי למי אכפת מהחיים האישיים שלה. מבלי להעליב אותה, כמובן.
אני הבנתי שהיא בת זוג של זמרת בשם דקלה
my man כתב:MTA2311 כתב:חבל שזועבי לא נולדה בארצות הברית. גם ערבייה וגם לסבית. כולם היו נוהרים לקלפיות.
וואו! הכי טובה שלך בתקופה האחרונה. וואו!![]()
![]()
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אבל שרית חדד זה לא עניין של גיידאר. פשוט זה אף פעם לא היה אישיו, במובן שלא דיברו על זה, כי למי אכפת מהחיים האישיים שלה. מבלי להעליב אותה, כמובן.
אני הבנתי שהיא בת זוג של זמרת בשם דקלה
שם מבאס לצעוק במיטה
yanay21 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שחור ראשון היה, עכשיו אישה ראשונה. מה יהיה עוד 4 שנים?
להט"ב ראשון..
להט"ב ראשון/ה/ים, בבקשה.
האמת שרצה שמועה על הילארי(כמובן שזו סתם שמועה, אבל עדיין), שהיא רועה בפריימריז זרים, איף יו נואו וואט איי מין
yanay21 כתב:אם היא לסבית, היא עושה את הומה אבדין קל.
אגב, מי שלא ראה את הסרטון של גורי אלפי על הבחירות-עכשיו
felix_r כתב:yanay21 כתב:אם היא לסבית, היא עושה את הומה אבדין קל.
היא בי
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אם היא לסבית, היא עושה את הומה אבדין קל.
היא בי
חוגגת הגברת
felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אם היא לסבית, היא עושה את הומה אבדין קל.
היא בי
חוגגת הגברת
אתה זוכר, שלפני שבועים-שלושה הילארי לא הרגישה טוב והתמוטטה? ואז כולם התחילו לנחש במה היא חולה? אז הראו איך בארה"ב עתונאי הולך ברחוב ושואל אנשים איזו מחלה לדעתם יש להילארי. חלק מהם ענו שלדעתם יש לה איידס. זה היה באמת נורא להגיד דבר כזה, אבל עכשיו אתה מבין למה הם אמרו את זה...
MTA2311 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אם היא לסבית, היא עושה את הומה אבדין קל.
היא בי
חוגגת הגברת
אתה זוכר, שלפני שבועים-שלושה הילארי לא הרגישה טוב והתמוטטה? ואז כולם התחילו לנחש במה היא חולה? אז הראו איך בארה"ב עתונאי הולך ברחוב ושואל אנשים איזו מחלה לדעתם יש להילארי. חלק מהם ענו שלדעתם יש לה איידס. זה היה באמת נורא להגיד דבר כזה, אבל עכשיו אתה מבין למה הם אמרו את זה...
מה הקשר בין איידס ללסביות?
MTA2311 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אם היא לסבית, היא עושה את הומה אבדין קל.
היא בי
חוגגת הגברת
מה הקשר בין איידס ללסביות?
Holiday_Armadillo כתב:למי שלא יודע, לצלם את עצמך בתוך תא ההצבעה זה נגד החוק בארה''ב
עד עכשיו ראיתי רק תומכי טראמפ שעשו את זה ואני לא חושבת שמישהו פה מופתע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים