המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשאל שאלה כללית לפני שאני אגיע לפואנטה בשביל לראות אם יש סיבה בכלל להוציא את עצמי מטומטמת ברמה חדשה - מישהו פה אוהב ממתקי גומי?
יש מישהו שלא אוהב?
אני, שנאת מוות
בגלל זה אני צריכה את דעתם המלומדת של אוכלי הגומי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשאל שאלה כללית לפני שאני אגיע לפואנטה בשביל לראות אם יש סיבה בכלל להוציא את עצמי מטומטמת ברמה חדשה - מישהו פה אוהב ממתקי גומי?
מת עליהם
שוקינג
טוב נו, שניים זה מספיק
נכון יש את הגומי הקלאסי, שזה נגיד..נחשי גומי ודובוני גומי שהם בצבע אחד ושקוף?
ואז יש ממתקי גומי שחוץ מנגיד..אדום, צהוב, ירוק, כתום וכו' יש להם גם בסיס לבן?
יש הבדל בין טעמים של הגומי עם הבסיס הלבן והגומי השקוף עם הצבע האחיד? כי מישהו ביקש ממני להביא לו גומי וכששאלתי איזה מהשניים הוא אמר ''מה שיותר טעים'', העניין הוא שאין לי מושג מה יותר טעים ואם בכלל יש הבדל
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשאל שאלה כללית לפני שאני אגיע לפואנטה בשביל לראות אם יש סיבה בכלל להוציא את עצמי מטומטמת ברמה חדשה - מישהו פה אוהב ממתקי גומי?
מת עליהם
שוקינג
טוב נו, שניים זה מספיק
יש הבדל בין טעמים של הגומי עם הבסיס הלבן והגומי השקוף עם הצבע האחיד? כי מישהו ביקש ממני להביא לו גומי וכששאלתי איזה מהשניים הוא אמר ''מה שיותר טעים'', העניין הוא שאין לי מושג מה יותר טעים ואם בכלל יש הבדל
שאלה אמיתית: מה היה קורה לך אם פשוט היית מביאה לו גומי בלי לשאול אותו איזה? איך את אוהבת לסבך את עצמך סתם..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מטומטמת ברמה חדשה
יש שיאמרו..מטומטם בצורה מטומטמת
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
לא מישהו שיכול לכתוב פה, זה בטוח
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
אני מתגעגע אליו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="שועל"]מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
אני מתגעגע אליו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"][quote="שועל"]מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
אני מתגעגע אליו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"][quote="Holiday_Armadillo"][quote="שועל"]מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
אני מתגעגע אליו
שועל כתב:חבר'ה להרגיע את הרוחות
לא רוצה לראות את הזוגיות שלכם נהרסת
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"][quote="MTA2311"][quote="Holiday_Armadillo"][quote="שועל"]מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
אני מתגעגע אליו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"][quote="Holiday_Armadillo"][quote="שועל"]מטומטמת ברמה חדשה
מי יאמר?
אני מתגעגע אליו
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אשאל שאלה כללית לפני שאני אגיע לפואנטה בשביל לראות אם יש סיבה בכלל להוציא את עצמי מטומטמת ברמה חדשה - מישהו פה אוהב ממתקי גומי?
מת עליהם
שוקינג
טוב נו, שניים זה מספיק
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־21 אורחים