אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי yzafrir » 20 דצמבר 2011, 12:03

er79 כתב:
מכבי מתכוונת לשלם 100K דמי שחרור + משכורת לשחקן רק בשביל שיסיים פה את העונה ויחזור חזרה לבלגים?

למה לא? אתה רוצה לראות פה שחקן בן 34 גם בעונה הבאה? אני לא.

לא כשחקן מוביל אבל אם יתן המשך עונה טובה במכבי , בהחלט הייתי משאיר אותו על חשבון פאפאס...אין מה לעשות אבל זה עניין של גנטיקה...
בכל מקרה אני מניח שהשכר שלו לא רחוק מדמי השחורר שלו ואני לא מאמין שהוא ירוויח במכבי במה שנישאר סכום כלכך גבוהה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 דצמבר 2011, 12:04

yzafrir כתב:
er79 כתב:עושה רושם שפולן לא יבוא, אבל אין לי ספק שהוא יהיה מבין הראשונים ברשימת המלפפונים של הקיץ הבא. אפרופו מלפפונים, נראה לי שעשינו שיא של אשכול מלפפונים פעיל עמוק לתוך אמצע העונה, אבל יש לי תחושה שביום חמישי בערב אפשר יהיה בשעה טובה לנעול את האשכול הזה.

אל תיהיה בטוח , אם פאפאס ישוחרר יכול מאוד להיות שמכבי תצרף קומבוגארד נוסף....בלאט הרי אמר אחרי צרוף לאנגפורד שיצורפו עוד שני שחקנים שכנראה אחד מהם היה אמור להיות פרקינס והשני מסתבר שזה יהיה מאלט . משום מה יש לי הרגשה שנראה פה מתישהו את אדריאן בנקס...

גם לי יש איזושהי תחושת בטן לגבי בנקס. בהתחשב בזה שהוא מציג אתלטיות ברמת טופ NBA, קליעה מצויינת מבחוץ ומהקו ואופי קשוח ו"חצוף"- הוא הופך את עצמו באופן כמעט אוטומטי למועמד רציני.
מעניין יהיה לעקוב אחרי ההתפתחות שלו העונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 20 דצמבר 2011, 12:06

yzafrir כתב:
er79 כתב:
מכבי מתכוונת לשלם 100K דמי שחרור + משכורת לשחקן רק בשביל שיסיים פה את העונה ויחזור חזרה לבלגים?

לא כשחקן מוביל אבל אם יתן המשך עונה טובה במכבי , בהחלט הייתי משאיר אותו על חשבון פאפאס...אין מה לעשות אבל זה עניין של גנטיקה...
בכל מקרה אני מניח שהשכר שלו לא רחוק מדמי השחורר שלו ואני לא מאמין שהוא ירוויח במכבי במה שנישאר סכום כלכך גבוהה...

אני מניח שלמכבי תהיה בכל מקרה איזו שהיא אופציה להמשיך את ההתקשרות איתו לשנה נוספת, גם אם הוא אמור לחזור אוטומטית לבלגיה. לדוגמא: שנה השאלה ובמידה שרוצים להמשיך איתו עונה נוספת ישולם סכום נוסף לקבוצה הבלגית. בכל מקרה, אני לא רואה סיטואציה בה הוא יצטיין העונה ויחזור בעונה הבאה לבלגיה, אבל קודם שיחתום, ינחת בארץ, ילמד את התרגילים, ישתלב בקבוצה ויתן תפוקה יפה ואז נתחיל לחשוב אם לדבר בכלל על העונה הבאה...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 20 דצמבר 2011, 12:07

אני הייתי מעדיף להשאיר את האופציות פתוחת.
מכבי הולכת להוציא משהו כמו 300 אלף דולר (200 משכורת + סביבות ה-100 שחרור) על שחקן מבוגר בשביל חצי עונה.

בגלל זה מלכתחילה אני חושב שזה טמטום להביא אותו ולא להשקיע בפוטנציאל צעיר. הרי לא משנה איזה רכז יבוא, פולן או מאלט, את האדריאטית ואת הקופליג אנחנו ניקח, את היורוליג כנראה שלא, ועל כן הבאת שחקן בן 34 לחצי עונה היא צעד מטופש מבחינה כלכלית וככל הנראה גם מקצועית. אבל כאוהד מכבי אני מאחל הצלחה לכל שחקן שבא לפה, מקווה שמאלט יעזור לנו כמה שניתן, לא נראה לי הוא יהיה פה בעונה הבאה, עדיף לראות פה דם צעיר.
er79

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 דצמבר 2011, 12:09

yzafrir כתב:
er79 כתב:

צפריר, לפי ספורט 5 השכר שלו הולך להיות 200 אלף דולר לעונה ו-75 אלף דולר דמי שחרור, כלומר: כל הפיצוי של ג'רמי פארגו.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=112345
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי itay92 » 20 דצמבר 2011, 12:25

עכשיו לפי וואלה ואחד אמין באינטרבאסקט,מכבי בכלל משאילים אותו לחצי עונה שבסופה יש למכבי אופציה לקנות אותו.
itay92

הודעהעל ידי p&p » 20 דצמבר 2011, 12:30

itay92 כתב:עכשיו לפי וואלה ואחד אמין באינטרבאסקט,מכבי בכלל משאילים אותו לחצי עונה שבסופה יש למכבי אופציה לקנות אותו.

לא הייתי מאמין לזארקו אחרי כל מה שהיה עם לנגפורד....
p&p

הודעהעל ידי er79 » 20 דצמבר 2011, 12:35

זארקו כלל לא אמין בהתייחס למכבי. נפל העונה עם כל התחזיות שלו על מכבי (לנגפורד, פופוביץ', רקוצ'ביץ', ושאר ירקות). סוג של רועי מרום אירופאי.
er79

הודעהעל ידי misha » 20 דצמבר 2011, 18:41

yzafrir כתב:
er79 כתב:לא יבוא עוד שחקן, ואני גם לא מאמין שפאפאס ישוחרר.

נשאר לנו רק לחכות ולראות...נראה לי שהרבה תלויי בהשתלבות של מאלט שאם תיהיה מהירה אז בלאט יעדיף לשחרר את פאפאס ולהישאר עם מאלט ואוחיון....

קשה לי להאמין שנביא עוד שחקן ואני גם מקווה שלא ישחררו את פאפאס.
מאלט יהיה הזר השמיני וזר שנביא אחריו לא יוכל לשחק בליגה וגביע. וגם יש את העניין כספי (פיצויים לפאפאס, משכורת לשחקן חדש).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי where is the love? » 20 דצמבר 2011, 18:43

שיהיה בהצלחה למאלט בהחלט עושה רושם של שחקן חביב.
אבל אם מסתכלים על ההחמה הזאת, אז לדעתי היא החתמה לא נכונה בכלל, אני מקווה שאני אטעה וכולנו נשמח.
אני מאוד מקווה שפולן יגיע לפה בעונה הבאה, ואני ממש מקווה שלא תבוא איזה קבוצה ותיקח אותו מהר..עוד לפני שנצליח למצמץ.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי misha » 20 דצמבר 2011, 18:50

מדברים פה על פולן יותר מדי אבל כמה באמת ראו אותו בפעולה מעבר לכמה קטעי יוטיוב?
לדעתי, כרגע מאלט הוא אופציה יותר טובה, לפחות עד סוף העונה. שחק בוגר שנמצא אולי בכושר הכי טוב בקריירה, אחד ששיחק כמה שנים ביורוליג והסיכויים שישתלב בקבוצה כמו מכבי תוך כדי תנועה גבוהים יותר מאשר שחקן צעיר בעונתו הראשונה באירופה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2011, 19:03

ראיתי היום איזשהו ראיון עם פארמר שבו הוא מלין על זה שלא בא לו להיות שחקן ספסל (מאחורי דרון) כל החיים.
לא יודע אם דיברו על זה כאן, אבל אין ספק שהחוויה שלו במכבי היתה בגדר eye opener, והמצב בו הוא היה במכבי, הוא מצב שהוא רוצה להיות בו
ולא בטוח שזה משהו שיתאפשר בNBA.

הוא מאוד צעיר, ובהחלט יש למכבי אפשרות לנסות ולפתות את הבחור לחזור לאירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 20 דצמבר 2011, 19:18

יש קבוצות פחות טובות בNBA שיתנו לו יותר דקות. החוויה שהוא עבר כאן אולי תעזור לנו בעתיד אבל לא נראה לי שבזמן הקרוב. אולי כשהוא יהיה קרוב יותר לגיל 30 וירוויח פחות ממה שהוא מרוויח עכשיו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2011, 19:31

misha כתב:יש קבוצות פחות טובות בNBA שיתנו לו יותר דקות. החוויה שהוא עבר כאן אולי תעזור לנו בעתיד אבל לא נראה לי שבזמן הקרוב. אולי כשהוא יהיה קרוב יותר לגיל 30 וירוויח פחות ממה שהוא מרוויח עכשיו.

אולי. אבל סה"כ היום זה לא כזה מופרך ששחקנים מהדרג של פארמר יעשו את הדרך לאירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 20 דצמבר 2011, 19:51

הוא ירוויח 4.25 מיליון בעונה הבאה ואולי אף יותר בחוזה שיחתום (כנראה עם קבוצה אחרת) בהמשך. גם אם יוריד שליש, למכבי יהיה מאוד קשה להחתים שחקן כזה לחוזה ארוך טווח.
וגם עם כל החיבה שלו למכבי, לשחקנים כאלה בדרך כלל יש רצון למצות את עצמם ברמות הגבוהות לפני, ופארמר עוד לא השאיר חותם בNBA כפי שהוא רוצה (רכז ראשון בקבוצה כלשהי).
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי itai7 » 20 דצמבר 2011, 20:25

נראה לי די אפשר לסגור את האשכול הזה כבר

זה די ברור מי המחליף
itai7

הודעהעל ידי asafb96 » 20 דצמבר 2011, 20:43

misha כתב:מדברים פה על פולן יותר מדי אבל כמה באמת ראו אותו בפעולה מעבר לכמה קטעי יוטיוב?
לדעתי, כרגע מאלט הוא אופציה יותר טובה, לפחות עד סוף העונה. שחק בוגר שנמצא אולי בכושר הכי טוב בקריירה, אחד ששיחק כמה שנים ביורוליג והסיכויים שישתלב בקבוצה כמו מכבי תוך כדי תנועה גבוהים יותר מאשר שחקן צעיר בעונתו הראשונה באירופה.

ב-ד-י-ו-ק
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2011, 21:09

misha כתב:הוא ירוויח 4.25 מיליון בעונה הבאה ואולי אף יותר בחוזה שיחתום (כנראה עם קבוצה אחרת) בהמשך. גם אם יוריד שליש, למכבי יהיה מאוד קשה להחתים שחקן כזה לחוזה ארוך טווח.
וגם עם כל החיבה שלו למכבי, לשחקנים כאלה בדרך כלל יש רצון למצות את עצמם ברמות הגבוהות לפני, ופארמר עוד לא השאיר חותם בNBA כפי שהוא רוצה (רכז ראשון בקבוצה כלשהי).

נכון.
אני בסה"כ אומר שישנו כאן מצב מיוחד בין השחקן לבין הקבוצה. סביר להניח שהוא לא יחתום על איזה חוזה של עשרות מליונים.
אם הוא ייראה תוך שנה-שנתיים-שלוש, שזה הכיוון. 3-4 מליון דולר לעונה (ברוטו לפי חוזי הNBA), אז לא יהיה כאן ויתור גדול מבחינתו בצד הכספי, ומכבי
בהחלט יכולה לשלם מליון וקצת נטו.

בקיצור, זאת גזרה ששווה לא להזניח לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 דצמבר 2011, 12:43

סתם שאלה,
מה אתם אומרים על פי ג'י טאקר לעמדת SF שנה הבאה?
אני תופס ממנו שחקן מצויין..
העונה הוא די חושך ביורוליג, אבל בלאט אוהב אותו..
ביורוליג הוא נותן כמעט 9 נק' עם כמעט 7 ריב' (!)..
הוא זרק רק 3 פעמים לשלוש ולא קלע (יש לו יד נפלאה מבחוץ, שנה שעברה ביורוקאפ 50%), משחק רק 20 דקות..
לדעתי הוא יכול להצליח יותר במכבי מאשר בבאמברג..

הוא פתח את עונת היורוליג טוב ומסיים אותה טוב.. (20 נק' במשחק הראשון עם 5 ריב', משחק שמיני 11 נק' ו-13 ריב [!], ומשחק תשיעי של 9 נק' ו-12 ריב')
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 21 דצמבר 2011, 12:46

LIAV10 כתב:סתם שאלה,
מה אתם אומרים על פי ג'י טאקר לעמדת SF שנה הבאה?
אני תופס ממנו שחקן מצויין..
העונה הוא די חושך ביורוליג, אבל בלאט אוהב אותו..
ביורוליג הוא נותן כמעט 9 נק' עם כמעט 7 ריב' (!)..
הוא זרק רק 3 פעמים לשלוש ולא קלע (יש לו יד נפלאה מבחוץ, שנה שעברה ביורוקאפ 50%), משחק רק 20 דקות..
לדעתי הוא יכול להצליח יותר במכבי מאשר בבאמברג..

הוא פתח את עונת היורוליג טוב ומסיים אותה טוב.. (20 נק' במשחק הראשון עם 5 ריב', משחק שמיני 11 נק' ו-13 ריב [!], ומשחק תשיעי של 9 נק' ו-12 ריב')

פיזית הוא נראה הרבה יותר טוב מאשר בחולון , רזה יותר אתלט יותר...הוא גם לא משחק באותו סגנון ששיחק בחולון וראיתי אותו השנה בשני משחקים ומאוד נהנתי ממנו...שחקן שפעם חשבתי עליו שאין מצב אבל היום אני כבר לא בטוח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים