המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
מרחק מקסימאלי לגיטימי לדייט טינדר?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="MTA2311"]יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
מה השיא שלך?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
rc4991 כתב:מה השיא שלך?
אנגולה
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:מה השיא שלך?
אנגולה
הייתה רק אחת שהייתה שווה את המאמץ (מתוך איזה 5 בחורות שזה מצא) אבל לא היה לי איך לבצע
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"]יש איתי טיבור במסלול. כולם כזה צוחקים ובשוק, ורק אני כזה "פחח אני מכיר הודאל יא ילדים טיבור זה סטנדרטי בשבילי"
השאלה קשורה לנושא?
מאץ׳ עם בחורה בשם טיבור
לא מאמין לך. סקרין שוט.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:מה השיא שלך?
אנגולה
הייתה רק אחת שהייתה שווה את המאמץ (מתוך איזה 5 בחורות שזה מצא) אבל לא היה לי איך לבצע
שחורה?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:מה השיא שלך?
אנגולה
שחורה?
כן
אחת מהבודדות שנתקלתי בהן שם שהייתה שווה את המאמץ ולא הייתה חצויית דם
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:[quote]מה השיא שלך?
אנגולה
שחורה?
כן
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="rc4991"][quote]מה השיא שלך?
אנגולה
שחורה?
כן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], מרסר ו־7 אורחים