10 נובמבר 2016, 13:17
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:שועל כתב:גם פאו קבוצה די חדשה אגב
יהיה כיף לראות את הפנים המיואשות של פדרמן אחרי התבוסה היום שתשים סוף לעונה האירופית
גם אם נפסיד היום , זה רחוק מאוד מסוף העונה האירופית.
עוד לא שיחקנו 20 אחוז מהמשחקים של העונה.
האמת שאחרי המשחק הזה זה יהיה בדיוק 20%.
10 נובמבר 2016, 13:18
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:גם פאו קבוצה די חדשה אגב
יהיה כיף לראות את הפנים המיואשות של פדרמן אחרי התבוסה היום שתשים סוף לעונה האירופית
גם אם נפסיד היום , זה רחוק מאוד מסוף העונה האירופית.
עוד לא שיחקנו 20 אחוז מהמשחקים של העונה.
זה צעד חשוב לקראת סוף די וודאי. למכבי אין את הכלים, והיא אוטוטו ב2/7
איך קפצת ל 2/7 שועל? לא צריך להקדים את המאוחר.
יש את הכלים לנצח כמעט כל קבוצה, הבעיה שחסר איזון בסגל לעשות את זה באופן קונסיסטנננטי.
כולי תקווה שמכבי יוכלו איכשהו להחזיק מעמד ולהתחבר טוב יותר קקבוצה עד חזרתו של מילר וזה יוסיף למכבי את אותם הדברים שחסרים לה בסגל. הייתי רוצה גם חיזוק עד לאותו זמן אבל לא נראה לי שזה הולך לקרות.
בנוגע להיום גם אני לא אופטימי.
10 נובמבר 2016, 13:35
10 נובמבר 2016, 13:37
toja27 כתב:פנר' הפסידה בבית לקאזאן! שבוע שעבר. זה גם מצביע לעבר כך שפנר' זו לא איזו מפלצת והאמת הם נראים כחורקים מתחילת העונה וגם שיש מקום להפתעות. ובכל אופן גם אם נזרום איתך זה יוצא 2/5.
היחידה שעשתה באמת בית ספר למכבי עד כה זו ברצלונה וצסקא במשחקי ההכנה.
לגבי נסיגנ במשחק ההתקפה, זה לא שהשחקנים שכחו איך לקלוע אלא שהם פשוט מחפשים את עצמם כקבוצה. לפעמים בתקופת הנתאמות שכאלו קורה שבשביל לשפר אספקט חלש במשחק של הקבוצה,הקבוצה "שוכחת" לעשות את מה שעשתה טוב בעבר. זה חלק מתהליך ההתאקלמות של הקבוצה.
10 נובמבר 2016, 13:50
שועל כתב:toja27 כתב:פנר' הפסידה בבית לקאזאן! שבוע שעבר. זה גם מצביע לעבר כך שפנר' זו לא איזו מפלצת והאמת הם נראים כחורקים מתחילת העונה וגם שיש מקום להפתעות. ובכל אופן גם אם נזרום איתך זה יוצא 2/5.
לגבי נסיגנ במשחק ההתקפה, זה לא שהשחקנים שכחו איך לקלוע אלא שהם פשוט מחפשים את עצמם כקבוצה. לפעמים בתקופת הנתאמות שכאלו קורה שבשביל לשפר אספקט חלש במשחק של הקבוצה,הקבוצה "שוכחת" לעשות את מה שעשתה טוב בעבר. זה חלק מתהליך ההתאקלמות של הקבוצה.
2/7, 2 מתוך 7, שתי שביעיות הצלחה
10 נובמבר 2016, 13:53
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:פנר' הפסידה בבית לקאזאן! שבוע שעבר. זה גם מצביע לעבר כך שפנר' זו לא איזו מפלצת והאמת הם נראים כחורקים מתחילת העונה וגם שיש מקום להפתעות. ובכל אופן גם אם נזרום איתך זה יוצא 2/5.
הבנתי, משום מה הנחתי שאנחנו מציגים את המאזן בצורה הסטנדרטית נצחונות/הפסדים כמו שעשינו כל השנים
10 נובמבר 2016, 13:56
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:פנר' הפסידה בבית לקאזאן! שבוע שעבר. זה גם מצביע לעבר כך שפנר' זו לא איזו מפלצת והאמת הם נראים כחורקים מתחילת העונה וגם שיש מקום להפתעות. ובכל אופן גם אם נזרום איתך זה יוצא 2/5.
הבנתי, משום מה הנחתי שאנחנו מציגים את המאזן בצורה הסטנדרטית נצחונות/הפסדים כמו שעשינו כל השנים
2-5
ל2/7 אין משמעות אחרת
10 נובמבר 2016, 16:48
10 נובמבר 2016, 17:00
my man כתב:המשחק ב21:15
10 נובמבר 2016, 17:01
שמואל1 כתב:my man כתב:המשחק ב21:15
עודכן בכותרת
10 נובמבר 2016, 18:05
10 נובמבר 2016, 18:16
MTA2311 כתב:משחק יורוליג היום והפורום מת. אתם מחליאים אותי. בטח יושבים ליד המקלדת ומחכים שמכבי תהיה בפיגור בשביל להתעורר.
10 נובמבר 2016, 18:24
10 נובמבר 2016, 18:30
MTA2311 כתב:משחק יורוליג היום והפורום מת. אתם מחליאים אותי. בטח יושבים ליד המקלדת ומחכים שמכבי תהיה בפיגור בשביל להתעורר.
10 נובמבר 2016, 18:58
10 נובמבר 2016, 19:04
10 נובמבר 2016, 19:07
שועל כתב:MTA2311 כתב:משחק יורוליג היום והפורום מת. אתם מחליאים אותי. בטח יושבים ליד המקלדת ומחכים שמכבי תהיה בפיגור בשביל להתעורר.
זה מצביע על כך שזה לא מעניין אף אחד, כי אין פה מי שמאמין שאפשר לנצח את פאו
10 נובמבר 2016, 19:18
jol9 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:משחק יורוליג היום והפורום מת. אתם מחליאים אותי. בטח יושבים ליד המקלדת ומחכים שמכבי תהיה בפיגור בשביל להתעורר.
אני דווקא מחכה למשחק...
10 נובמבר 2016, 19:24
shayD כתב:jol9 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:משחק יורוליג היום והפורום מת. אתם מחליאים אותי. בטח יושבים ליד המקלדת ומחכים שמכבי תהיה בפיגור בשביל להתעורר.
אני דווקא מחכה למשחק...
אין לך איזה תזה לכתוב ?
עבודה לעשות?
ילדים לגדל ?
10 נובמבר 2016, 19:25
shayD כתב:jol9 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:משחק יורוליג היום והפורום מת. אתם מחליאים אותי. בטח יושבים ליד המקלדת ומחכים שמכבי תהיה בפיגור בשביל להתעורר.
אני דווקא מחכה למשחק...
אין לך איזה תזה לכתוב ?
עבודה לעשות?
ילדים לגדל ?