המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני אוהב את מה שנהיה ממנו השנה.. כשהוא שומר על כושר גופני טוב(בעיקר לא עולה במשקל) וכשמשתמשים בו נכון, הוא יכול להיות מפלצת באירופה
JasonWilliams12 כתב:אני לא חושב שטאקר מתאים אנחנו צריכים שחקנים שירחבו את המשחק מי יקלע מבחוץ כאשר אליהו שחורצי וטאקר אוחיון עושים סל רק בצבע?
LIAV10 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני לא חושב שטאקר מתאים אנחנו צריכים שחקנים שירחבו את המשחק מי יקלע מבחוץ כאשר אליהו שחורצי וטאקר אוחיון עושים סל רק בצבע?
נכון, טאקר עושה סלים רק בצבע![]()
יש לך זיכרון של דג? אתה לא זוכר את הקדנצייה שלו בבני השרון?
LIAV10 כתב:מכבי רוצים להאריך את חוזהו של סופו: http://www.one.co.il/Article/192458.html
טוב מאוד, ותוסיפו גם חוזה ארוך טווח לריצ' ויש לנו בסיס לשנים הבאות עם אליהו, פניני, מילאן ואוחיון..
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני אוהב את מה שנהיה ממנו השנה.. כשהוא שומר על כושר גופני טוב(בעיקר לא עולה במשקל) וכשמשתמשים בו נכון, הוא יכול להיות מפלצת באירופה
מסכים, כבר בבני השרון הוא הראה שהוא מתאים לרמות הגבוהות..
כרמל אמרה שאם לא העיתונאים החטטניים הוא היה העונה במכבי..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני אוהב את מה שנהיה ממנו השנה.. כשהוא שומר על כושר גופני טוב(בעיקר לא עולה במשקל) וכשמשתמשים בו נכון, הוא יכול להיות מפלצת באירופה
מסכים, כבר בבני השרון הוא הראה שהוא מתאים לרמות הגבוהות..
כרמל אמרה שאם לא העיתונאים החטטניים הוא היה העונה במכבי..
אמרתי את זה? על מי? טאקר? לא זכור לי..
טאקר לא הגיע למכבי בגלל שהלפרין היה אמור להגיע ובלאט חשב שהם לא מתאימים לשחק יחד..
יומיים לפני שהלפרין הודיע שהוא לא יגיע טאקר חתם בבאמברג..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני לא חושב שטאקר מתאים אנחנו צריכים שחקנים שירחבו את המשחק מי יקלע מבחוץ כאשר אליהו שחורצי וטאקר אוחיון עושים סל רק בצבע?
נכון, טאקר עושה סלים רק בצבע![]()
יש לך זיכרון של דג? אתה לא זוכר את הקדנצייה שלו בבני השרון?
טאקר עושה סלים בצבע. בבני השרון הוא אפילו היה PF, למרות הגובה שלו, בגלל קליעה לוקה. הוא שיפר קצת את הקליעה, אבל הוא עדיין שחקן שחיי על נקודות בפנים
אפילו בחולון לפני 3 שנים (שמאז הוא שיפר את יכולת הקליעה שלו) הוא קלע 40% מהשלוש..
בליגה שלנו לא פלא שהוא שיחק 4, הוא גם היה איטי מדי ל-3 אולי..מאז הוא ירד במשקל ונהייה יותר זריז..
MTA2311 כתב:למרות שסמית נראה טוב במשחקים האחרונים קשה לי להאמין שהוא יישאר פה עוד עונה(אלא אם נראה ממנו משהו יוצא דופן עד סיום העונה) ובהנחה שגם על המחליף שלו לא יישפכו מליונים, צריך לחשוב על שחקנים בסדר גודל של טאקר. ב400-450 אלף דולר לעונה, אני לא רואה הרבה אופציות יותר טובות ממנו אם בכלל. אז נכון, הוא לא קלעי גדול, אבל הוא ריבאונדר בחסד, שחקן פוסט אפ מצויין, חודר טוב ושומר טוב גם על עמדה 3 וגם על שחקנים בעמדות הפנים
אבי כתב:לסמית' באמת יש יד טובה מחצי מרחק. שנה שעברה היו לו 52% מה-2...
משום מה במכבי הוא התאהב בזריקת שלשות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jazzman ו־14 אורחים