המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:מנקה את חדר ההלבשה? יא חתיכת זבל תימני זה מה שאני קיבלתי?
MaccabiTA כתב:מנקה את חדר ההלבשה? יא חתיכת זבל תימני זה מה שאני קיבלתי?
my man כתב:MaccabiTA כתב:מנקה את חדר ההלבשה? יא חתיכת זבל תימני זה מה שאני קיבלתי?
אתה מבין...עוזר מאמן שני לא נראה רע כל כך פתאום הא?!
er79 כתב:המועדון הזה מת כבר כמה שנים. עונת האליפות הייתה פוקס שלא נזקפת לאף אחד מההנהלה. רוצים לדבר על הכנות לעונה הבאה?
1. החלפת ההנהלה כולה, בעלים חדש שיש לו הרבה כסף ותשוקה להשקיע במכבי. אחרת כל הסעיפים מטה לא שווים כלום והמועדון הזה ישקע במצולות.
2. מינויים מקצועיים חדשים. מאמן אוטוריטה שיתווה את הסגל, עדיפות לבלאט. להעיף את ניקולה, אבי אבן, וכל הבררה שהרסו את המועדון. להקים מערך כושר חדש שבראשו יעמוד איש מקצוע מנוסה.
3. החלפת כלל השחקנים הישראלים. כולם כולל כולם.
4. בניית שלד הזרים סביב מנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר. קבוצה ללא רכז היא לא קבוצה. שחקן בלבל של טייריס רייס.
5. קבוצה מאוזנת גם בהגנה. שנים אנחנו בנחיתות בריבאונדים. לפחות שחקן אחד שיהווה משאבת ריבאונדים, שמירה טובה בצבע ויכולת חסימה.
LIAV10 כתב:הודאל מאלה שמזמינים משולש ומבקשים אקסטרה קטשופ, חרדל ואלף האיים ואז שמים בכיס.
LIAV10 כתב:מה איתי ינאי?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:מנקה את חדר ההלבשה? יא חתיכת זבל תימני זה מה שאני קיבלתי?
אין לו בושה
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:מה איתי ינאי?
ע.מאמן של כרמל? אתם מתים אחד על השנייה
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:מנקה את חדר ההלבשה? יא חתיכת זבל תימני זה מה שאני קיבלתי?
אין לו בושה
לא, כי לשימון ימ"ש יש?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:מה איתי ינאי?
אני מבקשת לבחור את עוזרי המאמנים שלי
לא מוכנה לשבת על הספסל עם נחשים שרק מחכים לקחת את המקום שלי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:מנקה את חדר ההלבשה? יא חתיכת זבל תימני זה מה שאני קיבלתי?
אין לו בושה
לא, כי לשימון ימ"ש יש?
אם זאת ההתנהלות שלך לא רחוק היום שאקרא להדיח אותך
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:מה איתי ינאי?
er79 כתב:המועדון הזה מת כבר כמה שנים. עונת האליפות הייתה פוקס שלא נזקפת לאף אחד מההנהלה. רוצים לדבר על הכנות לעונה הבאה?
1. החלפת ההנהלה כולה, בעלים חדש שיש לו הרבה כסף ותשוקה להשקיע במכבי. אחרת כל הסעיפים מטה לא שווים כלום והמועדון הזה ישקע במצולות.
2. מינויים מקצועיים חדשים. מאמן אוטוריטה שיתווה את הסגל, עדיפות לבלאט. להעיף את ניקולה, אבי אבן, וכל הבררה שהרסו את המועדון. להקים מערך כושר חדש שבראשו יעמוד איש מקצוע מנוסה.
4. בניית שלד הזרים סביב מנהל משחק מהרמה הגבוהה ביותר. קבוצה ללא רכז היא לא קבוצה. שחקן בלבל של טייריס רייס.
5. קבוצה מאוזנת גם בהגנה. שנים אנחנו בנחיתות בריבאונדים. לפחות שחקן אחד שיהווה משאבת ריבאונדים, שמירה טובה בצבע ויכולת חסימה.
איתי-שגב כתב:er79 כתב:המועדון הזה מת כבר כמה שנים. עונת האליפות הייתה פוקס שלא נזקפת לאף אחד מההנהלה. רוצים לדבר על הכנות לעונה הבאה?
אם משהו יכול להרוג את ההנהלה, זה הצחוק שלה שהיא קוראת את התגובה הזאת.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:מה איתי ינאי?
תבחרי בי... אין לי שום אספירציות, למעט להמשיך לנשום בכוחות עצמי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים