המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מליניאק אחד האנשים הטיפשים והשנואים בערוץ הספורט.
אם הוא אמר שמקל אובר רייטד אני מתחיל לחשוב שטעיתי כל השנים והוא בעצם צינור על.
שחף1 כתב:איפה מליניאק אומר את זה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:0ved1212 כתב:לא צודק לגבי אוחיון
הוא אחלה בתור רכז מחליף עם הרבה ניסיון
אני חושב שהסגל הישראלי צריך ליהיות כך
אוחיון דאוסון משעור לנדסברג ושגב
סגל ישראלי זול ומוכשר ולא יקר בכלל
זה יתן למכבי אפשרות להביא זר טוב בכל עמדה
אני חושב שהוא די איבד את זה, אבל אם אפשר להשאיר אותו בעלות של ישראלי סטנדרטי, כלומר
250K, אז אין לי בעיה עקרונית עם זה.
די נו
jol9 כתב:הבעיה היא שאין שום רכז נורמלי שאפשר להביא בשלב הזה של העונה.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:הבעיה היא שאין שום רכז נורמלי שאפשר להביא בשלב הזה של העונה.
בטח שיש.
LIAV10 כתב:אם מביאים עוד גארד שיביאו את פארמר, מכבי זקוקה לעוד גבוה וגם מילר יחזור בהמשך ויש רק עוד שני מקומות פנויים של זרים.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:הבעיה היא שאין שום רכז נורמלי שאפשר להביא בשלב הזה של העונה.
בטח שיש.
דבר אלי...
jol9 כתב:אם כל השמות שכתבת הם ברמה של נייט רובינסון, ביינום ופארמר
אז עדיף כבר לא.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אם כל השמות שכתבת הם ברמה של נייט רובינסון, ביינום ופארמר
אז עדיף כבר לא.
מי אמר שכל השמות שרשמתי הם ברמת הדומיננטיות של השלושה הספציפיים האלה (וצריך לציין גם שביינום הוא לא אותו שחקן ששיחק אצלנו)? כתבתי - חלקם מתאימים יותר, חלקם פחות. תריץ חיפוש לדוגמא על ראיין ארצ'ידיאקונו (אלוף מכללות עם וילאנובה) וגארי פייטון השני (הבן של, שחקן הגנה מצוין).
jol9 כתב:תראה, אני רק יוצא מנקודת הנחה ששחקן באמת טוב, לא יהיה פנוי בשלב הזה של העונה, ושמאוד קשה להתאים שחקן בול לחורים שיש, בשלב הזה של העונה.
העונה גם אין לנו את האפשרות לנסות לדוג שחקנים מקבוצות יורוליג שיורדות ליורוקאפ, כך שהשוק הרבה יותר קשיח ממה שהיה בשנים הקודמות.
תוסיף לזה את העובדה, שמכבי בדר"כ לא מצליחה עם שחקנים שמגיעים באמצע העונה, ותקבל סקפטיות מובנת.
למרות כל זה, אני כמובן שהייתי מעדיף שינסו.
עוד מוקדם מדי מכדי להרים ידיים.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:תראה, אני רק יוצא מנקודת הנחה ששחקן באמת טוב, לא יהיה פנוי בשלב הזה של העונה, ושמאוד קשה להתאים שחקן בול לחורים שיש, בשלב הזה של העונה.
העונה גם אין לנו את האפשרות לנסות לדוג שחקנים מקבוצות יורוליג שיורדות ליורוקאפ, כך שהשוק הרבה יותר קשיח ממה שהיה בשנים הקודמות.
תוסיף לזה את העובדה, שמכבי בדר"כ לא מצליחה עם שחקנים שמגיעים באמצע העונה, ותקבל סקפטיות מובנת.
למרות כל זה, אני כמובן שהייתי מעדיף שינסו.
עוד מוקדם מדי מכדי להרים ידיים.
אם מישהו חושב שאין אף שחקן טוב פנוי בשלב הזה, סימן שהוא לא מתמצא בשוק. זה שטויות, הכל מתנקז לסקאוטינג.
במיוחד עכשיו, יש לא מעט שחקנים טובים פנויים. חלקם הגדול נופה מקבוצות ב-NBA (שכידוע לכולנו, אספה אליה השנה יותר שחקנים בינלאומיים מאי פעם - כלומר, אחרים נאלצו לשלם את את המחיר ולהישאר בחוץ), וממתין להזדמנות נוספת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־2 אורחים