yanay21 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:כשההפסדים יצטברו מספיק כדי להעיף את רמי, כמו שאמר אור, כבר לא יהיה טעם. אני מעדיף שכבר ישאירו אותו
מה זה לא יהיה טעם? למה לא יהיה טעם?
להיפך. אם העונה תהיה גמורה, יהיה הכי הרבה טעם להביא מאמן שחושבים שיוכל להוביל את המועדון הזה בשנים הבאות, ויעשה את זה בלי הרבה לחץ על ההתחלה.
אני רק מזכיר שפיני גרשון הגיע לקבוצה כשהיתה במצב גרוע, ויורם חרוש פוטר.
פיני לא הצליח להביא את הקבוצה ההיא שלא הוא בנה למשהו גדול מדי באותה עונה, אבל מה היה לאחר מכן זכור היטב לכולנו.
זה אומר, שגם אם העונה הזאת אבודה (והיא לא תהיה בשבועות הקרובים) עדיין זה לא אומר שצריך להשאיר את המצב כמו שהוא.
איזה מאמן יסכים לבוא? כמה מאמנים טובים יושבים ומחכים? ואם הם מחכים בשלב הזה, אולי יש סיבה לזה. בין אם זה קשור לאיכות שלהם, ובין אם זה קשור ברצון שלהם לאמן.
דוגמת פיני גרשון לא מקובלת עליי, מצטער. כי זה אותו טיעון של "תנו לו סיכוי, גם רייס כמעט עף מפה". בהנחה ומביאים את המאמן הנכון, ואת החיזוקים הנכונים(לפחות שני שחקנים), שגם יתאימו למאמן הנכנס, אפשר להוציא מפה משהו. אבל זה כל כך בלתי סביר, אפילו בשביל קבוצה שכן פוגעת בהחלפות שלה, כמו הכוכב נניח, שאנחנו כבר נכנסים לקטגוריה של "אין טעם".
ינאי, אבל זה על אותו משקל שאמרתי היום בבוקר לגבי השחקנים.
כלומר, אם יש שחקן פנוי עכשיו, אז כנראה שלא מדובר בשחקן גדול.
יש יוצאים מן הכלל, ויש כל מיני דוגמאות.
אני לא מדבר על להמר על מאמן, אלא לבדוק, האם יש מאמן פנוי בשוק (העולמי) שאפשר לראות אותו כמאמן העתיד של המועדון.
מישהו עם רזומה ונסיון ומצד שני לא מישהו שכבר פרש מאימון באופן מעשי (כמו צביקה, איבקוביץ' ופיני).
בסופו של דבר יש 30 קבוצות NBA ו-16 קבוצות יורוליג, כלומר 46 מאמנים תפוסים.
אבל יש הרבה יותר מזה בעולם, ואם יתאמצו, אז אפשר למצוא מישהו מתאים.