Holiday_Armadillo כתב:לעוד מישהו יש תחושה שגרנט ו/או נבחרת ישראל לא חוזרים בשלום הביתה?
לא
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לעוד מישהו יש תחושה שגרנט ו/או נבחרת ישראל לא חוזרים בשלום הביתה?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לעוד מישהו יש תחושה שגרנט ו/או נבחרת ישראל לא חוזרים בשלום הביתה?
לא
MaccabiTA כתב:אני מניח שכרמל ואור פחות נהנו מהפרק האחרון של סאות'פארק
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מניח שכרמל ואור פחות נהנו מהפרק האחרון של סאות'פארק
טרם הספיקותי.
קיא אני מניח?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מניח שכרמל ואור פחות נהנו מהפרק האחרון של סאות'פארק
טרם הספיקותי.
קיא אני מניח?
יופי של ב"ר
דמות מצויירת שמקיאה גם משיגה את אותו אפקט?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מניח שכרמל ואור פחות נהנו מהפרק האחרון של סאות'פארק
טרם הספיקותי.
קיא אני מניח?
יופי של ב"ר
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מניח שכרמל ואור פחות נהנו מהפרק האחרון של סאות'פארק
טרם הספיקותי.
קיא אני מניח?
יופי של ב"ר
לא
למרות שלא ממש נהניתי מהסצינה ההיא בפמילי גאי שהם שתו את הנוזל ההוא בשביל להחליט מי מקבל את פיסת העוגה האחרונה
MaccabiTA כתב:אור-אני מבין שוויתרת על ניעור תווית הדוש המתנשא
הטרולינג בסוף של הפרק (והנאום המרגש של ביל קלינטון לבאטרס) היו גדולים, אבל הפרקים האחרונים די בינוניים
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור-אני מבין שוויתרת על ניעור תווית הדוש המתנשא
הטרולינג בסוף של הפרק (והנאום המרגש של ביל קלינטון לבאטרס) היו גדולים, אבל הפרקים האחרונים די בינוניים
שיט, שכחתי מזה.
ומה זה האחרונים? ה4 הראשונים היו ממש טובים לדעתי, את השאר לא ראיתי.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אני מניח שכרמל ואור פחות נהנו מהפרק האחרון של סאות'פארק
טרם הספיקותי.
קיא אני מניח?
יופי של ב"ר
לא
למרות שלא ממש נהניתי מהסצינה ההיא בפמילי גאי שהם שתו את הנוזל ההוא בשביל להחליט מי מקבל את פיסת העוגה האחרונה
yanay21 כתב:הודאל, ראית מה פופ אמר על הבחירות? אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך, אבל אני כל כך אוהב את האיש
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, ראית מה פופ אמר על הבחירות? אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך, אבל אני כל כך אוהב את האיש
האמת שלא יצא לי לראות
מה אמר הבחור?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, ראית מה פופ אמר על הבחירות? אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך, אבל אני כל כך אוהב את האיש
האמת שלא יצא לי לראות
מה אמר הבחור?
http://www.mysanantonio.com/sports/spur ... 609311.php
קצת ארוך, אבל זה פופ. לדעתי הוא צריך לרוץ ב2020, ממילא טוני ומאנו לא יהיו עד אז, ולא תהיה לי שום סיבה לצפות בכדורסל בחיים האומללים האלו
LIAV10 כתב:קיים מותג יותר ערבי מרנואר?
LIAV10 כתב:קיים מותג יותר ערבי מרנואר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים