שועל כתב:חייב פה את יוסי וצפריר בשביל להרגיע את המצב
הם יבואו בסוף, אחרי שיגמר בהפרש מינימאלי ויגידו שאנחנו סתם היסטריים ומנותקים מהמציאות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:שועל כתב:חייב פה את יוסי וצפריר בשביל להרגיע את המצב
הם לא מתערבים בעניינים מקצועיים.
my man כתב:MTA2311 כתב:וואי כבר 12 עמודים
לעוף מהדיון, לא לעוף מהדיון...
עפתי
Weems13 כתב:anthony כתב:yanay21 כתב:אני ממש מעריך את זה שסוני מנסה לרכז ולמסור והכול, אבל תרכז בבית שלך נשמה, קח את הכדור לסל
לקח, אכל בלוק משפיל
היה פאול ברור, הוא נגע ביד שלו ולא בכדור. אבל, חובה קזלאוסקאס אחרי המשחק הזה, גם אם איכשהו ננצח היום.
החציל האצטקי כתב:אבל אנחנו מרימים את האינטנסיביות ההגנתית באימונים! הכל בכיוון הנכון!
Holiday_Armadillo כתב:יום אחד נגיע לרמה של הסטטיסטיקה האמריקאית, אבל אנחנו לא שם כרגע ואי אפשר לדעת כמה מסרו או לא מסרו לסמית' היום
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יום אחד נגיע לרמה של הסטטיסטיקה האמריקאית, אבל אנחנו לא שם כרגע ואי אפשר לדעת כמה מסרו או לא מסרו לסמית' היום
יש כלי לניתוח סטטיסטי של כמה בדיוק מדגדג לי בכיס?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יום אחד נגיע לרמה של הסטטיסטיקה האמריקאית, אבל אנחנו לא שם כרגע ואי אפשר לדעת כמה מסרו או לא מסרו לסמית' היום
אין לי אפילו קאמבק מתחכם כי הייתי בטוחה שבמילה האחרונה במקום י' יש ו'
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יום אחד נגיע לרמה של הסטטיסטיקה האמריקאית, אבל אנחנו לא שם כרגע ואי אפשר לדעת כמה מסרו או לא מסרו לסמית' היום
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יום אחד נגיע לרמה של הסטטיסטיקה האמריקאית, אבל אנחנו לא שם כרגע ואי אפשר לדעת כמה מסרו או לא מסרו לסמית' היום
רק פוסי יש לך בראש כל היום.
סוג של טארמפ.
שועל כתב:גודס המאמן הכי טוב שהיה כאן בשנתיים וחצי האחרונות
MTA2311 כתב:שועל כתב:גודס המאמן הכי טוב שהיה כאן בשנתיים וחצי האחרונות
אבי קל
MTA2311 כתב:שועל כתב:גודס המאמן הכי טוב שהיה כאן בשנתיים וחצי האחרונות
אבי קל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יום אחד נגיע לרמה של הסטטיסטיקה האמריקאית, אבל אנחנו לא שם כרגע ואי אפשר לדעת כמה מסרו או לא מסרו לסמית' היום
רק פוסי יש לך בראש כל היום.
סוג של טארמפ.
תקשיב, הזדעזעתי ברמות וכבר התחלתי לשרוף כל הוכחה שהכרתי אותך
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים