12 נובמבר 2016, 23:47
12 נובמבר 2016, 23:48
12 נובמבר 2016, 23:48
12 נובמבר 2016, 23:50
er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
12 נובמבר 2016, 23:53
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
משעור לא באמת יכול לשחק יורוליג עם הקליעה הזאת. אני מאוד מקווה שזה ילך לכיוונים יותר טובים ושיצליח להרים את האחוזים שלו תו"כ העונה. חוץ מזה הוא שחקן פשוט מעולה.
12 נובמבר 2016, 23:53
12 נובמבר 2016, 23:55
er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
12 נובמבר 2016, 23:55
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
משעור לא באמת יכול לשחק יורוליג עם הקליעה הזאת. אני מאוד מקווה שזה ילך לכיוונים יותר טובים ושיצליח להרים את האחוזים שלו תו"כ העונה. חוץ מזה הוא שחקן פשוט מעולה.
ויוגב יכול לשחק עם הקליעה הזו? לפחות משעור יתאבד על ריבאונד
13 נובמבר 2016, 00:06
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אלכסנדר מדבר על אנרגיות. אחרית הימים הגיעה.
אלכסנדר מדבר יפה. אנגלית ברמה גבוהה... בחור אינטלגנטי בלי ספק.
מעניין מאיפה הוא למד אנגלית?
מהאמבטייה?
רוצה לדעת מניין הגרמנית שלי? פורנהאב!
13 נובמבר 2016, 00:09
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אלכסנדר מדבר על אנרגיות. אחרית הימים הגיעה.
אלכסנדר מדבר יפה. אנגלית ברמה גבוהה... בחור אינטלגנטי בלי ספק.
מעניין מאיפה הוא למד אנגלית?
מהאמבטייה?
רוצה לדעת מניין הגרמנית שלי? פורנהאב!
13 נובמבר 2016, 00:15
Number8 כתב:er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
בשום עולם כרם משעור לא פאוור פורוורד. הוא 3 במקרה הטוב. אז אם אתה רוצה אותו בקבוצה זה על המשבצת של דווין סמית, פניני, סוני ווימס.
13 נובמבר 2016, 00:25
er79 כתב:Number8 כתב:er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
בשום עולם כרם משעור לא פאוור פורוורד. הוא 3 במקרה הטוב. אז אם אתה רוצה אותו בקבוצה זה על המשבצת של דווין סמית, פניני, סוני ווימס.
יכול לשחק כ-4, כן, גם בכדור הארץ
13 נובמבר 2016, 00:41
Number8 כתב:er79 כתב:Number8 כתב:er79 כתב:נשבר לי הזין מהקבוצה המזדיינת שלנו אז אני אדבר על נושאים אחרים: כרם משעור, שחקן שאני כבר שנתיים עוקב אחריו וכבר בקיץ שעבר אמרתי שיש להביא אותו למכבי, עשה את קפיצת המדרגה העונה. פי אלף יותר טוב מראד ואלכסנדר. בעונה הבאה הוא צריך וחייב להיות בעמדות הפורוורד המחליף למילר. כלל הישראלים במכבי צריכים ללכת הביתה, משעור צריך להיות מהראשונים שמחליף אותם בדרך להפיכת הסגל.
יכול לשחק כ-4, כן, גם בכדור הארץ
בכדור הארץ חוץ מביורוליג ביורוקאפ ביורוצ'לנג' ביורופליג בליגת האלופות ובNBA. אז כן הוא אולי יכול לשחק 4 כמה דקות בארץ.
13 נובמבר 2016, 01:23
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:אלכסנדר מדבר על אנרגיות. אחרית הימים הגיעה.
היצור הזה הוא פצצת אנרגיה שצריך למצוא את הדרך להפעיל. הוא פשוט שחקן כל כך הרבה יותר טוב ממה שהוא מציג.
13 נובמבר 2016, 08:51
13 נובמבר 2016, 09:17
roy1000 כתב:לכמה שנים הוחתם פה התכשיט אלכסנדר?
13 נובמבר 2016, 15:11