13 נובמבר 2016, 01:15
jol9 כתב:Bonbon כתב:שחף1 כתב:בקיצור שווה להישאר ערים היום? או שמחר עדיין קמים עם רמי בתור מאמן?
אין מצב שיפטרו אותו היום, הוא יהיה פה עד ירושלים בוודאות.
השבוע הזה זה השבוע הכי קריטי של העונה, הזמן הכי פחות מתאים להחלפת מאמנים. אם מפסידים לפנר ולקאזאן, אני לא רואה סרט שמכבי בשמונה הגדולות.
בתכלס, קשה להאמין שמאמן ברמה יסכים לבוא בשבוע כזה, ולהתחיל את הקדנציה שלו עם שלושה משחקים שהסיכוי לנצח בהם הוא לא גבוה.
13 נובמבר 2016, 01:15
13 נובמבר 2016, 01:18
13 נובמבר 2016, 01:24
החציל האצטקי כתב:כדאי שייצאו עם איזושהי בשורה.
הקבוצה הזאת לא מצליחה להתרומם מעל הפוטנציאל של קדם העונה.
13 נובמבר 2016, 01:36
Bonbon כתב:שחף1 כתב:בקיצור שווה להישאר ערים היום? או שמחר עדיין קמים עם רמי בתור מאמן?
אין מצב שיפטרו אותו היום, הוא יהיה פה עד ירושלים בוודאות.
השבוע הזה זה השבוע הכי קריטי של העונה, הזמן הכי פחות מתאים להחלפת מאמנים. אם מפסידים לפנר ולקאזאן, אני לא רואה סרט שמכבי בשמונה הגדולות.
13 נובמבר 2016, 01:38
13 נובמבר 2016, 01:41
13 נובמבר 2016, 01:41
13 נובמבר 2016, 01:42
toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
לדעתי להחליף אותו במישהו כמו אוברדוביץ' תהיה שטות.
מאחל לו שיעבור את התקופה הלא פשוטה הזו.
13 נובמבר 2016, 01:45
שועל כתב:toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
מה גורם לך להאמין ברמי?
13 נובמבר 2016, 01:45
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
מה גורם לך להאמין ברמי?
יש לו אישיות של מאמן עם שיעור קומה.
13 נובמבר 2016, 01:48
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
מה גורם לך להאמין ברמי?
צחקתי בקול
13 נובמבר 2016, 02:01
13 נובמבר 2016, 02:02
קובי כתב:שאלה רצינית עכשיו - האם רמי הדר הוא המאמן הכי מכוער בתולדות המועדון?
13 נובמבר 2016, 02:16
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
מה גורם לך להאמין ברמי?
13 נובמבר 2016, 02:19
jol9 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
מה גורם לך להאמין ברמי?
בוא נדבר רגע מקצועית.
הבן אדם הוא סדרן עבודה. אנחנו לא באול סטאר, שהתפקיד של המאמן זה לעשות רוטציה בין שחקנים.
ניהול משחק רע זאת רק חלק מהבעיה. זה קורה גם לגדולים ממנו.
הבעיה היותר גדולה היא שכל מה שרמי הדר עשה מאז שהוא בתפקיד, זה להאט את הקצב, מה שבאופן ישיר הוריד את כמות הנקודות שמכבי סופגת וקולעת, ולהפוך את המשחקים למשחקי חפירות משמימים.
אבל במקום לנסות ולשמר את הדברים הטובים שהיו בהתקפה, ההתקפה שלנו הפכה לסוני ואנדרו, או אנדרו וסוני.
יש לך סנטר שיכול לשים 15 נקודות במשחק, בלי הרבה קושי. הוא לא רואה כדור בכלל...
13 נובמבר 2016, 02:33
שועל כתב:אתה סתם מתפזר, לא ענית על הטיעון עצמו ולא נגעת בנקודה הכי חשובה.
האישיות. הוא בול האדם שהייתי מלהק לסרט כמאמן כדורסל.
13 נובמבר 2016, 02:35
jol9 כתב:שועל כתב:אתה סתם מתפזר, לא ענית על הטיעון עצמו ולא נגעת בנקודה הכי חשובה.
האישיות. הוא בול האדם שהייתי מלהק לסרט כמאמן כדורסל.
אני הייתי בוחר בקווין קוסטנר על פניו.
אבל אחריו, הוא הראשון ברשימה שלי.
13 נובמבר 2016, 02:37
jol9 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני עדיין מאמין שרמי הדר יסיים את העונה במכבי כמאמן ראשי. באופן אישי אני גם מאמין בו. יותר מארז דרך אגב.
מה גורם לך להאמין ברמי?
בוא נדבר רגע מקצועית.
הבן אדם הוא סדרן עבודה. אנחנו לא באול סטאר, שהתפקיד של המאמן זה לעשות רוטציה בין שחקנים.
ניהול משחק רע זאת רק חלק מהבעיה. זה קורה גם לגדולים ממנו.
הבעיה היותר גדולה היא שכל מה שרמי הדר עשה מאז שהוא בתפקיד, זה להאט את הקצב, מה שבאופן ישיר הוריד את כמות הנקודות שמכבי סופגת וקולעת, ולהפוך את המשחקים למשחקי חפירות משמימים.
אבל במקום לנסות ולשמר את הדברים הטובים שהיו בהתקפה, ההתקפה שלנו הפכה לסוני ואנדרו, או אנדרו וסוני.
יש לך סנטר שיכול לשים 15 נקודות במשחק, בלי הרבה קושי. הוא לא רואה כדור בכלל...
13 נובמבר 2016, 02:44