המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ישראלים לא מנצחים משחקים. שיביאו את מי שהכי זול.
אחרי משחק כזה פשוט אי אפשר לעבור לסדר היום ולהמשיך כרגיל. פשוט לא יכול להיות. אגב , אחרי התבוסה המשפילה שנקבל בנוקיה בשבוע הבא , נהיה בליגה עם מאזן שלילי.
איזה בושות.
לקלוע 57 נקודות נגד כמה ילדים עם זרים שהם חילוש.
סמרטוטים.
איפה כל אלה שנכנסים בי על זה שאמרתי שהלפרין לא ברמה?
אה אבל אמרו שהוא אינטיליגנט ובנאדם נפלא. אז סבבה שימשיך להסריח את הפרקט עם 0 נקודות והגנה הכי גרועה בליגה.
העיקר הוא מרוויח כמו כל הזרים של אשדוד ביחד.
קבוצה זקנה, עייפה, שבעה ולא מאומנת.
הלכתי להקיא.
rc4991 כתב:https://www.facebook.com/Mr.Gur.Shelef/posts/693929870785731
my man כתב:MTA2311 כתב:ישראלים לא מנצחים משחקים. שיביאו את מי שהכי זול.
רק שלא יהיו שנואים
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:ישראלים לא מנצחים משחקים. שיביאו את מי שהכי זול.
רק שלא יהיו שנואים
נראה לי שזה הולך ביחד.
חלק גדול מהשנאה שלנו לישראלים נובע מהסכומים הלא פרופורציונאליים שהם מרוויחים.
rc4991 כתב:תמיד אמרתי שאין סיבה לשלם הרבה לישראלים האלה אבל אני גם לא חושב שצריך לקחת את זה לקיצון ולהביא רק שחקנים צעירים, רעבים וזולים
בסופו של דבר הם הימור גדול וצריך לעשות את זה לאט ובזהירות, כל פעם שחקן-שניים עד שמגיעים לתמהיל הנכון
בקיץ יצטרכו להביא את דוסון, אולי גם גבוה ישראלי (בלייזר?) או טימור אבל לא לבסס את כל הסגל הישראלי על שחקנים כאלה
jol9 כתב:rc4991 כתב:תמיד אמרתי שאין סיבה לשלם הרבה לישראלים האלה אבל אני גם לא חושב שצריך לקחת את זה לקיצון ולהביא רק שחקנים צעירים, רעבים וזולים
בסופו של דבר הם הימור גדול וצריך לעשות את זה לאט ובזהירות, כל פעם שחקן-שניים עד שמגיעים לתמהיל הנכון
בקיץ יצטרכו להביא את דוסון, אולי גם גבוה ישראלי (בלייזר?) או טימור אבל לא לבסס את כל הסגל הישראלי על שחקנים כאלה
יש לך את לנדסברג, שהוא עדיין השחקן הישראלי הכי טוב שיש, כשהוא בריא.
יש לך את פניני שהוא עדיין סוג של ערך מוסף בליגה.
חוץ מהם אני הייתי מביא שני צעירים יחד עם שגב שכבר ישנו.
סגל ישראלים שעונה על כל הבעיות פחות או יותר, וגם זול מאוד.
אם ממש רוצים, אפשר להביא מתאזרח נוסף. אולי להחזיר את טיוס.
jol9 כתב:אבל פניני הוא דוגמא קלאסית לשחקן שנותן added value בליגה. מעבר לזה הוא כבר הוכיח שהוא יכול לא לשחק, או לשחק קצת באירופה, ועדיין להיות מצויין בליגה בדקות שהוא מקבל (לעומת יבזורי למשל).
חוץ מזה, לפניני יש חשיבות נוספת, מנהיגותית וסמלית.
לא צריך לזלזל גם בהיבט הזה.
אני חושב שהוא שווה את הכסף שהוא מקבל.
שועל כתב:פיאניג'אני חוטף ביקורות חריפה מהנהלת ירושלים
כל זה יגמר אחרי התבוסה הקבועה שלנו להם. עיתוי מושלם מבחינת פיאניג'אני.
jay כתב:זה אני או שאדם אריאל נראה כמו אחיין של פניני?
הייתי מסיים עם מקל, אוחיון, פניני, אלכסנדר ויבזורי, משאיר את לאנדסברג ושגב ומוסיף להם את משעור, דוסון וזיו/בר טימור, לפחות נכון להיום. מספיק.
תכלס השמות הספציפיים פחות מעניינים, מה שהם אמורים להביא זה לב העניין - אתלטיות, בריאות, רעב, אופי, מחיר זול (יחסית).
יחד עם החוזה של סמית' (נגמר? עוד שנה? עוד שנתיים?) זה אמור לפנות כמה מיליונים לטובת צוות אימון ושחקנים זרים שיכולים לשחק בשני צידי המגרש ברמה גבוהה, לצד מי מהזרים שנבחר להמשיך איתם בעונה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים