המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tomer כתב:החציל האצטקי כתב:באייפון עדיין נראה לא טוב.
יש סיכוי לצילום מסך קטן? איזה אייפון?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:הצעת חוק: עונש מוות לכל מי שמשתתף במניקווין צ׳אלנג׳
שוקל לדרוש באן על זה שאתה קורא לזה 'מניקווין'
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:הצעת חוק: עונש מוות לכל מי שמשתתף במניקווין צ׳אלנג׳
שוקל לדרוש באן על זה שאתה קורא לזה 'מניקווין'
הייתי מסביר לך למה, אבל ינאי הולך לזיין את השכל ואין לי כוח.
LIAV10 כתב:הייתכן שאתה האח האולטימטיבי?
Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
יוצאים לשדה התעופה בסביבות 1 וחצי
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
קחי אותי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
קחי אותי
בלי להעליב, אבל יש פה אולי שני אנשים בלחץ שהייתי מוכנה להתקרב אליהם בשדה תעופה
לא לוקחת את הסיכון
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
קחי אותי
לא לוקחת את הסיכון
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="שמואל1"][quote="Holiday_Armadillo"]מנסה כבר מ-6 בערב להירדם בשביל לא להיות על 0 שעות שינה עד מחר אחה''צ
לא מצליחה
שמישהו יהרוג אותי
מתי הטיסה?
קחי אותי
לא לוקחת את הסיכון
LIAV10 כתב:כבר שנים שהשיר הזה בא לי בסיוטים מאז שראיתי את הסרטון עם חברים בחושך: https://youtu.be/_KEXko_w6VA
האמת שלא בדיוק את הסרטון הזה, אלא סרטון שאחרי זה יש סלואו מושן וזום אין בכמה דרגות פעם אחר פעם מה שמוסיף לאפקט הקריפיות.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כבר שנים שהשיר הזה בא לי בסיוטים מאז שראיתי את הסרטון עם חברים בחושך: https://youtu.be/_KEXko_w6VA
האמת שלא בדיוק את הסרטון הזה, אלא סרטון שאחרי זה יש סלואו מושן וזום אין בכמה דרגות פעם אחר פעם מה שמוסיף לאפקט הקריפיות.
ראיתי את זה כבר פעם אבל הפעם היתה צמרמורת רצינית
מפחיד הקטע הזה...תזכיר רק מה היתה כל התיאוריה (לא רק המכשפה נכון?)
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כבר שנים שהשיר הזה בא לי בסיוטים מאז שראיתי את הסרטון עם חברים בחושך: https://youtu.be/_KEXko_w6VA
ראיתי את זה כבר פעם אבל הפעם היתה צמרמורת רצינית
מפחיד הקטע הזה...תזכיר רק מה היתה כל התיאוריה (לא רק המכשפה נכון?)
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־22 אורחים