על ידי ankram » 14 נובמבר 2016, 12:06
זה הולך ככה :
רכז זר (מוסר ושומר עם יד מבחוץ , צריך לדעת לחדור לסל , נניח ג'קסון מצסק"א) , מחליף ישראלי (בר טימור,יפתח זיו)
חצי פינה זר - לא ווימס ולא גאודלוק , חצי פינה שיכול לעזור בהובלת הכדור , לחדור לסל ולהוציא , וכמובן שומר , מחליף ישראלי (לא לאנסברג ולא יבזורי, רצוי שון דאוסן או אפילו רובין כזה)
3 - שחקן זר אבל לא הכי איכותי בסגל , יכולות ריבאונד ושמירה כמובן (משהוא כזה סטייל קלייבורן , אדם הנגה וכיוצ"ב) , מחליף ישראלי (כארם משעור , לא לוותר על זה)
4 - זר 4 - 4.5 , קפיץ , עם יכולות ריבאונד וחסימה , מבחינתי לא חייב להיות סטרץ' 4 , אבל חייב להיות נייד , כדי לכסות את הטבעת ולצאת לקלעים,נניח מילר, מחליף ישראלי (בלייזר,נמרוד לוי,וכיוצ"ב)
5 זר 4 - 4.5 , קפיץ , עם יכולות ריבאונד וחסימה , חייב להיות נייד , כדי לכסות את הטבעת ולצאת לקלעים. , נניח קאם בירץ' מאולימפיאקוס , שגב
יש לנו בסיס לסגל של 10 , זה הבסיס העיקרי , 5 ישראלים לליגה , כולל צעירים (וללהפסיק עם ההתחכמויות המשפטיות , עד שלא יבוטל החוק , יש לבצע אותו)
לסגל הזה הייתי מצרף עוד 2 זרים , אחד ב 5 , עם יכולות פוסט , ריבאונד ומעט אגו , ועוד סקורר שיכול לעלות ולהתחמם מיידית מהספסל(גאודלוק זה סבבי אבל יקר מדי) , ומשאיר את פניני כי יש לו שכל ונסיון.
זרים משמעותיים , צריכים להיות 1 ו אחד מהגבוהים , צריך 2 מנהיגים בקבוצה על המגרש ועל הספסל לכן לאופי השחקנים שנבחרים , יש משמעות אקוטית , לא לפזר 5 מליון על 5 שחקנים , להשקיע בעוגנים של הקבוצה.
ממה שיש היום הייתי משאיר את שגב , ומילר בכפוף לבריאות שלו.
הסבר על הוויתור על השחקנים שיש היום כולל גאודלוק ווימס
צירבס,ראד,מקל , אלכסנדר,יבזורי, סילי אני מתאר שזה די מובן.
סמית' כי אין לו ברכיים, אוחיון כי הוא מעבר לשיא ופציע , לאנסברג כי הוא פציע ברמת רנדל ומופיע רק בהכנה , גאודלוק כי הוא רק יודע לקלוע ולא בא לידי ביטוי בתצורת משחק עומד , כחלק ממארג , אנוכי ולא שומר , ואני לא מוכן שיהיו שחקנים לא שומרים בקבוצה אלא אם הם תורמים בכמה אספקטים נוספים למעט קליעה.
ווימס כי הוא פלופ , עם אופי חרא , ורעל בקבוצה
קולטון , כי הוא כבד מדי , למרות שנלחם.
הישראלים שציינתי הם לא כוכבים (אולי למעט שון) , רעבים , צעירים , ופיסיים , ובניגוד למקל,אלכסנדר,יבזורי ואוחיון , שבאים על תקן "כוכבים" , לא יעשו יותר מדי בלאגן על מיעוט דקות.
לאופי השחקנים יש חשיבות אקוטית , לא עוד שחקנים שקטים סטייל דווין או אדישים סטייל אלכסנדר , או הלומי סמים סטייל ראד , או כל התכונות האלו שמגולמות בצירבס , שחקנים שיכאב להם שיותם עובר אותם בכדרור ושיתבאסו שליאור לוקח להם ריבאונד , אני רוצה שחקנים שיעלו למגרש עם רצון לנצח , לא עם רצון להעביר עוד יום.
לא רוצה ישראלים שחושבים שהם כוכבים , אלא כאלו שעובדים , ונלחמים , ורצים (משעור,יפתח זיו)
בעיקר רוצה סוף סוף ריבאונד , וריצה למתפרצות , וחסימות , והגנה על הטבעת , ואתלטיות , אוי כמה חסרה לנו אתלטיות.
לא רואה משמעות לסנטר כבד שחופר בצבע , המשחק האירופאי הולך לכיוונים של קצב,שלשות, וריצה , הרבה פחות משחק מסודר , הכנסה של כדור פנימה וכו.
נערך לאחרונה על ידי
ankram בתאריך 14 נובמבר 2016, 17:43, נערך פעם אחת בסך הכל.