המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:מנצחים, רמי הדר הופך מצפרדע לנסיך.
מי הגבר שעושה לי פוטו רמי צפרדע???
שחף1 כתב:לדעתי מחרתיים ב-2:28 רמי הולך לקבל הודעה. וזה לא הולך להיות ״ער?״
MTA2311 כתב:רמי:
" יש לנו בעיות שלא קשורות רק לכדורסל"
"אובראדוביץ הוא אגדה שגדלנו עליה"
ארז פוטר על בסיס דברים די דומים לאלה. לפחות ברוחם.
roy1000 כתב:שחף1 כתב:לדעתי מחרתיים ב-2:28 רמי הולך לקבל הודעה. וזה לא הולך להיות ״ער?״
תמשיך לדמיין. גם אם חוטפים 30 הוא לא מפוטר. את מי ימנו? את ליובין? אבי אבן שוב?
yanay21 כתב:אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו
הוא יטחן, בוודאות, השאלה מה יעשו השאר.
yanay21 כתב:אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו
toja27 כתב:yanay21 כתב:אני לא חושב שהמשחק הזה יהיה מדד למשהו. פנר, גם פצועה, עדיין מחוברת וטובה מאיתנו, גם אם לא היינו עם סגל כזה לא מאוזן. הפסד לקאזאן זה משהו אחר. אנחנו טובים מהם על הנייר, אבל קית' יכול לטחון אותנו
פנר' הפסידה בשני משחקי יורוליג האחרונים ליריבות פחות טובות (לא בטוח לגבי באסקוניה), אז למה שאנחנו לא נוכל לנצח אותם בבית ?
וזה לא כל כך עניין של מדד אלא יותר של מומנטום וביטחון לקבוצה. עוד הפסד ביתי כאן , ואני חושב שהקבוצה הזאת מתרסקת טוטאלית.
לי הייתה תקווה שהם יצליחו לגרד ניצחונות עד לחזרתו של מילר ומשם זה יתחבר, אבל נראה שעוד עונה אט אט הולכת לה לאיבוד.
my man כתב:אין לנו שום סיכוי! גם אם זה ייגמר צמוד ויראה כאילו אנחנו הולכים לנצח- אין לנו סיכוי.
הם טובים וחזקים מאיתנו בדיוק איפה שאנחנו חלשים.. בדיוק כמו פאו אגב אלא שלהם יש מאחורי הקווים אשכרה מאמן ולא לאסו..
MTA2311 כתב:קובי כתב:מנצחים, רמי הדר הופך מצפרדע לנסיך.
הכל אצלך מבוסס על מראה חיצוני. זה מחליא בעיני.
שחף1 כתב:roy1000 כתב:שחף1 כתב:לדעתי מחרתיים ב-2:28 רמי הולך לקבל הודעה. וזה לא הולך להיות ״ער?״
תמשיך לדמיין. גם אם חוטפים 30 הוא לא מפוטר. את מי ימנו? את ליובין? אבי אבן שוב?
יש גבול לבדיחה הזאת. או שיעיפו אותו, או שאחרי האונס הקבוצתי שיעשו לנו וסלי ואודו בריבאונד נקבל גבוה במקום ראד
קובי כתב:MTA2311 כתב:קובי כתב:מנצחים, רמי הדר הופך מצפרדע לנסיך.
הכל אצלך מבוסס על מראה חיצוני. זה מחליא בעיני.
עדיין נוטר לי טינה על הדר סגל?
MTA2311 כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־17 אורחים