המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:חחחח מסיבת העיתונאים נפתחת עם פנייה לרוניל'ה שלנו..
LIAV10 כתב:שב כבר רוני, כוסאומו.
LIAV10 כתב:ישבת בסוף?
rc4991 כתב:היה משחק גדול, פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שנהנתי
ווימס היה אדיר, אוחיון וסמית' טובים מאוד וגם אייברסון היה נהדר בהגנה
ניצחון חשוב מאוד, רק שאני חושש מהמסקנות שהקבוצה תסיק
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:ישבת בסוף?
לא, העמידו אותי בפינה ואמרו לי לחשוב טוב טוב על מה שעשיתי
LIAV10 כתב:ראיתם איך זה היה נראה עכשיו בצילום כאילו מילר שם את היד על הילדה של וראיטי?
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:היה משחק גדול, פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שנהנתי
אייברסון נלחם בהגנה, הוא לא היה נהדר בהגנה. תשאל את וסלי ואודו.
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:ראיתם איך זה היה נראה עכשיו בצילום כאילו מילר שם את היד על הילדה של וראיטי?
בשבילך רוני
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:היה משחק גדול, פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שנהנתי
לא מסכים. פעם ראשונה שאני באמת חושב שהוא גם שמר טוב
הוא חיפה יפה מאוד (וכולנו יודעים על כמה שחקנים צריך לחפות), עמד במקומות הנכונים וגם מנע חגיגה בריבאונד
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:היה משחק גדול, פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שנהנתי
הוא חיפה יפה מאוד (וכולנו יודעים על כמה שחקנים צריך לחפות), עמד במקומות הנכונים וגם מנע חגיגה בריבאונד
הוא שמר בינוני, כמו תמיד. הוא פשוט נלחם ומתבסס על אנרגיות, כמו שהוא עושה ברוב המשחקים.
השינוי בהגנה הגיע מהגארדים (או מעצם זה שגאודלוק לא שיחק).
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:ראיתם איך זה היה נראה עכשיו בצילום כאילו מילר שם את היד על הילדה של וראיטי?
בשבילך רוני
פיספסתי....אגב, מילר אח מפחיד
ממש אוהב אותו
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:היה משחק גדול, פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שנהנתי
הוא שמר בינוני, כמו תמיד. הוא פשוט נלחם ומתבסס על אנרגיות, כמו שהוא עושה ברוב המשחקים.
השינוי בהגנה הגיע מהגארדים (או מעצם זה שגאודלוק לא שיחק).
כל הזמן אמרתי שהוא לא טוב בהגנה ושזה נטו אנרגיות, הפעם לדעתי הוא גם באמת שמר טוב
...ורק איש אחד נותר נבול, מדוכא, מיובש ומבויש. ג'ו אלכסנדר שמו. הפורוורד סופר כבר 12 הפסדים רצופים ביורוליג. שלוש פעמים הוא שותף העונה, ומכבי הפסידה. הקבוצה ניצחה בשלושת המשחקים שבהם לא שותף. מי אמר שאין ברומטר בצהוב?
my man כתב:אהרל'ה הוא חמוד
http://sports.walla.co.il/item/3013836...ורק איש אחד נותר נבול, מדוכא, מיובש ומבויש. ג'ו אלכסנדר שמו. הפורוורד סופר כבר 12 הפסדים רצופים ביורוליג. שלוש פעמים הוא שותף העונה, ומכבי הפסידה. הקבוצה ניצחה בשלושת המשחקים שבהם לא שותף. מי אמר שאין ברומטר בצהוב?
שועל כתב:אם יש משהו שאפשר לזקוף לזכותו של רמי זה את הקידום של אייברסון על חשבון צירבס.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:ראיתם איך זה היה נראה עכשיו בצילום כאילו מילר שם את היד על הילדה של וראיטי?
בשבילך רוני
פיספסתי....אגב, מילר אח מפחיד
ממש אוהב אותו
אם אתה עדיין לא מוכן להודות שהוא הניח עליו את הראש בכוונה אני מציע שתדפיס את התמונה ופשוט תשאל אותו.
תגיד שזו התערבות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־9 אורחים