המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:בלאט
toja27 כתב:יש לדרושפאקה קבוצה קשוחה ומאוזנת בצלמו של דיוויד בלאט.
arel123 כתב:דארשופקה הפתיעה את כולם וניצחה ניצחון ענק את צסקא 91:83 והנחילה לה הפסד ראשון העונה !
ג'יימס אנדרסון הצטיין אצל הטורקים עם 20 נק' מתוכם 5 שלשות !, גם וונאמייקר נתן הופעה טובה עם 18 נק' 7 אסיסטים ו4 חטיפות
בצסקא ננדו דה קולו וקורי היגנס קלעו 17 נק' כל אחד, וגם תיאודסיץ' תרם עם 15 נק' אך עדיין זה לא עזר לרוסים לנצח
felix_r כתב:arel123 כתב:דארשופקה הפתיעה את כולם וניצחה ניצחון ענק את צסקא 91:83 והנחילה לה הפסד ראשון העונה !
ג'יימס אנדרסון הצטיין אצל הטורקים עם 20 נק' מתוכם 5 שלשות !, גם וונאמייקר נתן הופעה טובה עם 18 נק' 7 אסיסטים ו4 חטיפות
בצסקא ננדו דה קולו וקורי היגנס קלעו 17 נק' כל אחד, וגם תיאודסיץ' תרם עם 15 נק' אך עדיין זה לא עזר לרוסים לנצח
תודה שאתה מספר לנו. מזל שלך (בניגוד אלינו) יש טלויזיה!
אחדשיודע כתב:חסין אוכל את הראש.
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:arel123 כתב:דארשופקה הפתיעה את כולם וניצחה ניצחון ענק את צסקא 91:83 והנחילה לה הפסד ראשון העונה !
שמע, הייתי חייב לבחור בין ספורט 1+2 ל5 לייב וגולד ככה שנאלץ לראות יורוליג באינטרנט..
Bonbon כתב:איתי-שגב כתב:felix_r כתב:arel123 כתב:דארשופקה הפתיעה את כולם וניצחה ניצחון ענק את צסקא 91:83 והנחילה לה הפסד ראשון העונה !
שמע, הייתי חייב לבחור בין ספורט 1+2 ל5 לייב וגולד ככה שנאלץ לראות יורוליג באינטרנט..
אני הייתי הולך על 5 לייב וגולד.
מאמין שאתה בניגוד אלי כן אוהב כדורגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־5 אורחים