LIAV10 כתב:הכי כבד שלך לאחרונה.
כבד או לא, אבל זאת האמת לאמיתה. לא אתה, ולא 90% מהאנשים כאן בפורום, שמשתמשים במילה הזאת, לא יודעים למעשה מה פירושה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הכי כבד שלך לאחרונה.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:הכי כבד שלך לאחרונה.
כבד או לא, אבל זאת האמת לאמיתה. לא אתה, ולא 90% מהאנשים כאן בפורום, שמשתמשים במילה הזאת, לא יודעים למעשה מה פירושה.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:הכי כבד שלך לאחרונה.
כבר היינו בדיון הזה פעם, לא?
בכל אופן, תגדיר את זה איך שאתה רוצה, ציניות, הומור, בחור לא מצחיק, בסופו של דבר צחקתי, קח בקלילות וחלאס לריב על שטויות כי אני באמת לא מצליח להבין מאיפה הבאת את השליליות הזאת עכשיו.
felix_r כתב:מינראט, שכתבתי עליו באשכול המלפפונים, עשה מדד 40 נגד ראשון עם 39 נקודות (5/9 לשלוש) ו 8 כ"ח.
itai7 כתב:felix_r כתב:מינראט, שכתבתי עליו באשכול המלפפונים, עשה מדד 40 נגד ראשון עם 39 נקודות (5/9 לשלוש) ו 8 כ"ח.
שחקן שחקן, נראה כמו אלכסנדר רק יותר עם חכמה ותבונה.
ankram כתב:itai7 כתב:felix_r כתב:מינראט, שכתבתי עליו באשכול המלפפונים, עשה מדד 40 נגד ראשון עם 39 נקודות (5/9 לשלוש) ו 8 כ"ח.
שחקן שחקן, נראה כמו אלכסנדר רק יותר עם חכמה ותבונה.
זאת קבוצה שמנפחת סטאטיסטיקות של השחקנים שלה כי היא משחקת ראנ אנד בלאגן, לא הייתי מסתמך על הנתונים האלו.
שנה שעברה פיטרסון היום בירושליים, כיכב שם, זה אומר משהו על חומר השחקנים שמככבים שם.
מדובר במכור כבד לקוקאין לשעבר. וממה שראיתי , הגנה, הוא לא שומר.
rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
היא כל כך רעה! איך הגענו למשחק צמוד איתם? איך?!
MTA2311 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
השחקנים והצוות עד עכשיו חוגגים על הפרקט
איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
בעונות האחרונות אתה צודק. אבל הפעם זה פשוט מנטלי אין לי הסבר לזה. כאילו בחיאת ניצחנו את פנר'! לא היתה שום סיבה שהמשחק יגרר לצורה שבה הוא שוחק. אנחנו רדפנו אחריהם כל המשחק! זה חייב כבר להשתנות!
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
בעונות האחרונות אתה צודק. אבל הפעם זה פשוט מנטלי אין לי הסבר לזה. כאילו בחיאת ניצחנו את פנר'! לא היתה שום סיבה שהמשחק יגרר לצורה שבה הוא שוחק. אנחנו רדפנו אחריהם כל המשחק! זה חייב כבר להשתנות!
גם פנר רעים.
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
גם פנר רעים.
my man כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:rc4991 כתב:ירושלים ממשיכה ביכולת הרעה
גם אנחנו רעים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים