המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:er79 כתב:היה מצוין, אני לא יודע על מה אתה מדבר. הוא השחקן הכי יציב של מכבי ביורוליג עד כה. ההיעדרות מהליגה עושה לו רק טוב.
היה לא רע, אבל לא היה במיטבו. מחצית שנייה של 2 נקודות, הוא לא קלע במחצית השנייה בדקות שמכבי שוועה לנקודות והוא נוטה במשחקים האחרונים לקחת זריקות קשות ולקלוע באחוזים נמוכים. הוא ללא ספק מאוד יעיל בהרבה פרמטרים של המשחק בלי קשר לקליעה.
אם זה היה מסתיים בהפסד היינו מדברים אחרת על ההעלמות שלו במחצית השנייה, וממש לא היינו רחוקים מהפסד.
ankram כתב:השחקן הכי חשוב של מכבי ביורוליג , השומר הכי טוב , מגן הטבעת הכי טוב, הכי חכם והכי יציב.
רק צריך להתפלל לאלוהי הברכיים שישאירו לו אותם עד סוף העונה.
אם ארז רוצה לדעת למה הוא עף , שיזכר במשחק נגד ריאל , שבו הוא השבית את השחקן הכי טוב של הקבוצה , מחצית שלמה.
אדיוט.
felix_r כתב:ankram כתב:השחקן הכי חשוב של מכבי ביורוליג , השומר הכי טוב , מגן הטבעת הכי טוב, הכי חכם והכי יציב.
אם ארז רוצה לדעת למה הוא עף , שיזכר במשחק נגד ריאל , שבו הוא השבית את השחקן הכי טוב של הקבוצה , מחצית שלמה.
אדיוט.
חמממ...
ראיתי את המשחק עוד פעמיים. ויש לי לא מעט דברים להגיד על סמית'.
בהתקפה הוא התחנה האחרונה, מעיף לסל כלמעט כל כדור שמגיע אליו גם אם האחוזים ממש לא משהו.
בהגנה השופטים נותנים לו לא מעט רספקט, והוא מצליח לחטוף במקרים של אחד על אחד, כאשר שחקן אחר של מכבי היה מקבל עבירה על אותה הפעולה בדיוק. חוץ מזה לא מעט שלשות שמכבי מקבלת הן באשמתו הישירה של סמית'... הפרשנים לא מדברים על שני הדברים האלה, כי יש שחקנים שהפרשנים שונאים, ויש שחקנים עם חסינות מביקורת.
felix_r כתב:ankram כתב:השחקן הכי חשוב של מכבי ביורוליג , השומר הכי טוב , מגן הטבעת הכי טוב, הכי חכם והכי יציב.
אדיוט.
חמממ...
ראיתי את המשחק עוד פעמיים. ויש לי לא מעט דברים להגיד על סמית'.
בהתקפה הוא התחנה האחרונה, מעיף לסל כלמעט כל כדור שמגיע אליו גם אם האחוזים ממש לא משהו.
בהגנה השופטים נותנים לו לא מעט רספקט, והוא מצליח לחטוף במקרים של אחד על אחד, כאשר שחקן אחר של מכבי היה מקבל עבירה על אותה הפעולה בדיוק. חוץ מזה לא מעט שלשות שמכבי מקבלת הן באשמתו הישירה של סמית'... הפרשנים לא מדברים על שני הדברים האלה, כי יש שחקנים שהפרשנים שונאים, ויש שחקנים עם חסינות מביקורת.
felix_r כתב:א) זה יפה שאתם יוצאים בהצהרות מבלי לבדוק את העובדות.
במשחק נגד פנר הוא קלע 6 מ 16 מהשדה.
במשחק האחרון הוא קלע 6 מ 15 מהשדה.
לא הייתי קורה לזה באחוזים הכי טובים.
אילו שחקן אחר היה עושה את זה, היו קוראים לזה הפגזה חסרת הבחנה!
ב) צריך לראות גם את הדברים הטובים וגם את הדברים הרעים, גם אצל השחקנים שאוהבים וגם אצל השחקנים שלא אוהבים. זה ממש לא בסדר לציין רק את הפעולות הטובות אצל השחקנים האהובים, ולציין רק את הפעולות הלא טובות אצל השחקנים השנואים. זאת בדיוק הצורה שהפרשנים שלנו עובדים. בוחרים שחקן אחד ויורדים לו לעצמות. ובוחרים שחקן אחר ועושים אותו קדוש.
ankram כתב:felix_r כתב:א) זה יפה שאתם יוצאים בהצהרות מבלי לבדוק את העובדות.
ב) צריך לראות גם את הדברים הטובים וגם את הדברים הרעים, גם אצל השחקנים שאוהבים וגם אצל השחקנים שלא אוהבים. זה ממש לא בסדר לציין רק את הפעולות הטובות אצל השחקנים האהובים, ולציין רק את הפעולות הלא טובות אצל השחקנים השנואים. זאת בדיוק הצורה שהפרשנים שלנו עובדים. בוחרים שחקן אחד ויורדים לו לעצמות. ובוחרים שחקן אחר ועושים אותו קדוש.
אני לא רואה צורך לציין דברים טובים או רעים , מה אני מנקד בקרב אגרוף? מי אתה מעדיף שיזרוק 16 זריקות? ראד? יוגב? מקל? סילי? אייברסון?
שגאודלוק יחזור כמות הזריקות של דווין תרד , זה טבעי שחסרים קלעים , כל אחד מעמיס על עצמו עוד קצת.
בשורה התחתונה , השחקן הכי טוב של מכבי , הכי יציב , והריבאונדר הכי טוב , עם זה לפחות אתה מסכים?
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:א) זה יפה שאתם יוצאים בהצהרות מבלי לבדוק את העובדות.
אני לא רואה צורך לציין דברים טובים או רעים , מה אני מנקד בקרב אגרוף? מי אתה מעדיף שיזרוק 16 זריקות? ראד? יוגב? מקל? סילי? אייברסון?
שגאודלוק יחזור כמות הזריקות של דווין תרד , זה טבעי שחסרים קלעים , כל אחד מעמיס על עצמו עוד קצת.
בשורה התחתונה , השחקן הכי טוב של מכבי , הכי יציב , והריבאונדר הכי טוב , עם זה לפחות אתה מסכים?
אני מעדיף שאף אחד לא יזרוק 16 זריקות, לפחות ביום שהוא לא ממש פוגע!
אנחנו לא אוניקס של לאנגפורד!
כן, אני מעדיף שראד (5 זריקות מהשדה) וצירבס (3 זריקות מהשדה) יזרקו יותר ממה שהם זרקו אתמול, כי הביאו אותם בגלל היכולות ההתקפיות שלהם, לא בגלל ההגנה שלהם. אז אם אתה לא מנצל את הכשרון שלהם בהתקפה, אתם יוצא אידיוט פעמיים, פעם אחת שהבאת אותם, ופעם שניה שאתה לא מנצל את מה שהם כן יודעים לעשות!
הבנת את זה?
צירבס קיבל יותר כדורים ממה שזרק לסל, חלקם הוא איבד חלקם נבלמו חלקם הוא עשה עבירת תוקף..., ראד מבחינתי הוא לא שחקן כדורסל, זה לא פלא שהוא זורק מעט, צירבס תלוי ברכזים בעיקר, ועם מצבת הרכזים שלנו זה לא קורה.
לא הייתי מאשים את דווין בזה.
אם כבר את הדר או הרכזים שלנו.
יוסי22 כתב:לא הבנתי איך רלוונטי אחוזי הקליעה אתמול לבחירת הזריקות ...
הוא קולע באחוזים נהדרים השנה וגם אתמול החטיא דווקא את הזריקות האחרונות ככה שלא הייתה לו סיבה להפסיק לזרוק .
ביום שלישי זו בדיוק הבעיה של אלו שמסתמכים על סטטיסטיקה , הוא קלע באחוזים טובים והחטיא כשהמשחק היה גמור .
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
יוסי22 כתב:הכול ברור , אתה טועה ומטעה ..
הוא אומנם קלע באחוזים לא גבוהים אבל ...
ביום שלישי הוא החטיא 3 זריקות כשהמשחק היה גמור , לא רלוונטי לכלום .
ואתמול הוא קלע טוב עד לשלב מסוים וטוב שהוא זרק כי עד אתמול הוא קלע באחוזים טובים עד עכשיו העונה , אי אפשר לנחש שהוא יחטיא את שלושת הזריקות האחרונות .. נורא פשוט .
בכל מקרה הוא השחקן הכי חשוב להצלחה של מכבי , כל הוויכוחים הקטנים האלו לא ישנו את העובדה הזו .
felix_r כתב:יוסי22 כתב:הכול ברור , אתה טועה ומטעה ..
ואתמול הוא קלע טוב עד לשלב מסוים וטוב שהוא זרק כי עד אתמול הוא קלע באחוזים טובים עד עכשיו העונה , אי אפשר לנחש שהוא יחטיא את שלושת הזריקות האחרונות .. נורא פשוט .
בכל מקרה הוא השחקן הכי חשוב להצלחה של מכבי , כל הוויכוחים הקטנים האלו לא ישנו את העובדה הזו .
הוא לא צריך לזרוק כל כך הרבה. הוא לא לאנגפורד באוניקס ולא לברון בקליבלנד
MTA2311 כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:הכול ברור , אתה טועה ומטעה ..
הוא לא יזרוק כל כך הרבה כשגאודלוק יחזור לדעתי
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:הכול ברור , אתה טועה ומטעה ..
הוא לא יזרוק כל כך הרבה כשגאודלוק יחזור לדעתי
זה לא שהם באותה עמדה ומחליפים אחד את השני. אז נכון, כשגאודלוק פה, ווימס זז לעמדה 3 ובאופן עקיף זה משפיע על הדקות של סמית', עדיין סמית' צריך לזכור שיש עוד הרבה שחקנים זרים בקבוצה, שגם הם רוצים לזרוק לסל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים