המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:שחף1 כתב:בספק עד כמה קבוצות יורוליג ירצו את התכשיט הזה. מילא אם הוא היה גרוע רק פה, גם בכוכב האדום הוא די הסריח את הפרקט.
אין פה שום ספק. העתיד של מקל זה בליגה בארץ.
jol9 כתב:קשה לי להאמין שהוא יישאר במכבי אחרי העונה הזאת...
יותר מדי כסף, יותר מדי דם רע ומעט מדי כדורסל
roy1000 כתב:jol9 כתב:קשה לי להאמין שהוא יישאר במכבי אחרי העונה הזאת...
השאלה היא אם יש למכבי באמת אופציית יציאה מהחוזה כמו שדווח. אם יש אופצייה כזו, אני מנחש שמכבי תעשה בה שימוש.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:קשה לי להאמין שהוא יישאר במכבי אחרי העונה הזאת...
השאלה היא אם יש למכבי באמת אופציית יציאה מהחוזה כמו שדווח. אם יש אופצייה כזו, אני מנחש שמכבי תעשה בה שימוש.
אי אפשר לדעת. אם פדרמן החתים את מקל בלי סעיף יציאה, על חוזה כ"כ גדול, אז כנראה שהוא עוד יותר דביל ממה שחשבנו.
argof כתב:לחשוב מחוץ לקופסה: מקל ואלכסנדר הבלתי שימושיים לראשון לציון, כנגד דאוסון (בחוזה ארוך טווח) ואלישי כדיר. לראשון אין רכז, ודאוסון בעונה אחרונה שם, כך שיש לה אינטרס.
ואם אני מכבי, הייתי הולך על זה, כי זו הזדמנות ללכוד טופ ישראלי לזמן ארוך, וכדיר הוא 4 מחליף יעיל מאלכסנדר (גם אם פחות מוכשר) בגלל התכונות המשלימות שלו.
שחף1 כתב:כדיר לעד יזכר בזכות זה:
מתמצת את היכולות שלו ברמת יורוליג בערך. אבל חברה ממש יפה יש לו, זה כן
toja27 כתב:argof כתב:לחשוב מחוץ לקופסה: מקל ואלכסנדר הבלתי שימושיים לראשון לציון, כנגד דאוסון (בחוזה ארוך טווח) ואלישי כדיר. לראשון אין רכז, ודאוסון בעונה אחרונה שם, כך שיש לה אינטרס.
ואם אני מכבי, הייתי הולך על זה, כי זו הזדמנות ללכוד טופ ישראלי לזמן ארוך, וכדיר הוא 4 מחליף יעיל מאלכסנדר (גם אם פחות מוכשר) בגלל התכונות המשלימות שלו.
argof, בדרך כלל אני מסכים איתך אבל הפעם ממש לא. לדעתי דאוסון זה שחקן שלא צריך לשחק במכבי, גם כי יש לנו את לאנדסברג בעמדה שלו ויותר מזה, דאוסון זה שחקן שהראש שלו נמצא באיך הוא מוצא את עצמו בנבא, עוד שחקן עם אגו שברגע שהעניינים לא ילכו כפי שהוא צפה אז ידרוש הבהרות ועוד חוסר יציבות לקבוצה וכו'. ואלכסנדר לדעתי שחקן טוב יותר מכדיר בכל מסגרת.
אני במקום מכבי הייתי הולך לכיון של ישראלים עם אופי משלים. למשל עונה הבאה הייתי עושה מאמצים להביא את בר טימור ומשעור למשל.
שחף1 כתב:התלהבתי בהתחלה מווסטרמן, אבל אם מכבי משאירה את יוגב אני לא רואה סיבה להביא אותו. מאבד המון כדורים יחסית למישהו שאמור להיות פליימייקר טבעי ועם קליעה לא מספיק טובה מהשלוש. עדיף להשקיע את הסכום הזה בגארד אמריקאי
אחדשיודע כתב:השאלה כמה כסף הוא מקבל לדקה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים