פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ויקטור ראד חתם במכבי

18 נובמבר 2016, 10:07

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:לא ראיתי את המשחק כי מי לעזאזל עושה משחק בשעות כאלה שאנשים עדיין עובדים??!! :sofo:
אבל מהקטע הקטן ששמו בספורט 5, זה לגמרי נראה כאילו מסיבה כלשהי ראד החליט פתאום שפוס משחק ושוברים את הכלים.
למה??

היה איזה קטע לא נעים, שהוא התעצבן על כך שאוחיון לא מסר לו. אבל ערוץ הספורט ניפח את זה מעבר לכל פרופורציות (את מכירה אותם)

שום ניפוח השחקן פשוט לא קיבל כדור והפסיק בהפגנתיות לשחק בהתקפה ובהגנה ופגע בקבוצה שלו ברגעים נכריעים , בניגוד אליך ככול שאני רואה את הקטע זה נראה יותר חמור בעיני , אני מתקשה לזכור מקרה דומה במכבי של שחקן שפשוט מפסיק לשחק בהפגנתיות ולא מבין למה לעשות לו הנחות.

אמארה עם כל זה זהוא כבר הרבה מעבר לשיאו הוא עדיין שם אדיר ומגה סטאר שמשחק בקבוצה קטנה , לא מוסרים לו כמעט והוא מתרוצץ על המגרש הלוך ושוב התקפות שלמות בלי לקבל שום כדור ועדיין לא ראיתי ממנו שום היתנהגות שמזכירה במשהו את החוצפן ראד שמעבר לתקרית הזאת הוא גם שחקן בינוני להחריד .

18 נובמבר 2016, 12:12

http://sports.walla.co.il/item/3014566

יש! עוד כסף לכיס של דני.

18 נובמבר 2016, 12:46

מקאדו 3 כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:לא ראיתי את המשחק כי מי לעזאזל עושה משחק בשעות כאלה שאנשים עדיין עובדים??!! :sofo:
אבל מהקטע הקטן ששמו בספורט 5, זה לגמרי נראה כאילו מסיבה כלשהי ראד החליט פתאום שפוס משחק ושוברים את הכלים.
למה??

היה איזה קטע לא נעים, שהוא התעצבן על כך שאוחיון לא מסר לו. אבל ערוץ הספורט ניפח את זה מעבר לכל פרופורציות (את מכירה אותם)

שום ניפוח השחקן פשוט לא קיבל כדור והפסיק בהפגנתיות לשחק בהתקפה ובהגנה ופגע בקבוצה שלו ברגעים נכריעים , בניגוד אליך ככול שאני רואה את הקטע זה נראה יותר חמור בעיני , אני מתקשה לזכור מקרה דומה במכבי של שחקן שפשוט מפסיק לשחק בהפגנתיות ולא מבין למה לעשות לו הנחות.

אמארה עם כל זה זהוא כבר הרבה מעבר לשיאו הוא עדיין שם אדיר ומגה סטאר שמשחק בקבוצה קטנה , לא מוסרים לו כמעט והוא מתרוצץ על המגרש הלוך ושוב התקפות שלמות בלי לקבל שום כדור ועדיין לא ראיתי ממנו שום היתנהגות שמזכירה במשהו את החוצפן ראד שמעבר לתקרית הזאת הוא גם שחקן בינוני להחריד .

רק באותה ההתקפה. כל השאר זה שקר, ומי שמאמין לזה, זה רק האנשים שבמקום להאמין לעינייהם, מאמינים לשקרים שמספר הפרשן.

18 נובמבר 2016, 13:12

זה בכלל לא משנה (למרות שהעיניים שלי ראו התנהגות חריגה) - הבעיה העיקרית עם ראד היא שהוא שחקן חילוש עם אינטליגנציית משחק שערורייתית שחולש על עמדה קריטית, שסובלת מחולשה כללית, ושאמורה לא רק לייצר עבור עצמה, אלא גם לעזור לחפות על עמדה 5, לפחות כשצירבס על המגרש. ההתנהגות אתמול היא רק הקצפת על העוגה הבאושה הזו.

18 נובמבר 2016, 13:19

argof כתב:זה בכלל לא משנה (למרות שהעיניים שלי ראו התנהגות חריגה) - הבעיה העיקרית עם ראד היא שהוא שחקן חילוש עם אינטליגנציית משחק שערורייתית שחולש על עמדה קריטית, שסובלת מחולשה כללית, ושאמורה לא רק לייצר עבור עצמה, אלא גם לעזור לחפות על עמדה 5, לפחות כשצירבס על המגרש. ההתנהגות אתמול היא רק הקצפת על העוגה הבאושה הזו.

ובניגוד לראד ווימס ואוחיון ממש הבריקו בהחלטות גאוניות...

18 נובמבר 2016, 13:19

אני הפצרתי לפני המשחק שראד ישחק יותר כי מקצועית לדעתי הוא יכול לעזור לנו וראיתי את המשחק עם פרשן שמדבר אנגלית ועדיין זה היה ברור שראד הפסיק לשחק ועוד ברגע כזה חשוב. בוא נבין מה ההשלכות היו יכולות להיות, אם לא שתי השלושות הרצופות של סילי ואוחיון מכבי כנראה הייתה מפסידה והרבה בעזרתו של ראד.
אגב לגבי אוחיון, לא שמתי לב לזה ברגע המשחק אבל יש לו אכן נטייה מעצבנת לעשות סלקציה על שחקנים, הוא עושה זאת גם לאלכסנדר..מישהו צריך להעיר לו על זה.

18 נובמבר 2016, 15:20

אוחיון לא רכז עם קבלת החלטות זוועתית, ראד שערוריה והתקשורת מחפשת צהוב, הדברים האלה חיים יחד ואינם סותרים אחד את השני.

לא בטוח שחכם למכבי לשחרר אותו, העונה הולכת להיות מאוד ארוכה והעומק הולך לדבר חזק מאוד. כמו שנאמר כאן כבר, הכל שאלה של אלטרנטיבות.

ואם להיות ממש מורה לאזרחות, אז הכל מתחיל בווימס שלכאורה מפטר מאמן.

19 נובמבר 2016, 14:39

ראד התנצל על אירועי קאזאן: "עשיתי מעשה טפשי"
קטע הווידאו של השחקן מהמשחק מול קאזאן הוקרן באימון הקבוצה. ראד הוסיף: "נהגתי בחוסר כבוד כלפי חבריי לקבוצה וכלפי מכבי ת"א, מועדון שאני באמת שמח לשחק בו"

http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=5684

באימון הקבוצה אתמול, במסגרת ההיערכות למשחק מול הפועל ירושלים, הוקרן קטע הוידיאו של ויקטור ראד מהמשחק בקאזאן. בתום ההקרנה ראד דיבר בפני חבריו בחדר ההלבשה.

ראד: ״אני רוצה להתנצל בפני הקבוצה, ההנהלה, הבעלים וכמובן האוהדים. הייתי נחוש לנצח את המשחק ובלהט הרגע, ממקום של רצון עז, עשיתי מעשה טיפשי. הפגנתי חוסר כבוד לחבריי לקבוצה ולמכבי ת״א, מועדון כדורסל בו אני באמת שמח וגאה לשחק״.

19 נובמבר 2016, 14:44

יופי אפשר לסגור

19 נובמבר 2016, 14:51

אני יכול לשמוע את שמעון מדבר דרך הפה שלו

19 נובמבר 2016, 14:55

MTA2311 כתב:אני יכול לשמוע את שמעון מדבר דרך הפה שלו

אם זה ככה, מעניין אם דווין התחיל לנחור במהלך ההתנצלות של ראד

19 נובמבר 2016, 15:48

יפה מאוד, חזרה לשגרה :)

19 נובמבר 2016, 16:09

toja27 כתב:יפה מאוד, חזרה לשגרה :)

אני מקווה שגם אוחיון התנצל על זה שהוא מסנן שחקנים

19 נובמבר 2016, 16:13

felix_r כתב:
toja27 כתב:יפה מאוד, חזרה לשגרה :)

אני מקווה שגם אוחיון התנצל על זה שהוא מסנן שחקנים

מקווה שזה ישנה שם משהו בראש של אוחיון בנושא הזה.

19 נובמבר 2016, 16:16

לא חושב שאוחיון עושה דווקא. הוא פשוט לא בדיוק מנהל משחק מבריק,
והרבה פעמים הוא מפספס מסירות פשוטות לשחקנים חופשיים.

19 נובמבר 2016, 17:00

התנצלות יפה, אבל מי מבטיח שזה לא יקרה שוב?
לא סומך עליו בשיט

19 נובמבר 2016, 19:25

jol9 כתב:לא חושב שאוחיון עושה דווקא. הוא פשוט לא בדיוק מנהל משחק מבריק,
והרבה פעמים הוא מפספס מסירות פשוטות לשחקנים חופשיים.

נכון

19 נובמבר 2016, 19:38

וואלה בעאסה שהוא התנצל...כבר היה פה צ'אנס להטיס אותו ולהביא גבוה נורמלי..

19 נובמבר 2016, 19:45

my man כתב:וואלה בעאסה שהוא התנצל...כבר היה פה צ'אנס להטיס אותו ולהביא גבוה נורמלי..

תקשיב, העניין שאתה רושם ''בעאסה'' חייב להסתיים באותה מהירות שבן רושם ''יושן'' ו''פנא''

19 נובמבר 2016, 19:52

אורי, מתי תטגן לי שניצל במחבט?
פרסם תגובה