MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:השאלה כמה כסף הוא מקבל לדקה.
פחות מיבזורי
זה מתחיל להתאזן. כל יום שעובר הדקה של מקל יקרה יותר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:השאלה כמה כסף הוא מקבל לדקה.
פחות מיבזורי
אחדשיודע כתב:הקהל אהב את דיון תומאס כי הוא היה טוב.
argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
ככל שמתרחקים ממועד החלמתו ממחלה, ורואים שאפילו בליגה, תחת מגבלות חוק רוסי, הוא לא נספר, כך אני הולך ומתחזק בדעתי, שיש "רוח מערכת" מאחורי הייבוש.
argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
ככל שמתרחקים ממועד החלמתו ממחלה, ורואים שאפילו בליגה, תחת מגבלות חוק רוסי, הוא לא נספר, כך אני הולך ומתחזק בדעתי, שיש "רוח מערכת" מאחורי הייבוש.
MTA2311 כתב:argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
לא יכול להיות שהמאמן לא מחזיק ממנו פשוט?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
אור - אם יורשה לי לקפוץ למסקנות, נראה שאתה רומז שאולי הממאן לא רוצה אותו כי הוא לא חושב שהוא, גל מקל הגדול, מחזיק ברמת כדורסל גבוהה מספיק בשביל לעזור לקבוצה ובגלל זה הוא לא משלב אותו ברוטציה
אני בכיוון או שממש לא?
שועל כתב:אני חשוב שלליגה כישראלי הוא שחקן מצוין. הוא בתקופה רעה וזה יעבור לו.
rc4991 כתב:שועל כתב:אני חשוב שלליגה כישראלי הוא שחקן מצוין. הוא בתקופה רעה וזה יעבור לו.
עדיף שיהיה כישלון טוטאלי
ממש אין לי כח לעוד אוחיון שישאר פה כמה שנים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
אור - אם יורשה לי לקפוץ למסקנות, נראה שאתה רומז שאולי הממאן לא רוצה אותו כי הוא לא חושב שהוא, גל מקל הגדול, מחזיק ברמת כדורסל גבוהה מספיק בשביל לעזור לקבוצה ובגלל זה הוא לא משלב אותו ברוטציה
אני בכיוון או שממש לא?
שועל כתב:אני חשוב שלליגה כישראלי הוא שחקן מצוין. הוא בתקופה רעה וזה יעבור לו.
MTA2311 כתב:argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
argof כתב:MTA2311 כתב:argof כתב:argof כתב:כעת אני כבר סגור על זה שיש פה הוראת הנהלה לייבש עד שיאמר רוצה אני. ללכת. זה עבד בקדנציה הראשונה ב2009.
ייתכן. אבל, יש סיכוי שיש פה תבנית. הוא נכנס לחצי דקה עד דקה, רבע עד שניים במשחק, וגם אם מבצע פעולות חיוביות, לא מקבל קרדיט, משל היה נער פוסטר. זה לא סתם לא מחזיק, זה מרגיש כדי להשפיל ולהמאיס עליו את הסיטואציה.
felix_r כתב:אני לא אוהב את מקל, אבל מוקדם מדי לקבוע שזאת תהיה התרומה שלו לאורך כל העונה. יש תקופות לא טובות. לוקח לשחקנים זמן להכנס לכושר. לוקח לשחקנים זמן למצוא את מקומם בקבוצה.
גם אוחיון התחיל את העונה מכושר אפסי, אבל לאט-לאט התאפס על עצמו ועכשיו משחק לא רע. למקל זה לוקח יותר זמן. נקווה שגם הוא יצליח להשתפר ולתרום משהו
אני בכיוון או שממש לא?
roy1000 כתב:felix_r כתב:אני לא אוהב את מקל, אבל מוקדם מדי לקבוע שזאת תהיה התרומה שלו לאורך כל העונה. יש תקופות לא טובות. לוקח לשחקנים זמן להכנס לכושר. לוקח לשחקנים זמן למצוא את מקומם בקבוצה.
גם אוחיון התחיל את העונה מכושר אפסי, אבל לאט-לאט התאפס על עצמו ועכשיו משחק לא רע. למקל זה לוקח יותר זמן. נקווה שגם הוא יצליח להשתפר ולתרום משהו
אני דווקא במחנה של אלו שרוצים שהוא ייכשל באופן מוחלט וטוטואלי בכדי שיהיה אפשר להיפטר ממנו. אני לא יכול לסבול את המחשבה שהאפס המאופס הזה יישאר בקבוצה שלי לעוד שנתיים.
felix_r כתב:כולם, אפילו ההנהלה של מכבי, כבר הבינו, שמקל הוא לא שחקן NBA, ואפילו לא יורוליג. אבל הוא בכל זאת מקבל הרבה כסף ממכבי על פי החוזה. אז אם הוא כבר מקבל כסף, עדיף שיתרום משהו.
ולא כדאי לזלזל אפילו לא בתרומה קטנה ביותר של שחקן הכי זניח, כי העונה הזאת מאוד ארוכה וקשה, עונה שלא הייתה בעבר עונה כזאת. אפילו קבוצות עמוקות ועשירות ממכבי כבר סובלות מפציעות ומעומס. לך תדע באיזה מצב נגיע לשלבים המכריעים של העונה. זאת הסיבה, שאני בכל זאת מעדיף שמקל ימצא דרך לתרום לקבוצה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:כולם, אפילו ההנהלה של מכבי, כבר הבינו, שמקל הוא לא שחקן NBA, ואפילו לא יורוליג. אבל הוא בכל זאת מקבל הרבה כסף ממכבי על פי החוזה. אז אם הוא כבר מקבל כסף, עדיף שיתרום משהו.
ולא כדאי לזלזל אפילו לא בתרומה קטנה ביותר של שחקן הכי זניח, כי העונה הזאת מאוד ארוכה וקשה, עונה שלא הייתה בעבר עונה כזאת. אפילו קבוצות עמוקות ועשירות ממכבי כבר סובלות מפציעות ומעומס. לך תדע באיזה מצב נגיע לשלבים המכריעים של העונה. זאת הסיבה, שאני בכל זאת מעדיף שמקל ימצא דרך לתרום לקבוצה.
אני מעדיף "להקריב" את התרומה של מקל לעונה הזו ולהיפטר ממנו מלקבל ממנו "תרומה" ולהיתקע איתו לעוד שתי עונות לפחות. נסתדר בלעדיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־10 אורחים