המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.
לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.
הוא הגיע עם צסק"א לגמר והפסיד בשניה האחרונה אחרי שהקבוצה שלו שיחקה מדהים במשך כל העונה
הוא מאמן מצויין, אבל האמת שיש מצב שאני מעדיף את טרינקיירי
jay כתב:rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.
לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.
הוא הגיע עם צסק"א לגמר והפסיד בשניה האחרונה אחרי שהקבוצה שלו שיחקה מדהים במשך כל העונה
עונה שנחשבת יותר כשלון מהישג...
jay כתב:rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
MTA2311 כתב:jay כתב:rc4991 כתב:jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
בתור אחד שצידד בארז, על אפס הישגיו בכל רמה שהשתתף בה, אתה לא ממש יכול להרשות לעצמך לדבר על קזלאוסקס בהקשרי כישלון.
MaccabiTA כתב:ואת ניקו הייתי ממתג כ amateur euro babe
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:ואת ניקו הייתי ממתג כ amateur euro babe
2 boys 3 cups
(בדאם טסס)
MTA2311 כתב:מועדון של מפגרים
RomanR כתב:אולי זה אומר שהם התחילו לחשוב בהיגיון והחליטו לסיים את העונה עם רמי הדר בשביל לא להכנס להרפתקאות כלכליות מיותרות ולהביא מאמן ברמה בעונה הבאה(טרינקיירי למשל)?
MTA2311 כתב:RomanR כתב:אולי זה אומר שהם התחילו לחשוב בהיגיון והחליטו לסיים את העונה עם רמי הדר בשביל לא להכנס להרפתקאות כלכליות מיותרות ולהביא מאמן ברמה בעונה הבאה(טרינקיירי למשל)?
אז הם פנו לסקריולו?
rc4991 כתב:חחחחחחח
מפתיע אבל שהוא מוכן לוותר על אימון הנבחרת
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חחחחחחח
מפתיע אבל שהוא מוכן לוותר על אימון הנבחרת
למה שיצטרך לוותר על הנבחרת? אפילו ארז לא היה צריך.
סקאריולו, נטען בדיווח, היה מוכן לוותר על משרתו כמאמן נבחרת ספרד כדי לאמן את מכבי תל אביב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־13 אורחים