אחדשיודע כתב:שועל כתב:זה בעיה כשמתקיים ויכוח בין שני אנשים שחייבים לומר את המשפט האחרון
תודה על העזרה, אני אזכור לך את זה
שיט, התכוונתי להפריע
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:שועל כתב:זה בעיה כשמתקיים ויכוח בין שני אנשים שחייבים לומר את המשפט האחרון
jay כתב:עזוב, ניסיתי להסביר לו כבר שפגשנו איטליה חזקה בהרבה ב-2015 (וזה שהמשחק המדובר מ-2011 היה לפרוטוקול בלבד זו עוד נקודה קריטית).
מכבי של אדלשטיין זרקה מעל 20 שלשות למשחק, די כבר עם הפיקסציה שלך על זה שהוא מאמן מיושן שלא "מאמין" בשלשות (אפשר לחשוב ששלשות זו דת). אבל בכל מקרה, מה זה קשור להגנה? מאמן שמאמין בהכנסת כדור פנימה בהתקפה בהכרח לא יודע להגן מול שלשות? מה הקשר?
פשוט תגיד שאתה לא סובל את אדלשטיין וזה יישמע הרבה יותר נורמלי. לחזור ולהגיד ששיבק היה טוב מאדלשטיין בנבחרת בגלל תבוסה אחת אומללה כששיבק ניגר קמפיין שלם קודם לכן זה פשוט הזוי.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:זה בעיה כשמתקיים ויכוח בין שני אנשים שחייבים לומר את המשפט האחרון
שיט, התכוונתי להפריע
jay כתב:מכבי של אדלשטיין זרקה מעל 20 שלשות למשחק, די כבר עם הפיקסציה שלך על זה שהוא מאמן מיושן שלא "מאמין" בשלשות (אפשר לחשוב ששלשות זו דת). אבל בכל מקרה, מה זה קשור להגנה? מאמן שמאמין בהכנסת כדור פנימה בהתקפה בהכרח לא יודע להגן מול שלשות? מה הקשר?
felix_r כתב:jay כתב:מכבי של אדלשטיין זרקה מעל 20 שלשות למשחק, די כבר עם הפיקסציה שלך על זה שהוא מאמן מיושן שלא "מאמין" בשלשות (אפשר לחשוב ששלשות זו דת). אבל בכל מקרה, מה זה קשור להגנה? מאמן שמאמין בהכנסת כדור פנימה בהתקפה בהכרח לא יודע להגן מול שלשות? מה הקשר?
אדוני היקר,
בבקשה כנס ללינק הזה, ותראה שישראל לא נמצאת בין 20 הקבוצות הראשונות בכמות נסיונות לשלוש ! לא נימצאת! לצערי הסטטיסטיקה מראה רק את ה 20 הקבוצות הראשונות ואנחנו לא שם.
http://www.eurobasket2015.org/en/pageID_PBBIK6J5JUQPRAOHs3Uq50.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.html
פיקציה? לא 20 ולא נעלים
אתה הוא פיקציה.
jay כתב:אתה יודע איך זה, עד שסטף קארי ישחק אצלו ואז הוא יהיה הכומר פופוביץ'. מאמנים מצליחים הם מעל הכל פרגמטיים ויודעים להוציא מהכלים שלהם 110%.
אחדשיודע כתב:jay כתב:אתה יודע איך זה, עד שסטף קארי ישחק אצלו ואז הוא יהיה הכומר פופוביץ'. מאמנים מצליחים הם מעל הכל פרגמטיים ויודעים להוציא מהכלים שלהם 110%.
נכון מאוד.
שועל כתב:אותי מסקרן מה יהיה עתידו של מקל בנבחרת
בהתחשב בזה שארז לא נתן לו דקות במכבי מה זה אומר לגבי עצם הזימון שלו?
arel123 כתב:מה הסגל שלדעתכם צריך להיות?
לדעתי מקל לא צריך להיות בסגל
שועל כתב:נראה לי שנראה את סילבן כמתאזרח, אין גבוה כרגע שיכול באמת לתרום
חזור אל יורובאסקט EuroBasket 2017
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד