23 נובמבר 2016, 21:19
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
אתה יודע כמה פעמים ניקיתי אותם היום כבר? יום סיוט מהבחינה הזאת
כן אורי, יש לי משקפיים
כן אורי, גם לאור יש משקפיים
לכל הטובים יש.
איבדתי אותם בבריכה. אני אמנם רואה בסדר בלעדיהם, אבל יש איזה פאניקה קלה כשאני בלי.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
כן אורי, יש לי משקפיים
לכל הטובים יש.
איבדתי אותם בבריכה. אני אמנם רואה בסדר בלעדיהם, אבל יש איזה פאניקה קלה כשאני בלי.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
כן אורי, יש לי משקפיים
לכל הטובים יש.
מה בריכה
23 נובמבר 2016, 21:20
RonB כתב:rc4991 כתב:RonB כתב:rc4991 כתב:RonB כתב:בעיקרון צריך משהו שידוע שלא היה כלום. למשל ברצוקאס בקיץ הזה שאחד האתרים אמר שהוא סיכם.
קח את ברצוקאס, זה באמת מקרה מצויין
הוא גם אמר לי שמכבי אפילו לא פנתה אליו או אל הסוכן שלו
יש לך אולי את הכתבות בנוגע למקרה? אני צריך 2 מקורות
לא, אבל אני מניח שלא כזה קשה למצוא
אם אתה צריך אני יכול לתת לך את הכתבה בה הוא אומר לי שלא פנו אליו
במחשבה שניה אני אשמח לקבל את הכתבה!
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
כן אורי, יש לי משקפיים
לכל הטובים יש.
רוצה להתחלף? אני מה-זה עיוורת
ברמות קשות
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
כן אורי, יש לי משקפיים
לכל הטובים יש.
מה בריכה
23 נובמבר 2016, 21:21
yanay21 כתב:וואי זה ממש קשה. כי אם את מאבדת אותם פתאום, הלך עלייך. יש לך זוג חלופי? אני שוקל לעשות אחד רק מהפאניקה
23 נובמבר 2016, 21:22
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
כן אורי, יש לי משקפיים
לכל הטובים יש.
מה בריכה
יש מים. חובטים בהם עם הידיים והרגליים, וכך מתקדמים לקצה, ואז חוזר חלילה. זו בריכה מקורה, אני לא מזוכיסט
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איזה מפחיד זה כמעט לאבד את המשקפיים
כן אורי, יש לי משקפיים
לכל הטובים יש.
מה בריכה
אתה היית יותר מדי קשוח עם ג'ניה אז הוא היה צריך לפנות לינאי שידריך אותו
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי זה ממש קשה. כי אם את מאבדת אותם פתאום, הלך עלייך. יש לך זוג חלופי? אני שוקל לעשות אחד רק מהפאניקה
זוג קצת סדוק עם המספר הקודם
על כל זוג אני צריכה לקחת משכנתא
23 נובמבר 2016, 21:23
23 נובמבר 2016, 21:24
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי זה ממש קשה. כי אם את מאבדת אותם פתאום, הלך עלייך. יש לך זוג חלופי? אני שוקל לעשות אחד רק מהפאניקה
אני ממש מפחד מהיום שאני לא אוכל להתקיים בלי משקפיים. אין לי בעיה עם המשקפיים עצמם, אפילו מחבב, אבל זו תלות איומה. יותר גרוע מלאבד נייד
איתי-שגב כתב:שחייה זה הסיוט שלי.. שחיתי מגיל 6 עד 13 בלי שרציתי, פשוט חויבתי לשחות.
23 נובמבר 2016, 21:25
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וואי זה ממש קשה. כי אם את מאבדת אותם פתאום, הלך עלייך. יש לך זוג חלופי? אני שוקל לעשות אחד רק מהפאניקה
אני ממש מפחד מהיום שאני לא אוכל להתקיים בלי משקפיים. אין לי בעיה עם המשקפיים עצמם, אפילו מחבב, אבל זו תלות איומה. יותר גרוע מלאבד נייד
לפני כמה שנים הלכתי לעבודה בלי משקפיים (לא יודעת איך זה קרה, עדיין לא הייתה לי רוטינה) וכשקלטתי שאני לא יכולה לראות 10 ס''מ מולי הייתי צריכה להקפיץ את ההורים העייפים שלי להביא לי את המשקפיים
והם נגעו לי בעדשות!!! היו לי טבעות אצבע and everything!!!!!!
23 נובמבר 2016, 21:25
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:שחייה זה הסיוט שלי.. שחיתי מגיל 6 עד 13 בלי שרציתי, פשוט חויבתי לשחות.
חינוך סובייטי?
23 נובמבר 2016, 21:26