החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:אינשאללה.
נקווה שישחק ביום הולדת שלי- צסק"א בהיכל.
קונה כרטיסים ?
כנראה שאהיה שם.
גבר, לך תדפוק סטייק או שתצא לחפש סטוץ בבר, חבל לבאס את היום הולדת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:אינשאללה.
נקווה שישחק ביום הולדת שלי- צסק"א בהיכל.
קונה כרטיסים ?
כנראה שאהיה שם.
שחף1 כתב:מנצחים את צסק׳׳א אחת ל-3 שנים אז הסטטיסטיקה לטובתו
rc4991 כתב:אם הוא חוזר לעצמו יש לא מעט סיבות לאופטימיות
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי מנבאים לבחור הזה יותר מדי דברים שאני לא בטוחה שהוא יכול (או צריך) לעמוד בהם, עם או בלי קשר לפציעה
שמואל1 כתב:מתי הוא בכלל חוזר לאימונים?
שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי מנבאים לבחור הזה יותר מדי דברים שאני לא בטוחה שהוא יכול (או צריך) לעמוד בהם, עם או בלי קשר לפציעה
בניגוד לצירבס שכמו שהוא נראה בכוכב זה הבסט קס סצנריו שלו אין סיבה שמילר לא יהיה מהפאוורים הטובים באירופה
שחף1 כתב:חוץ מהאם יש מספיק כדורים לשלישייה ווימס-גאודלוק-ראד
אם הוא חוזר אנחנו אמורים לעשות טופ 8, אפילו ממקומות 5-6 לדעתי
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי מנבאים לבחור הזה יותר מדי דברים שאני לא בטוחה שהוא יכול (או צריך) לעמוד בהם, עם או בלי קשר לפציעה
שמואל1 כתב:מתי הוא בכלל חוזר לאימונים?
Holiday_Armadillo כתב:שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי מנבאים לבחור הזה יותר מדי דברים שאני לא בטוחה שהוא יכול (או צריך) לעמוד בהם, עם או בלי קשר לפציעה
בניגוד לצירבס שכמו שהוא נראה בכוכב זה הבסט קס סצנריו שלו אין סיבה שמילר לא יהיה מהפאוורים הטובים באירופה
אם הוא חוזר לעצמו? ברור, אבל אני רואה מה אנשים מצפים מהקבוצה במידה והוא יחזור לשחק ו..ווימס לא הלברון של אירופה וגם מילר לא, החזרה שלו לא תיקח את הקבוצה 15 דרגות למעלה
שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נראה לי מנבאים לבחור הזה יותר מדי דברים שאני לא בטוחה שהוא יכול (או צריך) לעמוד בהם, עם או בלי קשר לפציעה
אם הוא חוזר לעצמו? ברור, אבל אני רואה מה אנשים מצפים מהקבוצה במידה והוא יחזור לשחק ו..ווימס לא הלברון של אירופה וגם מילר לא, החזרה שלו לא תיקח את הקבוצה 15 דרגות למעלה
את רואה איך הקבוצה קופצת בשתי רמות כשדווין משחק באירופה, ועכשיו דמייני שליד דווין משחק עוד 4 שקולע מבחוץ וחוסם ולוקח ריבאונד
לא נהיה פייבוריטים מול צסק׳׳א אבל כמו שאמרתי אין סיבה שלא נעשה מקומות 5-6 אם הוא חוזר לעצמו
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־25 אורחים