אנדרו גאודלוק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנדרו גאודלוק

הודעהעל ידי er79 » 16 נובמבר 2016, 14:50

MTA2311 כתב:
er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?

כן

וואלה. טוב, האמת אני מסונכרן קוגנטיבית לנקעים של טיוס משום מה, כי אצלו זה לוקח חודש. חידשתם לי.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 נובמבר 2016, 16:06

er79 כתב:
MTA2311 כתב:

כן

וואלה. טוב, האמת אני מסונכרן קוגנטיבית לנקעים של טיוס משום מה, כי אצלו זה לוקח חודש. חידשתם לי.

כי זה טיוס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 נובמבר 2016, 16:49

er79 כתב:
MTA2311 כתב:

כן

לפרימדונות בהגדרה תמיד לוקח יותר זמן להחלים מפציעות

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 נובמבר 2016, 16:50

er79 כתב:
MTA2311 כתב:

כן

זה קשור גם לחומרת/דרגת הנקע (ונשאיר את טיוס בצד). קובי בראיינט למשל שיחק לא פעם עם נקע קל בקרסול (ולפעמים גם החמיר את הפציעה), אבל במקרה אחד לפחות הוא נאלץ להחמיץ חודש של משחקים עד שהחלים מנקע חריף בקרסול.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מני » 16 נובמבר 2016, 19:26

אחרי המשחק מול פנר אני חושב שרמי הדר צריך להשתמש בגאודלוק כמו שמשתמשים בג'ייסי קארול מריאל מדריד, להכניס אותו לתקופות קצרות של הפצצות משלוש תרגילים של ריצה מצד לצד למספר דקות וזהו.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 נובמבר 2016, 22:38

מישהו זוכר מסירה בין גאודלוק לווימס שהובילה לסל? צריכים לעבוד על שיתוף הפעולה ביניהם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 נובמבר 2016, 22:39

אחדשיודע כתב:מישהו זוכר מסירה בין גאודלוק לווימס שהובילה לסל? צריכים לעבוד על שיתוף הפעולה ביניהם.

זה לא קשור ספציפית לווימס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2016, 22:41

אי אפשר לדבר על היכולת של גאודלוק כאילו אנחנו בואקום.
המאמן לקח החלטה לא ללכת עם אנדרו. כרגע זה עובד ומגיע לו על זה קרדיט. האם זה יעבוד בטווח הארוך? בעיני לא. נראה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 נובמבר 2016, 22:41

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:מישהו זוכר מסירה בין גאודלוק לווימס שהובילה לסל? צריכים לעבוד על שיתוף הפעולה ביניהם.

זה לא קשור ספציפית לווימס.

מי אמר שזה קשור ספציפית לווימס? נכון לעכשיו, לא רואים שיתוף פעולה התקפי ביניהם.
זה נכון לגבי ווימס וזה נכון לגבי גאדולוק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 נובמבר 2016, 22:44

MTA2311 כתב:אי אפשר לדבר על היכולת של גאודלוק כאילו אנחנו בואקום.
המאמן לקח החלטה לא ללכת עם אנדרו. כרגע זה עובד ומגיע לו על זה קרדיט. האם זה יעבוד בטווח הארוך? בעיני לא. נראה.

אני מקווה שאתה לא הולך עם ה''לא מסרו לו'', כי זה של ווימס
הסגנון שלו כרגע בעייתי מאוד למכבי
יש בעיה כשהכדור אצלו, הוא משחק רק עם גאודלוק

אז אפשר להגיד שזה המאמן וכל זה אבל הבן אדם מקצוען ומקבל טון כסף, הוא צריך לדעת להתמודד עם זה ולתרום לקבוצה בו-זמנית, ולא להתייחס לדקות שלו כדקות של אימון קליעות שהוא זורק את עצמו לדעת אחרי שהוא כידרר את עצמו למוות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 נובמבר 2016, 23:03

עוד משחק שכשגאודלוק משחק הקבוצה נראית פחות טוב. מהרגע שהוא נכנס הוא הכניס את כל הקבוצה לmode של אחד על אחד. ושוב אוברודוביץ' ידע מה הוא עושה כשהחליט לא להשאיר אותו.

ושוב אני אשים את זה פה :

"אבל ללוחמנות הזו היו גם צדדים שליליים: היא הובילה, בין היתר, לעימותים מזדמנים עם מאמנים שניסו להכפיף אותו למערכת החוקים שלהם. עם בובי קרמינס, מאמן מכללת צ'רלסטון, היו לו כמה ויכוחים קולניים. "היה הרבה 'זבל' שצריך לנקות מהמשחק שלו", העיד קרמינס בזמנו. "כן, היו לו הטעיות גוף מושלמות וקליעה קטלנית. אבל הוא כל הזמן ניסה לעשות מהלכים קשים ומרהיבים, וזה הוביל לקבלת החלטות גרועה. היו כמה פעמים שאיימתי על חייו - אמרתי לו, רוצה לזרוק כמו שאתה זורק? רוצה לעשות את המהלכים המשוגעים האלה? אין לי בעיה, אבל קודם תרוויח את החופש הזה על המגרש. תראה לי שאתה מסוגל גם לשמור ולשחק למען הקבוצה".

לא שידרו על אותו גל. גאודלוק מאחורי אוברדוביץ' (צילום: GettyImages)
המניירות הללו דבקו אצל גאודלוק, במידה זו או אחרת, גם בהמשך הקריירה. גם מערכת היחסים עם ז'ליקו אוברדוביץ', למשל, הייתה סבוכה למדי. בטורקיה מספרים שהשועל הסרבי ניסה ליישר את גאודלוק בשלל אמצעים: הוא היה השוטר הטוב, השוטר הרע, פעם אחת אפילו איים לקנוס אותו אם ימשיך להמרות את פיו ולקחת זריקות קשות – אבל ללא הצלחה מרובה. בחדר ההלבשה של פנרבחצ'ה חיבבו את גאודלוק האיש, אבל אימצו בחום את הכינוי שאוברדוביץ' הדביק לו בחודשים הראשונים בטורקיה – ריי צ'ארלס – על שום חוסר היכולת או הרצון שלו להבחין בחבר פנוי לזריקה. "לפעמים הוא מאדים מרוב זעם. במקרים קיצוניים הפנים שלנו מקבלות גוון סגול. היו כמה פעמים שלא יכולתי להסתכל לו בעיניים מרוב שזה היה מוריד לי את הביטחון. הייתי עושה טעות קטנה, והוא היה מסתכל עליי כאילו הוא הולך לחנוק אותי", סיפר גאודלוק על היחסים עם ז'לקו.

בהמשך זה קצת השתחרר. כמו תמיד, הכישרון הטהור שלו הצליח לחפות על שאר המגרעות. מעטים השחקנים ביבשת עם יכולות הפוט-דה-בול-אין-דה-באסקט של גאודלוק, וגם אוברדוביץ' ידע זאת. למרות שניסיונות האילוף כשלו, המאמן מתח את החבל עבורו ואפשר לו חופש יצירתי, גם כשזה בא על חשבון שחקנים אחרים. אוברדוביץ' ראה איך מאמן אירופי מוכשר אחר, אנדראה טרינקיירי, זונח בעונה שלפני כן עם קאזאן את עקרונות ההתקפה שלו כדי לגרום לגאודלוק להרגיש טוב, וחיקה אותו. מאז ימי דיאן בודירוגה העליזים בפנאתינייקוס של תחילת שנות ה-2000 ז'לקו לא הטמיע שיטה התקפה כזו צנטרליסטית."
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2016, 23:06

היו כמה שחקנים שהיה להם משחק פחות טוב מהממוצע - גאודלוק, צירבס ופניני.
בסדר. לא כולם צריכים ויכולים להצטיין.

עם כל הביקורת, גאודלוק קלע 12 נק' ב-19 דק'. זה לא כזה נורא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 24 נובמבר 2016, 23:07

הבעיה היא שגאולדוק נראה לא טוב תקופה די ארוכה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 נובמבר 2016, 23:07

jol9 כתב:היו כמה שחקנים שהיה להם משחק פחות טוב מהממוצע - גאודלוק, צירבס ופניני.
בסדר. לא כולם צריכים ויכולים להצטיין.

עם כל הביקורת, גאודלוק קלע 12 נק' ב-19 דק'. זה לא כזה נורא.

סטטיסטיקה רוב הפעמים לא מספרת את רוב הסיפור (והאחוזים שלו לא היו טובים)
גאודלוק את הנקודות שלו תמיד יקלע, הבעיה היא איך הוא ישיג אותן ומה יקרה כשהוא לא ישיג אותן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 נובמבר 2016, 23:11

שועל כתב:הבעיה היא שגאולדוק נראה לא טוב תקופה די ארוכה

זאת לא הבעיה, הבעיה שגם כשהוא טוב זה מגיע על חשבון המשחק הקבוצתי. הכישרון של גאודלוק זה מלכודת דבש.
בכל אופן הוא כבר חתום ונשאר לקוות שהוא ידע להתאים את עצמו יותר למשחק הקבוצתי למרות שהסטטיסטיקה שלו יכולה להינזק בדרך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 נובמבר 2016, 23:15

לא אוהב שמטשטשים את העובדות ...

מכבי פתחה טוב את המשחק כשגאודלוק שיחק !!

הוא יצא ב-3 עבירות בסוף הרבע הראשון ומשם כבר יצא לגמרי מהקצב (חזר רק בסוף הרבע השלישי ) , אז החלק שבו הוא חזר היה לא טוב כי הוא כפה את עצמו על הקבוצה אבל הוא פתח טוב .

גם שבוע שעבר היה אותו סיפור עם ווימס שנכנס טוב למשחק אבל יצא בעבירות ויצא מהמשחק .
יוסי22

הודעהעל ידי toja27 » 24 נובמבר 2016, 23:18

יוסי22 כתב:לא אוהב שמטשטשים את העובדות ...

מכבי פתחה טוב את המשחק כשגאודלוק שיחק !!

הוא יצא ב-3 עבירות בסוף הרבע הראשון ומשם כבר יצא לגמרי מהקצב (חזר רק בסוף הרבע השלישי ) , אז החלק שבו הוא חזר היה לא טוב כי הוא כפה את עצמו על הקבוצה אבל הוא פתח טוב .

גם שבוע שעבר היה אותו סיפור עם ווימס שנכנס טוב למשחק אבל יצא בעבירות ויצא מהמשחק .

כרגע אתה מטשטש את העובדות. לגאודלוק לא הייתה שום השפעה על המשחק של מכבי, זאת עובדה .
אתה רוצה להפוך אותו לעוד אחד מ"השחקנים שלך" ? סבבה. על תעשה את זה על חשבון האינטלגנציה של האנשים כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2016, 23:20

תוז'ה, אבל בינתיים אתה זה שמחפש לרדת עליו, למרות משחק גדול של מכבי וניצחון גדול.
אז גאודלוק קצת פחות טוב במשחקים האחרונים.... הוא היה פצוע, וייקח זמן שיחזור.
למה זה כזה נורא בעיניך?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2016, 23:23

jol9 כתב:תוז'ה, אבל בינתיים אתה זה שמחפש לרדת עליו, למרות משחק גדול של מכבי וניצחון גדול.
למה זה כזה נורא בעיניך?

כי הוא משחק כדורסל נוראי בלי קשר לאם הכדורים נכנסים או לא. לא מחובר בשיט לקבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 24 נובמבר 2016, 23:23

jol9 כתב:תוז'ה, אבל בינתיים אתה זה שמחפש לרדת עליו, למרות משחק גדול של מכבי וניצחון גדול.
למה זה כזה נורא בעיניך?

כי הוא שחקן מפתח של מכבי ומכבי החתימה אותו ב 1.2 מיליון דולר! המשמעות של השחקן במשבצת שלו חשובה לקבוצה ! זה למה.
בנוסף, זה שחקן שבקלות אפשר להסתנוור מהיכולת סקורינג שלו אבל לשכוח שכדורסל זה משחק קבוצתי. אז אני מעיר על זה יותר מהרגיל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים