MTA2311 כתב:er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?
כן
וואלה. טוב, האמת אני מסונכרן קוגנטיבית לנקעים של טיוס משום מה, כי אצלו זה לוקח חודש. חידשתם לי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?
כן
er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:למה הוא טס? אפשר להתאושש מנקע ביומיים?
כן
וואלה. טוב, האמת אני מסונכרן קוגנטיבית לנקעים של טיוס משום מה, כי אצלו זה לוקח חודש. חידשתם לי.
כן
כן
אחדשיודע כתב:מישהו זוכר מסירה בין גאודלוק לווימס שהובילה לסל? צריכים לעבוד על שיתוף הפעולה ביניהם.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:מישהו זוכר מסירה בין גאודלוק לווימס שהובילה לסל? צריכים לעבוד על שיתוף הפעולה ביניהם.
זה לא קשור ספציפית לווימס.
MTA2311 כתב:אי אפשר לדבר על היכולת של גאודלוק כאילו אנחנו בואקום.
המאמן לקח החלטה לא ללכת עם אנדרו. כרגע זה עובד ומגיע לו על זה קרדיט. האם זה יעבוד בטווח הארוך? בעיני לא. נראה.
jol9 כתב:היו כמה שחקנים שהיה להם משחק פחות טוב מהממוצע - גאודלוק, צירבס ופניני.
בסדר. לא כולם צריכים ויכולים להצטיין.
עם כל הביקורת, גאודלוק קלע 12 נק' ב-19 דק'. זה לא כזה נורא.
שועל כתב:הבעיה היא שגאולדוק נראה לא טוב תקופה די ארוכה
יוסי22 כתב:לא אוהב שמטשטשים את העובדות ...
מכבי פתחה טוב את המשחק כשגאודלוק שיחק !!
הוא יצא ב-3 עבירות בסוף הרבע הראשון ומשם כבר יצא לגמרי מהקצב (חזר רק בסוף הרבע השלישי ) , אז החלק שבו הוא חזר היה לא טוב כי הוא כפה את עצמו על הקבוצה אבל הוא פתח טוב .
גם שבוע שעבר היה אותו סיפור עם ווימס שנכנס טוב למשחק אבל יצא בעבירות ויצא מהמשחק .
jol9 כתב:תוז'ה, אבל בינתיים אתה זה שמחפש לרדת עליו, למרות משחק גדול של מכבי וניצחון גדול.
אז גאודלוק קצת פחות טוב במשחקים האחרונים.... הוא היה פצוע, וייקח זמן שיחזור.
למה זה כזה נורא בעיניך?
jol9 כתב:תוז'ה, אבל בינתיים אתה זה שמחפש לרדת עליו, למרות משחק גדול של מכבי וניצחון גדול.
אז גאודלוק קצת פחות טוב במשחקים האחרונים.... הוא היה פצוע, וייקח זמן שיחזור.
למה זה כזה נורא בעיניך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים