המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף1 כתב:מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?
שחף1 כתב:מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?

Holiday_Armadillo כתב:שחף1 כתב:מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?
הוא לא שחקן הגנה גדול (יותר חוסם משומר) והוא קולע ב-32% מחוץ לקשת?
toja27 כתב:אותי מעניין איך החזרה שלו (ושיחזור כמה שיותר מהר) תשפיע על חלוקת הדקות של סמית . נכון לעכשיו סמית משחק את רוב הדקות שלו ב-4 וסמית משחק הרבה... החזרה שלו תעלה בפני רמי הדר כמה שאלות מעניינות.

יוסי22 כתב:טוז'ה - שוב לא מסכים איתך למרות שאני מעריך את האבחנה המקצועית שלך בדרך כלל ...
צירבס ואייברסון סוגרים כמעט 40 דקות בעמדה 5 ...
ראד ופניני סוגרים 34 דקות בעמדה 4 .
הרוב המוחלט של הדקות של סמית הם בעמדה 3 , כשלאנדסברג יפסיק להיפצע הוא ישחק פחות .
מי שיפגע בעיקר מהשילוב של מילר זה ראד , אבל זו לא בשורה רעה כל כך למרות השיפור המסויים ביכולת שלו שמכשיר אותו לעמדת ה-4 המחליף .
יוסי22 כתב:אני פשוט חושב שגאודלוק יעבור ל-1 , ווימס ל-2 , סמית ל-3 ומילר ל-4 ...
יוסי22 כתב:טוז'ה - שוב לא מסכים איתך למרות שאני מעריך את האבחנה המקצועית שלך בדרך כלל ...
צירבס ואייברסון סוגרים כמעט 40 דקות בעמדה 5 ...
ראד ופניני סוגרים 34 דקות בעמדה 4 .
הרוב המוחלט של הדקות של סמית הם בעמדה 3 , כשלאנדסברג יפסיק להיפצע הוא ישחק פחות .
מי שיפגע בעיקר מהשילוב של מילר זה ראד , אבל זו לא בשורה רעה כל כך למרות השיפור המסויים ביכולת שלו שמכשיר אותו לעמדת ה-4 המחליף .
Holiday_Armadillo כתב:שחף1 כתב:מה החסרונות שלו ברמות האלה חוץ מזה שהוא קצת שחיף( שזה די לא משמעותי בהתחשב בזה שרוב מספרי ה-4 הם לא ממש יותר גדולים ממנו) וקצת חי בסרט כמו סוני?
הוא לא שחקן הגנה גדול (יותר חוסם משומר) והוא קולע ב-32% מחוץ לקשת?

איתי-שגב כתב:
עזבו את זה שהוא כתב איסטנבול עם טעות.. יש מצב שהוא התכוון שהמסע לאיסטנבול שלו מתחיל עכשיו ?.

MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:
עזבו את זה שהוא כתב איסטנבול עם טעות.. יש מצב שהוא התכוון שהמסע לאיסטנבול שלו מתחיל עכשיו ?.
חותך לאפס
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:
חותך לאפס
אז מה פשר הציוץ הזה ? סתם השתעמם ?.

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־27 אורחים