Tomer כתב:ביקשו מזמן, אני פשוט איטי קצת
קצת?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Tomer כתב:ביקשו מזמן, אני פשוט איטי קצת
תודה!
jol9 כתב:MTA2311 כתב:Tomer כתב:ביקשו מזמן, אני פשוט איטי קצת
תודה!
אור, זה היה הפוסט הכי מרגש שלך ביי פאר.
תודה!
תודה!
my man כתב:Tomer כתב:ביקשו מזמן, אני פשוט איטי קצת
קצת?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:עניין הציטוטים נפתר
עכשיו ברגע שיגיעו ל-6 ציטוטים (או יותר) הציטוט הראשון ברשימה פשוט ''ייבלע''
אני זוכר שביקשו את זה מתומר, לא ?.
שאפו.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:עניין הציטוטים נפתר
שאפו.
תומר מגיב רק לבקשות שלי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:עניין הציטוטים נפתר
שאפו.
תומר מגיב רק לבקשות שלי
אם להחזיק את כל המשפחה של תומר בכלוב קטן, עם מינימום מזון, שתיה והגיינה אישית, זה נקרא "בקשות", אז באמת זה מפתיע שתומר מגיב רק ל"בקשות" שלך.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:עניין הציטוטים נפתר
שאפו.
תומר מגיב רק לבקשות שלי
אם להחזיק את כל המשפחה של תומר בכלוב קטן, עם מינימום מזון, שתיה והגיינה אישית, זה נקרא "בקשות", אז באמת זה מפתיע שתומר מגיב רק ל"בקשות" שלך.
שאפו.
תומר מגיב רק לבקשות שלי
פונות אלי נשים ממורמרות לא מאוד שמנות אבל די מלאות (מידה 38) שקובלות על כך שהן לא מקבלות כרטיס הנחה למופע הסטנדאפ שלי. הכוונה להנחה שמקבלות נשים במידה אפס.
המיני-דבות מתחילות את השיחה בלהאשים אותי שאני הומו בארון שמעדיף קרשים על נשים. כשהן רואות שזה לא מקדם אותן לשום מקום טוב, הן מבקשות סליחה, מבטיחות לעשות דיאטה ומתחננות שאתן להן הנחה למרות שעד ההופעה הקרובה שתתקיים אי"ה בעוד שבוע וחצי לא יספיקו להגיע למידה הנכונה.
מבלי להיכנס להעדפותיי המיניות (כל מי שמכיר אותי יודע שמעולם לא יצאתי למועדון שבו רוקד שרון גל) הנשים המלאות צריכות להבין שיש כאן התנגשות בין שני עקרונות:
1. מניעת אפליה על רקע עודף משקל
2. חיבה שלי לבנות במידה אפס
עם כל הכבוד לעיקרון הראשון - הוא מתאפס בהשוואה לעיקרון השני. כל אישה נורמלית צריכה לשאוף למראה אנורקטי. כמובן, אני לא מנסה לעודד הפרעות אכילה אלא רק להסביר לבנות מקופלות שאם היו שמות מלתעות בזמן – לא היו נראות כמו עוגת סברינה משנות ה-70.
בנוסף, יש מלא סטנד-אפיסטים עם פינה חמה בלב לנשים מלאות. אני מעדיף שלא לעסוק בקידום מכירות, אבל מהתרשמותי נראה שההופעות של תום יער ואולי גם נדב אבוקסיס יכולות להתאים מאוד לנשים במידות גדולות.
ניפרד בקטע מהמופע שלי שמסביר איך אני מוודא שהבחורה במידה הנכונה.
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:עניין הציטוטים נפתר
שאפו.
MTA2311 כתב:פונות אלי נשים ממורמרות לא מאוד שמנות אבל די מלאות (מידה 38) שקובלות על כך שהן לא מקבלות כרטיס הנחה למופע הסטנדאפ שלי. הכוונה להנחה שמקבלות נשים במידה אפס.
המיני-דבות מתחילות את השיחה בלהאשים אותי שאני הומו בארון שמעדיף קרשים על נשים. כשהן רואות שזה לא מקדם אותן לשום מקום טוב, הן מבקשות סליחה, מבטיחות לעשות דיאטה ומתחננות שאתן להן הנחה למרות שעד ההופעה הקרובה שתתקיים אי"ה בעוד שבוע וחצי לא יספיקו להגיע למידה הנכונה.
מבלי להיכנס להעדפותיי המיניות (כל מי שמכיר אותי יודע שמעולם לא יצאתי למועדון שבו רוקד שרון גל) הנשים המלאות צריכות להבין שיש כאן התנגשות בין שני עקרונות:
1. מניעת אפליה על רקע עודף משקל
2. חיבה שלי לבנות במידה אפס
עם כל הכבוד לעיקרון הראשון - הוא מתאפס בהשוואה לעיקרון השני. כל אישה נורמלית צריכה לשאוף למראה אנורקטי. כמובן, אני לא מנסה לעודד הפרעות אכילה אלא רק להסביר לבנות מקופלות שאם היו שמות מלתעות בזמן – לא היו נראות כמו עוגת סברינה משנות ה-70.
בנוסף, יש מלא סטנד-אפיסטים עם פינה חמה בלב לנשים מלאות. אני מעדיף שלא לעסוק בקידום מכירות, אבל מהתרשמותי נראה שההופעות של תום יער ואולי גם נדב אבוקסיס יכולות להתאים מאוד לנשים במידות גדולות.
ניפרד בקטע מהמופע שלי שמסביר איך אני מוודא שהבחורה במידה הנכונה.
MTA2311 כתב:Tomer כתב:ביקשו מזמן, אני פשוט איטי קצת
תודה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים