NBA 16/17 - מתחילים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 16/17 - מתחילים!

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 נובמבר 2016, 18:37

MaccabiTA כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:ספרס ב8 בערב היום
(מעניין אם המילה ספרס משמשת כבאט סיגנל של ינאי)

בדיחה מרומזת על זהותו המינית המעורפלת של ינאי?

בדרך כלל אני מצליח למצוא בדיחה מרומזת (במיוחד בהקשר מיני) בכל משפט נתון אבל באמת שפה לא הצלחתי

באט יכול להיות עטלף ויכול להיות תחת בתעתיק לעברית. באט סיגנל כשבאט=תחת...

סעמק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 נובמבר 2016, 18:40

MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:ספרס ב8 בערב היום
(מעניין אם המילה ספרס משמשת כבאט סיגנל של ינאי)

בדיחה מרומזת על זהותו המינית המעורפלת של ינאי?

בדרך כלל אני מצליח למצוא בדיחה מרומזת (במיוחד בהקשר מיני) בכל משפט נתון אבל באמת שפה לא הצלחתי

באט יכול להיות עטלף ויכול להיות תחת בתעתיק לעברית. באט סיגנל כשבאט=תחת...

סעמק.

אה, יפה
אני אשב עם עצמי לחשוב איך אני דואג שדבר כזה לא יקרה שוב
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 25 נובמבר 2016, 22:34

אני חוזר שמח וטוב לבב מארוחת שישי משובחת, ומגלה שהקבוצה שלי משחקת כמו חבורה של פוסטמות .מה הטעם לחיים, אני שואל?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 25 נובמבר 2016, 22:42

בהתחלה הנחתי שנעוף סיבוב השני. אולי הייתי אופטימי
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 25 נובמבר 2016, 23:05

שדרנים מאוסים של בוסטון
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 נובמבר 2016, 02:20

yanay21 כתב:שדרנים מאוסים של בוסטון

גם אתה ראית את השידור עם שדרני בוסטון?
הרגיש כאילו זרקו איזה אוהד בן 13 מהיציע לפרשן, אחד השידורים הפחות מקצועיים ויותר ילדותיים שנתקלתי בהם
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 נובמבר 2016, 04:09

לברון לא יקלע יותר 50+ בקריירה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 26 נובמבר 2016, 11:54

יפה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 נובמבר 2016, 12:17

כספי יצא מהקפאה וקלע 7 נקודות ב 28 דקות בהפסד סקרמנטו לרוקטס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2016, 12:23

גם הניקס וגם מכבי במאזן חיובי. חזרנו בזמן ל- 2013?
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 נובמבר 2016, 16:06

שמואל1 כתב:כספי יצא מהקפאה וקלע 7 נקודות ב 28 דקות בהפסד סקרמנטו לרוקטס.

אולי מציגים אותו לראווה בפני קבוצות אחרות. מתחבר עם הידיעה שסקרמנטו נתנה OK לסוכנים שלו לחפש עסקאות פוטנציאליות.

roy1000 כתב:גם הניקס וגם מכבי במאזן חיובי. חזרנו בזמן ל- 2013?

נו, ומה עם העידכון היומי על קוזמינסקאס? ;)

3 ניצחונות רצופים לניקס, שהנחילו לשארלוט הפסד 4 ברציפות.
תמונה
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 נובמבר 2016, 16:08

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:כספי יצא מהקפאה וקלע 7 נקודות ב 28 דקות בהפסד סקרמנטו לרוקטס.

אולי מציגים אותו לראווה בפני קבוצות אחרות. מתחבר עם הידיעה שסקרמנטו נתנה OK לסוכנים שלו לחפש עסקאות פוטנציאליות.

כנראה, נשמע הגיוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 26 נובמבר 2016, 16:31

MaccabiTA כתב:

הרגיש כאילו זרקו איזה אוהד בן 13 מהיציע לפרשן, אחד השידורים הפחות מקצועיים ויותר ילדותיים שנתקלתי בהם

ושלא תחשוב שזה חריג. השדרנים האלו ככה בנוהל, אני לא אומר את זה סתם כי הם היו מול הספרס. אני דווקא ממש אוהב את בוסטון.

ראית את המשחק כולו? נכון שאנחנו עדיין בהתחלה, אבל כל הקטע שאנחנו לא מפסידים אבל עדיין נראים רע מטריד אותי. כי זה יכול להסתיר את הבעיות האמיתיות. אנחנו פשוט לא משכנעים בשיט
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי roy1000 » 26 נובמבר 2016, 16:37

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:גם הניקס וגם מכבי במאזן חיובי. חזרנו בזמן ל- 2013?

נו, ומה עם העידכון היומי על קוזמינסקאס? ;)

החטיא הרבה זריקות, אבל עדיין היה טוב...
דרך אגב, קוזמינסקאס הוא מספר 2 מבין הרוקיז ב- PER.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 26 נובמבר 2016, 16:39

איך בא לי שהקליפרס יפסידו כמה משחקים רצופים, אני ממש רוצה את המקום השני, ולגולדן זה לא יקרה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 נובמבר 2016, 17:02

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

ושלא תחשוב שזה חריג. השדרנים האלו ככה בנוהל, אני לא אומר את זה סתם כי הם היו מול הספרס. אני דווקא ממש אוהב את בוסטון.

ראית את המשחק כולו? נכון שאנחנו עדיין בהתחלה, אבל כל הקטע שאנחנו לא מפסידים אבל עדיין נראים רע מטריד אותי. כי זה יכול להסתיר את הבעיות האמיתיות. אנחנו פשוט לא משכנעים בשיט

הקבוצה עוד לא נראית טוב לאורך זמן אבל זה לגיטימי, נעשו לא מעט שינויים וההתאמות לוקחות זמן, בטח כשאתה מוציא את העוגן ההגנתי שלך בצבע ומכניס במקומו שחקן שהוא לא פונקציה הגנתית אבל קלף התקפי יותר רציני. תוסיף לזה את ההתפתחות הנוספת של קוואי שדורשת התאמות נוספות (שים לב שבתחילת העונה הוא שיחק לא מעט כפוינט פורוורד ובמשחקים האחרונים זה לא קורה). תוסיף לזה את רוב הספסל שהתחלף ואת הפציעות בתחילת העונה (טוני לכמה משחקים, גרין לשבועיים-שלושה הראשונים) וזה מסביר את התזזיתיות. ברור שזה לא מעודד אבל אני אתחיל לדאוג אם זה יהיה המצב אחרי 40-50 משחקים, בשלב הזה זה עוד מתקבל על הדעת, בטח כשאנחנו גם מנצחים.

ברטאנס בשני האחרונים קיבל קרדיט מורחב (החלטה של פופ, לפי השדרנים, כדי להתחיל להכין את הילד להיות כלי שימושי בפלייאוף, ואני מניח שלפציעה של דדמון היה חלק) ועונה עם אינסטנט אופנס נהדר (15 ב23 דקות 6/8, 11 ב10 דקות 4/4) ברור שהאחוזים גם יתייצבו אבל קלעי כזה מסוכן ב4 זה נכס יקר מפז לקבוצה הזאת. הוא נראה מגומגם בתחילת העונה וגם כשקלע היה מנותק מההתקפה, זה נראה דומה שלשום בפוזשנים הראשונים כשאיבד שני כדורים (שיחק עם חמישייה שונה מזו ששיחק איתה עד אז, מה שבוודאי השפיע), קיבל נזיפה מפארקר ומאז לא איבד עוד כדורים ואתמול גם נראה שמצא את מקומו בשתף ההתקפי לא רע בכלל. מה שכן הוא יהיה חייב להתחזק בריבאונד.
הוא גם חוסם לא רע בכלל אבל מתפתה לקפוץ בקלות וזה עוד עניין שיהיה חייב לעבוד עליו.

דני גרין נכנס יפה לעונה (16 ב6/12 ו11 ב3/4 בשניים האחרונים) ורואים עד כמה גרין עם קליעה זו החתיכה שמשלימה את הפאזל הזה, כשהוא שם לתת את הנקודות האלה ולספק את האיום שיכריח את השומר שלו להצמד אליו, החיים הרבה יותר קלים לשאר החמישייה, שחקנים שאוהבים להשיג את הנקודות שלהם מבפנים ומחצי מרחק.
וזה בלי לדבר על ההגנה המצויינת שהוא מביא. אתמול פירגן לנו ב4 חסימות מהSG. פשוט נכס.

וחייב לדחוף פה מילה טובה לבבת עיניך, פאטי מילס. הבחור נותן עונה מצויינת עד עכשיו. תגיד מה שתרצה, לאסוף את השברים ב1 אחרי עוד דעיכה של טוני זו לא עבודה פשוטה והוא עושה את זה נהדר.
טפיל בהגנה (קריטי בהתחשב בחסרון הקבוע שלו-הוא גמד) ,11 נק למשחק ב23 דקות, נותן מעל 40% מבחוץ (הגיוני, קרוב לממוצעי קריירה) ומהשדה ומהקו מעמיד את האחוזים הכי גבוהים בקריירה שלו.
אתעכב שנייה דווקא על המספרים מהקו, הוא עדיין לא קוואי ולא ג׳יימס הארדן אבל הוא בא יותר אגרסיבי ובא לקחת על עצמו, ומעונה שעברה, בה זרק 0.7 זריקות מהקו למשחק (עונת שיא הייתה עם זריקה למשחק) הוא מטפס העונה ל1.7 זריקות ועושה את זה ב96%.
אלה עדיין מספרים נמוכים אבל זה רק עוד כלי להראות את השינוי בגישה שלו משחקן משלים למנהיג של היחידה השנייה ביחד עם מאנו.
הוא עדיין לא מוסר בחסד, 3.5 אסיסטים ל23 דקות זה לא נורא אבל גם לא מספרים של רכז טבעי, אבל פה אני באמת משוכנע כשכל עוד מאנו לידו יש לנו רכז טבעי (עם בעיות נפשיות) בחמישייה הזאת, ואין סיבה שפאטי ינסה לעשות דברים שהוא לא יודע לעשות.
לזכותו יאמר שהוא גם לא חסר אחריות עם הכדור, עם רק 1.3 איב' ב23 דקות.

אם אשכרה קראת עד לפה, שאפו.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 26 נובמבר 2016, 17:15

אתה יכול לפתוח הודעה במילה "ספרס", ואני אקרא את הכול גם אם אתה מספיד את קסטרו.

אני ממש שמח על ההתקדמות של ברטאנס, אני ממש מחבב אותו, ושמח שפופ סומך עליו, כי אנחנו לגמרי חייבים להרחיב את הרוטציה ולא לשחוק את השחקנים, מאחר והגיל הממוצע שלנו הוא בערך 259. לא סגור על כמה אני אוהב אותו בעמדה 4 מבחינה הגנתית, אבל יכול לחיות עם זה. אני מאמין שהוא ילך וישתפר. הגנתית זה עניין של אימון, כי ההגנה שלנו היא קבוצתית, והתקפית(כלומר, קליעה), זה פשוט עניין של להיכנס לזון ולהרגיש בטוח, כי יש לו קליעה.
דני באמת טוב. במובן מסויים, למרות שזה מעודד אותי עכשיו, זה קצת מלחיץ. מהחשש שהוא לא יהיה יציב בדיוק בפלייאוף. אני דווקא מאמין שהוא יהיה בסדר, במיוחד לאור הקו האחורי העשיר שלנו, שיאפשר לו מנוחה, אבל זו סתם חרדה סטנדרטית כשמדובר בדני גרין.

הקליעה של מילס סבבה לגמרי, אבל בשבילי הוא SG קלאסי, שיכול גם להוביל כדור. לא אוהב אותו ב1, וגם למאנו יש גבול לכמה הוא יכול לתפקד ב1, כי אם הוא ביום רע, אלוהים אדירים בשמיים. הוא קולע טוב משלוש, מהעונשין, ובהגנה הוא נותן מאה אחוז. אבל מה, כמו שאמרת, הוא גמד. נגיד, לשחקנים נמוכים הוא יכול להציק, אבל אם אנחנו משחקים מול, נניח, גולדן סטייט, הוא ב1 וגרין ב2. דני על סטף כי הוא גבוה, אבל אז מילס על תומפסון? רצח. ונכון ,זו קבוצה אחת, אבל אלו הקבוצות שאנחנו מתמודדים איתן. גולדן סטייט, קליפרס. אני לא מתעכב יותר מדי על העונשין שלו, כי אני לא מצפה ממנו ללכת לשם יותר מדי(למרות שלגמרי מפרגן לו שכן), בשביל זה יש את קוואי, אולדריג', פאו, האחרונים טובים מהעונשין, הראשון מדהים.

כמה דברים נוספים: אני בבאסה רצינית על זה שניקו לא מקבל דקות. ממש אהבתי את מה שראיתי ממנו, אני חושב שאם נכניס אותו לרוטציה כ1, את ברטאנס ב3 או ב4, ואת דדמון ולי בקו קדמי, יש לנו פוטנציאל עצום למנוחה ולרוטציה מאוד מאוד ארוכה. מבואס על קייל אנדרסון, אבל זה באשמתו ולא באשמת פופ. בגלל הסייז שלו והיכולת שלו להוביל כדור, ציפיתי ליותר.

נסכם שדייויד לי זה אהבה בלב? מתרשם ממנו מאוד. מודה שציפיתי להרבה פחות
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 נובמבר 2016, 17:35

yanay21 כתב:אתה יכול לפתוח הודעה במילה "ספרס", ואני אקרא את הכול גם אם אתה מספיד את קסטרו.

אני ממש שמח על ההתקדמות של ברטאנס, אני ממש מחבב אותו, ושמח שפופ סומך עליו, כי אנחנו לגמרי חייבים להרחיב את הרוטציה ולא לשחוק את השחקנים, מאחר והגיל הממוצע שלנו הוא בערך 259. לא סגור על כמה אני אוהב אותו בעמדה 4 מבחינה הגנתית, אבל יכול לחיות עם זה. אני מאמין שהוא ילך וישתפר. הגנתית זה עניין של אימון, כי ההגנה שלנו היא קבוצתית, והתקפית(כלומר, קליעה), זה פשוט עניין של להיכנס לזון ולהרגיש בטוח, כי יש לו קליעה.
דני באמת טוב. במובן מסויים, למרות שזה מעודד אותי עכשיו, זה קצת מלחיץ. מהחשש שהוא לא יהיה יציב בדיוק בפלייאוף. אני דווקא מאמין שהוא יהיה בסדר, במיוחד לאור הקו האחורי העשיר שלנו, שיאפשר לו מנוחה, אבל זו סתם חרדה סטנדרטית כשמדובר בדני גרין.

הקליעה של מילס סבבה לגמרי, אבל בשבילי הוא SG קלאסי, שיכול גם להוביל כדור. לא אוהב אותו ב1, וגם למאנו יש גבול לכמה הוא יכול לתפקד ב1, כי אם הוא ביום רע, אלוהים אדירים בשמיים. הוא קולע טוב משלוש, מהעונשין, ובהגנה הוא נותן מאה אחוז. אבל מה, כמו שאמרת, הוא גמד. נגיד, לשחקנים נמוכים הוא יכול להציק, אבל אם אנחנו משחקים מול, נניח, גולדן סטייט, הוא ב1 וגרין ב2. דני על סטף כי הוא גבוה, אבל אז מילס על תומפסון? רצח. ונכון ,זו קבוצה אחת, אבל אלו הקבוצות שאנחנו מתמודדים איתן. גולדן סטייט, קליפרס. אני לא מתעכב יותר מדי על העונשין שלו, כי אני לא מצפה ממנו ללכת לשם יותר מדי(למרות שלגמרי מפרגן לו שכן), בשביל זה יש את קוואי, אולדריג', פאו, האחרונים טובים מהעונשין, הראשון מדהים.

כמה דברים נוספים: אני בבאסה רצינית על זה שניקו לא מקבל דקות. ממש אהבתי את מה שראיתי ממנו, אני חושב שאם נכניס אותו לרוטציה כ1, את ברטאנס ב3 או ב4, ואת דדמון ולי בקו קדמי, יש לנו פוטנציאל עצום למנוחה ולרוטציה מאוד מאוד ארוכה. מבואס על קייל אנדרסון, אבל זה באשמתו ולא באשמת פופ. בגלל הסייז שלו והיכולת שלו להוביל כדור, ציפיתי ליותר.

נסכם שדייויד לי זה אהבה בלב? מתרשם ממנו מאוד. מודה שציפיתי להרבה פחות

ההספד שלי לקסטרו יובא בהרחבה בהמשך.

החשש מאי יציבות של גרין מעבר ללגיטימי אבל אחרי שבא חד לפלייאוף שעבר הוא ממשיך את אותו הקו העונה (ואם אני לא טועה נראה טוב גם בהכנה) ככה שאני די אופטימי בנושא הזה.

פאטי לא יכול להיות 2 בהגנה.. הוא יותר מדי נמוך וינוצל בקלות, בהתקפה הוא יכול לתפקד כ1 בחמישייה שאין לה באמת רכז מוכרז (זכר לחמישייה עם מאנו ודיאו ז"ל) או עם 2 שהוא יותר 1, כשלא יהיה מאנו זה ידרוש חשיבה מחדש, לא אתפלא אם לפרוביטולה (חד משמעית צריך להתחיל לקבל הרבה יותר דקות) הוא הפתרון כאן כשפאטי ישמור על הרכזים וישחק אוף-דה-בול ברוב הפוזשנים בהתקפה, למרות שראוי לציין שהפיק-נ-רול שלו השתדרג בצורה מאוד מרשימה בעונות האחרונות.

מסכים לחלוטין לגבי לי. לא מעמיד מספרים מפלצתיים אבל נותן תפוקה יפה מהספסל, נלחם על כל כדור בכל פוזשן, וטרן שיודע את מקומו ועושה את תפקידו, החתמת ספרס קלאסית שהפתיע גם אותי עד כמה הייתה בינגו.
כשהוא שם יש מן תחושת שקט, אתה יודע שיש לך שם שחקן שיעשה את העבודה.
אתמול התחיל עם כמה פוזשנים חלשים מאוד, התאפס על עצמו ונתן משחק נהדר, הגיע ל15+12 בלי שיכולת להרגיש.
כיף שיש אחד כזה, ציפיתי שנקבל דברים דומים מווסט בעונה שעברה ומאוד התאכזבתי, הרגיש שהוא עדיין מרוכז בעיקר במשחק שלו ויותר עסוק בתסכול מהדעיכה ביכולת האישית מאשר בלתרום לקבוצה את מה שהוא עוד עושה בצורה יעילה, וכל זה למרות הויתור המבורך שלו על מליונים והמילים החמות. לי הוא שינוי של 180 מעלות במובן הזה.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 26 נובמבר 2016, 23:20

הולך להיות ממש משוגע בפלייאוף מערב השנה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 27 נובמבר 2016, 03:18

yanay21 כתב:הולך להיות ממש משוגע בפלייאוף מערב השנה

נטשת או שנשארת לראות?