yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:שדרנים מאוסים של בוסטון
גם אתה ראית את השידור עם שדרני בוסטון?
הרגיש כאילו זרקו איזה אוהד בן 13 מהיציע לפרשן, אחד השידורים הפחות מקצועיים ויותר ילדותיים שנתקלתי בהם
ושלא תחשוב שזה חריג. השדרנים האלו ככה בנוהל, אני לא אומר את זה סתם כי הם היו מול הספרס. אני דווקא ממש אוהב את בוסטון.
ראית את המשחק כולו? נכון שאנחנו עדיין בהתחלה, אבל כל הקטע שאנחנו לא מפסידים אבל עדיין נראים רע מטריד אותי. כי זה יכול להסתיר את הבעיות האמיתיות. אנחנו פשוט לא משכנעים בשיט
הקבוצה עוד לא נראית טוב לאורך זמן אבל זה לגיטימי, נעשו לא מעט שינויים וההתאמות לוקחות זמן, בטח כשאתה מוציא את העוגן ההגנתי שלך בצבע ומכניס במקומו שחקן שהוא לא פונקציה הגנתית אבל קלף התקפי יותר רציני. תוסיף לזה את ההתפתחות הנוספת של קוואי שדורשת התאמות נוספות (שים לב שבתחילת העונה הוא שיחק לא מעט כפוינט פורוורד ובמשחקים האחרונים זה לא קורה). תוסיף לזה את רוב הספסל שהתחלף ואת הפציעות בתחילת העונה (טוני לכמה משחקים, גרין לשבועיים-שלושה הראשונים) וזה מסביר את התזזיתיות. ברור שזה לא מעודד אבל אני אתחיל לדאוג אם זה יהיה המצב אחרי 40-50 משחקים, בשלב הזה זה עוד מתקבל על הדעת, בטח כשאנחנו גם מנצחים.
ברטאנס בשני האחרונים קיבל קרדיט מורחב (החלטה של פופ, לפי השדרנים, כדי להתחיל להכין את הילד להיות כלי שימושי בפלייאוף, ואני מניח שלפציעה של דדמון היה חלק) ועונה עם אינסטנט אופנס נהדר (15 ב23 דקות 6/8, 11 ב10 דקות 4/4) ברור שהאחוזים גם יתייצבו אבל קלעי כזה מסוכן ב4 זה נכס יקר מפז לקבוצה הזאת. הוא נראה מגומגם בתחילת העונה וגם כשקלע היה מנותק מההתקפה, זה נראה דומה שלשום בפוזשנים הראשונים כשאיבד שני כדורים (שיחק עם חמישייה שונה מזו ששיחק איתה עד אז, מה שבוודאי השפיע), קיבל נזיפה מפארקר ומאז לא איבד עוד כדורים ואתמול גם נראה שמצא את מקומו בשתף ההתקפי לא רע בכלל. מה שכן הוא יהיה חייב להתחזק בריבאונד.
הוא גם חוסם לא רע בכלל אבל מתפתה לקפוץ בקלות וזה עוד עניין שיהיה חייב לעבוד עליו.
דני גרין נכנס יפה לעונה (16 ב6/12 ו11 ב3/4 בשניים האחרונים) ורואים עד כמה גרין עם קליעה זו החתיכה שמשלימה את הפאזל הזה, כשהוא שם לתת את הנקודות האלה ולספק את האיום שיכריח את השומר שלו להצמד אליו, החיים הרבה יותר קלים לשאר החמישייה, שחקנים שאוהבים להשיג את הנקודות שלהם מבפנים ומחצי מרחק.
וזה בלי לדבר על ההגנה המצויינת שהוא מביא. אתמול פירגן לנו ב4 חסימות מהSG. פשוט נכס.
וחייב לדחוף פה מילה טובה לבבת עיניך, פאטי מילס. הבחור נותן עונה מצויינת עד עכשיו. תגיד מה שתרצה, לאסוף את השברים ב1 אחרי עוד דעיכה של טוני זו לא עבודה פשוטה והוא עושה את זה נהדר.
טפיל בהגנה (קריטי בהתחשב בחסרון הקבוע שלו-הוא גמד) ,11 נק למשחק ב23 דקות, נותן מעל 40% מבחוץ (הגיוני, קרוב לממוצעי קריירה) ומהשדה ומהקו מעמיד את האחוזים הכי גבוהים בקריירה שלו.
אתעכב שנייה דווקא על המספרים מהקו, הוא עדיין לא קוואי ולא ג׳יימס הארדן אבל הוא בא יותר אגרסיבי ובא לקחת על עצמו, ומעונה שעברה, בה זרק 0.7 זריקות מהקו למשחק (עונת שיא הייתה עם זריקה למשחק) הוא מטפס העונה ל1.7 זריקות ועושה את זה ב96%.
אלה עדיין מספרים נמוכים אבל זה רק עוד כלי להראות את השינוי בגישה שלו משחקן משלים למנהיג של היחידה השנייה ביחד עם מאנו.
הוא עדיין לא מוסר בחסד, 3.5 אסיסטים ל23 דקות זה לא נורא אבל גם לא מספרים של רכז טבעי, אבל פה אני באמת משוכנע כשכל עוד מאנו לידו יש לנו רכז טבעי (עם בעיות נפשיות) בחמישייה הזאת, ואין סיבה שפאטי ינסה לעשות דברים שהוא לא יודע לעשות.
לזכותו יאמר שהוא גם לא חסר אחריות עם הכדור, עם רק 1.3 איב' ב23 דקות.
אם אשכרה קראת עד לפה, שאפו.