המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ליאב, מדובר בתיאוריות.. שום דבר עוד לא הוכח ולכל הנחה שמדען מניח יש בערך 5 שסותרות אותה. זה יותר דיון פילוסופי ממדעי
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ליאב, מדובר בתיאוריות.. שום דבר עוד לא הוכח ולכל הנחה שמדען מניח יש בערך 5 שסותרות אותה. זה יותר דיון פילוסופי ממדעי
ברור לי, אבל זאת הייתה שאלה עם הפעלת דמיון..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ליאב, מדובר בתיאוריות.. שום דבר עוד לא הוכח ולכל הנחה שמדען מניח יש בערך 5 שסותרות אותה. זה יותר דיון פילוסופי ממדעי
ברור לי, אבל זאת הייתה שאלה עם הפעלת דמיון..
כמו שקנת' פרסל מ-30 רוק אמר:"I don't like hypothetical questions -- that's like lying to your brain."
LIAV10 כתב:חלל ואסטרונומיה זה אחד הנושאים היותר מעניינים לפי דעתי..
אז בואו נדון ונשאל שאלות בת'רד הזה..
אני אתחיל..
לפי מה שהבנתי היקום מתרח בכל שנייה שעוברת, אז חשבתי לעצמי, מה יקרה אם אי פעם נצליח להמציא כלי שמסוגל להגיע למהירויות מטורפות ויצליח להדביק את קצב דילת היקום? מה יקרה שהכלי הזה יעבור את הנקודה שהיקום גודל בדיוק?
michael כתב:מה זה יקום מתרחב , לאן הוא מתרחב ?
הוא הריי תופס מקום ונפח של משהו שהיה כנראה ריק
ומה יש קילומטר אחד נוסף מהמקום בו החלל התפשט ?
לצערי אנחנו לא מסוגלים כבני אדם להבין את הנקודה הזאת.
Holiday_Armadillo כתב:אפרופו חלל..
פורבס טוען שאם הכל יילך כשורה בשנת 2012 ישוגר לחלל(ובסופו של דבר יגיע לירח)probe..ברחה לי המילה מהראש ע''י שלושה ישראלים..זה יהפוך את ישראל למדינה השלישית בלבד שמצליחה להנחית probe על הירח(אחרי ארה''ב ורוסיה)..בנוסף הוא גם ישדר תמונה בשידור חי..
אה..הם עושים את זה בזמנם הפנוי ואם הכל יהיה בסדר זה יכניס להם לחשבון הבנק 20 מליון דולר..
http://www.forbes.com/sites/danielfreed ... -the-moon/
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפרופו חלל..
פורבס טוען שאם הכל יילך כשורה בשנת 2012 ישוגר לחלל(ובסופו של דבר יגיע לירח)probe..ברחה לי המילה מהראש ע''י שלושה ישראלים..זה יהפוך את ישראל למדינה השלישית בלבד שמצליחה להנחית probe על הירח(אחרי ארה''ב ורוסיה)..בנוסף הוא גם ישדר תמונה בשידור חי..
אה..הם עושים את זה בזמנם הפנוי ואם הכל יהיה בסדר זה יכניס להם לחשבון הבנק 20 מליון דולר..
http://www.forbes.com/sites/danielfreed ... -the-moon/
לווין?
MTA2311 כתב:הגיעו רכבי חלל לא מאויישים, הם עשו את זה לפני ארצות הברית, אבל ההישג האמריקאי גדול יותר
ו probe זה גששית\גישושית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים