yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
אני לא מנהל דיונים שמתחילים ב"פיצה קפואה". לא אומר שזה לא משהו שניתן לכמת אותו, אבל את ראויה ליותר, את יודעת את זה
ראויה ליותר אבל לא מוכנה להתאמץ בשביל זה ופיצה קפואה זה המקסימום שאני מוכנה להתאמץ בשבילו
בכל הרשתות המסחריות אני לא נוגעת כי אין לי רצון לאכול דלי שמן עם תבלינים
אבל דלי שמן עם תבלינים זה הכי טעים.
האמת, אני מוכן לוותר על כל הפיצה בשביל רוטב שום. זה כל כך טעים שאין דברים כאלו.
אני לא אכניס את העובדה הקטנה שקניתי היום פיצה מעדנות בתיבול שום
אני דיי חוששת שזה יהיה מזעזע אבל זה היה או זה או החריף והחריף שרף לי את התחת
פעם אחת בחיים שלי אכלתי מה שנקרא ''פיצה מילאנזית'', שהם עושים את הפיצה עם בצק עבה, שמים רוטב ומכניסים לתנור ולקראת סוף האפייה מוציאים, שמים גבינה ומכניסה חזרה
הרס לי את כל שאר הפיצות לנצח
מה זה המורכבות הזו? לכי על פיצה עממית, קאסה דלה פפה או משהו
אכלתי גם את הפיצה המקורית, כאילו..כשמדברים על הפיצה הראשונה שאי פעם הומצאה ורק ככה נכון לעשות פיצה? אז אכלתי את זה..meh
ואני אגיד משהו על הפיצה העממית
אם לא פיצה מהרמה הכי גבוהה, אז פיצה מאיזה חנות מקומית שנקראת ''הפיצה של אבא של רועי'' או משהו..או פיצה קפואה
כל מה שבאמצע (פיצה האט, דומינוס וכו') זה אחד הפשעים הכי גדולים נגד האנושות