המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:יודעים כבר מה הייתה סיבת ההתרסקות אגב?
כנראה כשל חשמלי.
בהתחלה דיברו על קצר חשמל או מחסור בדלק
לא יודעת מה אישרו בסוף
בערוץ הספורט אמרו שהטייס הוציא דלק כדי שהאסון יהיה קטן יותר, לא ממש מבין למה..
אולי כדי שדלק לא יתפוצץ בקריסה ?. לא מבין בחרא הזה.
Holiday_Armadillo כתב:הכי המזל שלי לפרסם משהו שנייה לפני שמורידים את הטשטוש
בערוץ הספורט אמרו שהטייס הוציא דלק כדי שהאסון יהיה קטן יותר, לא ממש מבין למה..
אולי כדי שדלק לא יתפוצץ בקריסה ?. לא מבין בחרא הזה.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכי המזל שלי לפרסם משהו שנייה לפני שמורידים את הטשטוש
מי זה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכי המזל שלי לפרסם משהו שנייה לפני שמורידים את הטשטוש
מי זה?
ראובן עובד
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכי המזל שלי לפרסם משהו שנייה לפני שמורידים את הטשטוש
מי זה?
ראובן עובד
שחקן כדורגל עלק
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אגב, לפי היהדות אני לא חושב שיש בעיה בלהיות לסבית, בניגוד להומואים
נכון, כי אין חדירה (אם הם רק היו יודעים..)
לא, כי על משכב זכר יש איסור מפורש בפסוק ואין על משכב אישה, ככל הידוע לי אין לזה ממש מקור הלכתי
my man כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אגב, לפי היהדות אני לא חושב שיש בעיה בלהיות לסבית, בניגוד להומואים
לא, כי על משכב זכר יש איסור מפורש בפסוק ואין על משכב אישה, ככל הידוע לי אין לזה ממש מקור הלכתי
יש מקורות הלכתיים לזה
MTA2311 כתב:my man כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אגב, לפי היהדות אני לא חושב שיש בעיה בלהיות לסבית, בניגוד להומואים
יש מקורות הלכתיים לזה
?
שועל כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:נכון, כי אין חדירה (אם הם רק היו יודעים..)
יש מקורות הלכתיים לזה
?
חשבת באמת שהיהדות וויתרה על זה והתירה?
כנראה מצאו איזה מקור כמו "כמעשיהם לא תעשו ובחוקותיהם לא תלכו" או משהו כזה
אבל זה כבר פרשנות מאוחרת ומרחיקת לכת
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:שועל כתב:לא, כי על משכב זכר יש איסור מפורש בפסוק ואין על משכב אישה, ככל הידוע לי אין לזה ממש מקור הלכתי
יש מקורות הלכתיים לזה
?
סתם מעניין איך הצדיקו את האיסור
שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:יש מקורות הלכתיים לזה
?
מצאתי לך:
כְּמַעֲשֵׂה אֶרֶץ מִצְרַיִם אֲשֶׁר יְשַׁבְתֶּם בָּהּ לֹא תַעֲשׂוּ: כתב הרמב"ם (הלכות איסורי ביאה פרק כא הלכה ח) ביאור פסוק זה: "נשים המסוללות זו בזו, אסור, וממעשה מצרים הוא שהוזהרנו עליו, שנאמר כמעשה ארץ מצרים לא תעשו, אמרו חכמים מה היו עושים, איש נושא איש ואשה נושא אשה, ואשה נשאת לשני אנשים, ...ויש לאיש להקפיד על אשתו מדבר זה ומונע הנשים הידועות בכך מלהכנס לה ומלצאת היא אליהן", עכ"ל הרמב"ם.
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:
?
מצאתי לך:
כְּמַעֲשֵׂה אֶרֶץ מִצְרַיִם אֲשֶׁר יְשַׁבְתֶּם בָּהּ לֹא תַעֲשׂוּ: כתב הרמב"ם (הלכות איסורי ביאה פרק כא הלכה ח) ביאור פסוק זה: "נשים המסוללות זו בזו, אסור, וממעשה מצרים הוא שהוזהרנו עליו, שנאמר כמעשה ארץ מצרים לא תעשו, אמרו חכמים מה היו עושים, איש נושא איש ואשה נושא אשה, ואשה נשאת לשני אנשים, ...ויש לאיש להקפיד על אשתו מדבר זה ומונע הנשים הידועות בכך מלהכנס לה ומלצאת היא אליהן", עכ"ל הרמב"ם.
אה, האמת שזה די ברור לא? זה לא שהיו צריכים לעשות חמישה מהלכים לוגיים בשביל לגזור את ההלכה.
Holiday_Armadillo כתב:''מסוללות''
מצאתי לעצמי משפט פתיחה חדש
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''מסוללות''
מצאתי לעצמי משפט פתיחה חדש
אם תצליחי עם מישהי אחרי שתשתמשי במילה הזאת 20 שקל מינאי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים