המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מול חולוניה, דגן יבזורי איבד בהגנה את שלומי הרוש וזכה לסדרת חינוך על הספסל. "מה הוא בקט-סל? גם באליפות אירופה ארז יספסל את הישראלים על כל טעות הגנתית?", זעמו במחנה של השחקן על החלטת המאמן. זו לא הפדיחה היחידה שהקבוצה עשתה עם יבזורי בימים האחרונים. נגד ריאל, הקלע עלה לחימום לפני המשחק, אבל איש מאנשי הצוות לא בישר לו כי אינו בסגל ליורוליג. "דגן ידע שמכבי בונה סגל עמוק, אבל הוא מאוכזב. אם מכבי מוכנה לשחרר אותו ולהשלים את שכרו, הוא יעזוב" - מכבי חיפה, הפועל אילת, או הפועל חולון, בסיטואציה מסוימת עשויות לקלוט אותו.
roy1000 כתב:אם זה חוסך כסף באיזושהי צורה, הייתי משחרר אותו. מה שכן, יש לו חוזה לעונה נוספת (שלישית) אם אני לא טועה, אז יצטרכו לפצות אותו גם על זה.
ankram כתב:roy1000 כתב:אם זה חוסך כסף באיזושהי צורה, הייתי משחרר אותו. מה שכן, יש לו חוזה לעונה נוספת (שלישית) אם אני לא טועה, אז יצטרכו לפצות אותו גם על זה.
אם השחקן רוצה לעזוב הוא צריך להתפשר , עם כל הכבוד שיש לי לדגן , אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , לא מתאים לך? תעזוב , אבל תוותר גם על חלק מהמשכורת שלך.
ankram כתב:roy1000 כתב:אם זה חוסך כסף באיזושהי צורה, הייתי משחרר אותו. מה שכן, יש לו חוזה לעונה נוספת (שלישית) אם אני לא טועה, אז יצטרכו לפצות אותו גם על זה.
אם השחקן רוצה לעזוב הוא צריך להתפשר , עם כל הכבוד שיש לי לדגן , אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , לא מתאים לך? תעזוב , אבל תוותר גם על חלק מהמשכורת שלך.
rc4991 כתב:חחח שמתם לב שאנשים שינו עכשיו את ההצבעה שלהם בסקר?
שועל כתב:rc4991 כתב:חחח שמתם לב שאנשים שינו עכשיו את ההצבעה שלהם בסקר?
ההצבעה הזו הייתה אחרי העונה הקודמת כשהוא קיבל דקות והיה מצוין
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:חחח שמתם לב שאנשים שינו עכשיו את ההצבעה שלהם בסקר?
בגלל זה זה מצחיק שאנשים עכשיו מצביעים הפוך
felix_r כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:חחח שמתם לב שאנשים שינו עכשיו את ההצבעה שלהם בסקר?
אין שום דבר מצחיק בזה. ממש כלום. ההפך.
בניגוד לעונה שעברה, העונה יש לנו סגל עמוק מאוד של שחקנים מצוינים בקו האחורי, אז אין כל כך מקום לישראלים. לא סתם מקל ויבזורי כמעט ולא משחקים , וזה עוד כשלאנדסברג פצוע. מה יהיה כשלאנדסברג יחזור לכושר? מקל ישתלב? מתי יבזורי ישחק? אפילו באימונים הוא מחוץ ל 5X5 ...
שועל כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:חחח שמתם לב שאנשים שינו עכשיו את ההצבעה שלהם בסקר?
אין שום דבר מצחיק בזה. ממש כלום. ההפך.
בניגוד לעונה שעברה, העונה יש לנו סגל עמוק מאוד של שחקנים מצוינים בקו האחורי, אז אין כל כך מקום לישראלים. לא סתם מקל ויבזורי כמעט ולא משחקים , וזה עוד כשלאנדסברג פצוע. מה יהיה כשלאנדסברג יחזור לכושר? מקל ישתלב? מתי יבזורי ישחק? אפילו באימונים הוא מחוץ ל 5X5 ...
אתה צריך ישראלים אפקטיביים בליגה. אז יש את לנדסברג שכמובן יעלם במשחקים המכריעים של העונה, וחוץ ממנו דגן הכי אפקטיבי התקפית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־20 אורחים