המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הצעת חוק: לא ימחקו ת'רדים משעשעים לפני שהספקתי לראות אותם
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:הצעת חוק: לא ימחקו ת'רדים משעשעים לפני שהספקתי לראות אותם
אם זה מנחם אותך זה היה החלק המשעשע היחיד בת'רד הזה
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יוני, גיליתי היום שלאיש התמיכה הטכנית שלנו קוראים ג'ניה
אני לא הייתי צריכה אותו עדיין אבל אני מרגישה שתתפתח בינינו ידידות אמיצה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יוני, גיליתי היום שלאיש התמיכה הטכנית שלנו קוראים ג'ניה
אני לא הייתי צריכה אותו עדיין אבל אני מרגישה שתתפתח בינינו ידידות אמיצה
אנשי התמיכה הטכנית הם בדר"כ עם לא פשוט.
אם תצליחי לייצר חברות אמיצה איתו, אז זה שווה בעיניי יותר מהיחסים האמיצים שלי עם שמואל.
Holiday_Armadillo כתב:בן אדם אמור להמשיך בחיים שלו כאילו כלום אחרי שהוא תופס את עצמו מזמם את השיר של ''הופה היי''?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אדם אמור להמשיך בחיים שלו כאילו כלום אחרי שהוא תופס את עצמו מזמם את השיר של ''הופה היי''?
תגידי תודה שלא היית צריכה לחיות עם אנשים שמנסים לשנות את המילים בהופה היי לשם שלך.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אדם אמור להמשיך בחיים שלו כאילו כלום אחרי שהוא תופס את עצמו מזמם את השיר של ''הופה היי''?
תגידי תודה שלא היית צריכה לחיות עם אנשים שמנסים לשנות את המילים בהופה היי לשם שלך.
''תשיר איתנו את ההופה הופהודאל''?
Holiday_Armadillo כתב:בן אדם אמור להמשיך בחיים שלו כאילו כלום אחרי שהוא תופס את עצמו מזמם את השיר של ''הופה היי''?
בן - ''מה זה ''הופה היי''?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אדם אמור להמשיך בחיים שלו כאילו כלום אחרי שהוא תופס את עצמו מזמם את השיר של ''הופה היי''?
''תשיר איתנו את ההופה הופהודאל''?
זה נוראי כרמל, איך אפשר לשיר את זה בכלל?
שיר איתנו את ההודה הודה אל
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אדם אמור להמשיך בחיים שלו כאילו כלום אחרי שהוא תופס את עצמו מזמם את השיר של ''הופה היי''?
בן - ''מה זה ''הופה היי''?
בפלייליטס ביום הראשון בכיתה א'.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים