החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:מחכה לסיכום של חציל
אני סטודנט.
מעכשיו הסיכומים שלי מתרכזים במתמטיקה בדידה, אלגברה ליניארית וחשבון אינפיניטסימלי.
ועכשיו בעברית.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:מחכה לסיכום של חציל
אני סטודנט.
מעכשיו הסיכומים שלי מתרכזים במתמטיקה בדידה, אלגברה ליניארית וחשבון אינפיניטסימלי.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:מחכה לסיכום של חציל
אני סטודנט.
אתה סטודנט בבינתחומי. תעתיק.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:תקוע בהיכל.
ליאב, אתה גם ?
רצתי בגשם, נכנסתי לשלוליות מעל גובה הקרסול.
למזלי יש לי ג׳יפ (ואת החוצפה להכנס ברחובות של אין כניסה), כי אז לא הייתי יוצא מהשכונה.
כבישים מוצפים, בן זונה מי שתכנן את השכונה.
לא שנאו פה בן אדם כל כך מאז שאור סיפר שלמשפחה שלו יש בניינים
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:itai7 כתב:מחכה לסיכום של חציל
אני סטודנט.
אתה סטודנט בבינתחומי. תעתיק.
איזה מין פרופסור אתה תגיד לי?
החציל האצטקי כתב:אני יכול לחיות עם הפסד ב"יום רע".
היום היה יום רע.
ברגע שזה הופך לדפוס זה כבר יהיה בעייתי.
roy1000 כתב:שנותן עצות טובות?
אתה בבינתחומי. לא בטכניון. תעתיק ותהנה מהחיים.
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:תקוע בהיכל.
ליאב, אתה גם ?
רצתי בגשם, נכנסתי לשלוליות מעל גובה הקרסול.
למזלי יש לי ג׳יפ (ואת החוצפה להכנס ברחובות של אין כניסה), כי אז לא הייתי יוצא מהשכונה.
כבישים מוצפים, בן זונה מי שתכנן את השכונה.
כן ראיתי, כל הכביש ליד מד"א והתחנת כיבוי אש היה מוצף במים וכדי להגיע לצד השני היינו צריכים ללכת בכביש.
Holiday_Armadillo כתב:רשום ש''רמי הדר לא מנסה לפגוע, כרגע מקל, לאנדסברג ואלכסנדר לא חלק מהרוטציה שלו''
כל אלה גרועים שחבל על הזמן והייתי שמחה אם לא היו במכבי, אבל יש פה בעייתיות מסויימת שאלה שלושה ישראלים ואנחנו משחקים בליגה עם חוק רוסי
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:רשום ש''רמי הדר לא מנסה לפגוע, כרגע מקל, לאנדסברג ואלכסנדר לא חלק מהרוטציה שלו''
כל אלה גרועים שחבל על הזמן והייתי שמחה אם לא היו במכבי, אבל יש פה בעייתיות מסויימת שאלה שלושה ישראלים ואנחנו משחקים בליגה עם חוק רוסי
אני חושב שהוא מדבר על היורוליג. בליגה הם יקבלו דקות.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:שנותן עצות טובות?
אתה בבינתחומי. לא בטכניון. תעתיק ותהנה מהחיים.
הלוואי והייתי יודע להעתיק.
כנראה נידונתי לסבול.
מקאדו 3 כתב:"הגבוהים של מכבי SOFT (רכים, ד.ב)", אמר מיודענו בראיינט דאנסטון .
גילה לנו את אמריקה ...
er79 כתב:מקאדו 3 כתב:"הגבוהים של מכבי SOFT (רכים, ד.ב)", אמר מיודענו בראיינט דאנסטון .
גילה לנו את אמריקה ...
אחלה שחקן. בדיוק סוג השחקן שמכבי הייתה צריכה לדעתי. גבוה הגנתי ואתלטי. גם האניקאט היה מעולה. למכבי לא היה פתרון עם הקו הקדמי של אפס, שמבחינה הגנתית לדעתי הוא מהטובים באירופה
jol9 כתב:er79 כתב:מקאדו 3 כתב:"הגבוהים של מכבי SOFT (רכים, ד.ב)", אמר מיודענו בראיינט דאנסטון .
גילה לנו את אמריקה ...
אחלה שחקן. בדיוק סוג השחקן שמכבי הייתה צריכה לדעתי. גבוה הגנתי ואתלטי. גם האניקאט היה מעולה. למכבי לא היה פתרון עם הקו הקדמי של אפס, שמבחינה הגנתית לדעתי הוא מהטובים באירופה
האניקאט ממש סוג של רנדל, רק יותר מוכשר בהתקפה.
jol9 כתב:אני חושב שאייברסון כן היה יכול להתמודד מולם, אבל הוא די נאנס ע"י השיפוט אתמול.
סה"כ, עם כל צרות, מכבי היתה ב1+ כמה דקות לסיום, וכדור ביד. לדעתי זה לגמרי היה שלה.
רמי קצת נרדם עם ההחזרה של ווימס, ועם הקרדיט המוגזם לסילי, וזאת הסיבה העיקרית לקריסה בסוף המשחק.
er79 כתב:jol9 כתב:אני חושב שאייברסון כן היה יכול להתמודד מולם, אבל הוא די נאנס ע"י השיפוט אתמול.
סה"כ, עם כל צרות, מכבי היתה ב1+ כמה דקות לסיום, וכדור ביד. לדעתי זה לגמרי היה שלה.
רמי קצת נרדם עם ההחזרה של ווימס, ועם הקרדיט המוגזם לסילי, וזאת הסיבה העיקרית לקריסה בסוף המשחק.
לא בטוח שזה היה עוזר, מלכתחילה היה לנו קשה יותר מדי עם הקו הקדמי שלהם. היינו במשחק רק בגלל שלשות בעיקר. קולטון וצירבס התקשו מאוד בצבע בשני צדי המגרש. לא בטוח שהם מספיקים מול קבוצות עם קו קדמי אתלטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־24 אורחים