המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:זה גם יכול לעזור לאנשי הפורום להבין איך הוגים נכון את השם שלי.
אני מסתכל עלייך, רוני.
MaccabiTA כתב:בכושית זה שאפה (פ דגושה)
MTA2311 כתב:זה טו מאצ' אינפו' להגיד שאחד הכאבים המציקים בעולם הוא כאב פטמות אחרי ריצת חורף?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה טו מאצ' אינפו' להגיד שאחד הכאבים המציקים בעולם הוא כאב פטמות אחרי ריצת חורף?
כן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה טו מאצ' אינפו' להגיד שאחד הכאבים המציקים בעולם הוא כאב פטמות אחרי ריצת חורף?
כן
הבנתי, תודה לך!
MTA2311 כתב:זה טו מאצ' אינפו' להגיד שאחד הכאבים המציקים בעולם הוא כאב פטמות אחרי ריצת חורף?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:זה טו מאצ' אינפו' להגיד שאחד הכאבים המציקים בעולם הוא כאב פטמות אחרי ריצת חורף?
וואי, במיוחד עם חולצת ״ניילון״ כזאת, זכרונות לגוש בפטמה בגיל ההתבגרות.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:זה טו מאצ' אינפו' להגיד שאחד הכאבים המציקים בעולם הוא כאב פטמות אחרי ריצת חורף?
וואי, במיוחד עם חולצת ״ניילון״ כזאת, זכרונות לגוש בפטמה בגיל ההתבגרות.
הגוש זה סרטן גבר
Holiday_Armadillo כתב:לשבת עם לדרמן ולנסות לפתוח 4 ברגים של מגש hdd זה אחד הדברים היותר מדכאים שעשיתי בערב שישי כלשהו אם כי לא המדכא שבהם
איתי-שגב כתב:איזה מבאס.. עד שקיבלתי את המחשב החדש ותכננתי לסדר הכול בשבת בכיף חסר לנו כבל שיחבר את הכרטיס מסך למסך.. חרא.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לשבת עם לדרמן ולנסות לפתוח 4 ברגים של מגש hdd זה אחד הדברים היותר מדכאים שעשיתי בערב שישי כלשהו אם כי לא המדכא שבהם
היית פעם בבר/מסיבה?
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:איזה מבאס.. עד שקיבלתי את המחשב החדש ותכננתי לסדר הכול בשבת בכיף חסר לנו כבל שיחבר את הכרטיס מסך למסך.. חרא.
אין לכם כבל HDMI או DVI ספייר? אולי מאיזה מחשב שאתם לא צריכים?LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לשבת עם לדרמן ולנסות לפתוח 4 ברגים של מגש hdd זה אחד הדברים היותר מדכאים שעשיתי בערב שישי כלשהו אם כי לא המדכא שבהם
היית פעם בבר/מסיבה?
בפעם היחידה שזה כמעט קרה (ואני מדברת על שעות הלילה, לא פאבים בשעות הצהריים) הגעתי בערך 50 מטר מהמועדון, ראיתי מישהו מקיא בחוץ ועשיתי סיבוב פרסה
אין לי ממש מה לעשות במקומות כאלה כי אני לא שותה ולא רוקדת
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:איזה מבאס.. עד שקיבלתי את המחשב החדש ותכננתי לסדר הכול בשבת בכיף חסר לנו כבל שיחבר את הכרטיס מסך למסך.. חרא.
אין לכם כבל HDMI או DVI ספייר? אולי מאיזה מחשב שאתם לא צריכים?LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לשבת עם לדרמן ולנסות לפתוח 4 ברגים של מגש hdd זה אחד הדברים היותר מדכאים שעשיתי בערב שישי כלשהו אם כי לא המדכא שבהם
היית פעם בבר/מסיבה?
בפעם היחידה שזה כמעט קרה (ואני מדברת על שעות הלילה, לא פאבים בשעות הצהריים) הגעתי בערך 50 מטר מהמועדון, ראיתי מישהו מקיא בחוץ ועשיתי סיבוב פרסה
למסך שלי אפשר לחבר כבל שהוא HDMI/VGA ומהכרטיס מסך יוצא משהו אחר. אבא שלי כבר מצא כבל מתאים וכנראה יקנה בראשון אבל עדיין מבאס.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:איזה מבאס.. עד שקיבלתי את המחשב החדש ותכננתי לסדר הכול בשבת בכיף חסר לנו כבל שיחבר את הכרטיס מסך למסך.. חרא.
היית פעם בבר/מסיבה?
למסך שלי אפשר לחבר כבל שהוא HDMI/VGA ומהכרטיס מסך יוצא משהו אחר. אבא שלי כבר מצא כבל מתאים וכנראה יקנה בראשון אבל עדיין מבאס.
איזה כבל יוצא שהוא לא HDMI/VGA/DVI?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:איזה מבאס.. עד שקיבלתי את המחשב החדש ותכננתי לסדר הכול בשבת בכיף חסר לנו כבל שיחבר את הכרטיס מסך למסך.. חרא.
אין לכם כבל HDMI או DVI ספייר? אולי מאיזה מחשב שאתם לא צריכים?LIAV10 כתב:היית פעם בבר/מסיבה?
איזה כבל יוצא שהוא לא HDMI/VGA/DVI?
נראלי שזה DVI.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים