אחדשיודע כתב:Mitelka כתב:לא מזמן ראיתי באחד המקומות ברשת תקציבי קבוצות יורוקאפ. יש שם קלחת של קבוצות ב2-8 הראשונות - ירושלים רשומה שלישית עם תקציב של 10 מיליון דולר. ולנסיה ראשונה עם תקציב של 14. חימקי, באיירן, זניט ועוד עם אותם תקציבים כמו של ירושלים פלוס מינוס. אני לא מכיר הרבה קבוצות יורוקאפ שמחזיקות שחקן עם 1.5 מיליון דולר לעונה (אמרה).
בכלכליסט. המספרים המדוברים הם באירו לפי הכתבה.
לגבי אמרה - הפרסומים בהתחלה דיברו על 1.5 מיליון דולר לשנה, אח"כ פורסם (ע"י גלדסטון, שפירסם בעצמו בתחילה שירוויח 1.5 מיליון דולר) שהוא מרוויח כ-700 אלף דולר נטו. אין אישור רשמי כמובן, אבל זה מצטרף לדברים שאמר אייל חומסקי באחד מתוכניות הבוקר לאחר החתימה שלו, שהוא לא מרוויח סכום יוצא דופן. ונשאיר את המניות שהוא מכר או לא בצד.
זה הרבה יותר פשוט. גלדסטון פירסם בכתבה ההיא על סכומי הזרים סכומים על כל שחקן כשלאמרה יש התייחסות מיוחדת - הוא רשם 700 אלף דולר אבל זה לא כולל הוצאות דירה, רכב, וסכומים שהוא מקבל ממכירת האחוזים שלו בקבוצה. לכן הוא גם סומן בכוכבית. אני זוכר במפורש את הכתבה הזו.
כל שאר הדברים מסתכמים ל1.5 מיליון. פשוט חלק מזה לא מגיע בדרך המקובלת, אלה חלק באמת מהקבוצה עצמה כמו לכל שחקן - וחלק חוזר אליו ממכירת האחוזים. זה עדיין הסכום שהוא מרוויח.
ואני זורם איתכם על הכתבה ההיא של גלדסטון למרות שהוא לא עשה שום דבר כדי שניקח אותו כבורר לעומת ווינט או פיק או כהן.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk