המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מה עם הסרט?
yanay21 כתב:דברים קטנים עד בינוניים? למה אתה יורד ככה על אור, לא יפה
yanay21 כתב:דברים קטנים עד בינוניים? למה אתה יורד ככה על אור, לא יפה
yanay21 כתב:דיברו על עכברים אלחוטיים? איכס, שוקל לעזוב שוב
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דיברו על עכברים אלחוטיים? איכס, שוקל לעזוב שוב
אל תעשה את זה, יהיה לי עצוב ולא אפור
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דיברו על עכברים אלחוטיים? איכס, שוקל לעזוב שוב
"לא אפור"
i see what you did there
MaccabiTA כתב:אור מה קרה שלא הכרזת כמה ימים לקח לסיים את הת'רד הקודם?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דיברו על עכברים אלחוטיים? איכס, שוקל לעזוב שוב
"לא אפור"
i see what you did there
מי יתקן אותי כשאני אגיד I want nasty?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור מה קרה שלא הכרזת כמה ימים לקח לסיים את הת'רד הקודם?
כשזה זמן סבבה אני לא מציין. כמו שיש פחות הודעות בפורום כשמכבי מנצחת .
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דיברו על עכברים אלחוטיים? איכס, שוקל לעזוב שוב
"לא אפור"
i see what you did there
ממילא מאנו פורש העונה ושנינו מתאבדים. כאילו, כפרה על טוני והכול, אבל מכל השלושה, אין מה להשוות
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, מישהי קראה לי היום בובה ואפילו לו בדרך הערסית של ''בו-בה''
אני לא מבינה, כאילו ככל שאני מתבגרת אני מקרינה יותר..מתיקות? זאת המילה? לא יודעת, אבל הייתי שמחה אם זה היה מפסיק
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אל תעשה את זה, יהיה לי עצוב ולא אפור
"לא אפור"
i see what you did there
ממילא מאנו פורש העונה ושנינו מתאבדים. כאילו, כפרה על טוני והכול, אבל מכל השלושה, אין מה להשוות
מצד שני כל סבסוב מוצלח של טוני בימינו זה אינסטנט-בונר
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, מישהי קראה לי היום בובה ואפילו לו בדרך הערסית של ''בו-בה''
אני לא מבינה, כאילו ככל שאני מתבגרת אני מקרינה יותר..מתיקות? זאת המילה? לא יודעת, אבל הייתי שמחה אם זה היה מפסיק
שני דברים:
יש לאנשים נטייה מזוויעה לבלבל בין "אדיבות" לכל תכונה אחרת שבהכרח מזמינה חיבה.
בדרך כלל אנשים שמשתמשים במילה "בובה" לא מבחינים בדקויות חברתיות למיניהן, וגם אם תלבשי חולצה שכתוב עליה "don't talk to me" (יצא לי), הם לא יבינו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים