שמואל1 כתב:איפה פיני ראה דחיפה של ווימס?
מאז שהעיפו אותו, הוא רואה כפול
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:איפה פיני ראה דחיפה של ווימס?
Holiday_Armadillo כתב:המאמן של חיפה לא נראה כמו..אממ..אני אסיים פה
RomanR כתב:ממה שהראו גל מקל עשה עבודה לא רעה היום, +14 שלו לעומת 15- של אוחיון.
שמואל1 כתב:RomanR כתב:ממה שהראו גל מקל עשה עבודה לא רעה היום, +14 שלו לעומת 15- של אוחיון.
לא בלט במיוחד לטובה, אבל המשחק של מכבי איתו היה שוטף יותר.
RomanR כתב:ממה שהראו גל מקל עשה עבודה לא רעה היום, +14 שלו לעומת 15- של אוחיון.
הצופה כתב:מה יהיה עם גאודלוק? שליש עונה כבר עברה ולא מוצאים לו תרגילים
שועל כתב:צריך לומר ביושר שהוא לא היה סופר אקטיבי גם כשמילר היה לידו, מלבד כמה משחקים בתחילת העונה.
זה השחקן, כך הוא היה נראה רוב הזמן בכוכב האדום.
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:צריך לומר ביושר שהוא לא היה סופר אקטיבי גם כשמילר היה לידו, מלבד כמה משחקים בתחילת העונה.
זה השחקן, כך הוא היה נראה רוב הזמן בכוכב האדום.
שחקן הרבה יותר טוב ממה שמנסים לעשות ממנו , קורבן לקו קדמי נוראי שנבנה לידו .
LIAV10 כתב:ניצחנו או הפסדנו?
מקאדו 3 כתב:צירבס נראה לי הקורבן התורן השנה כל סל שהוא מקבל כל עבירה שהוא עושה וכל שגיאה שלו הופכת לביקורת ולעג גם ע'י חלק מהאוהדים , להעיף אותו ולהטיס אותו זה דיי קל אבל אני בטוח שהרבה קבוצות היו רוצות שחקן כזה עם פוסט אפ מעולה ונתונים מרשימים , עם 4 נורמלי ולא 2 הרכיכות לידו אני בטוח שהוא יכול להיות סופר אפקטיבי אבל כשמשחקים שלמים חופרים על ההגנה שלו ועל כל טעות שלו זה נדבק בסוף גם לחלק מהאוהדים .
מקאדו 3 כתב:צירבס נראה לי הקורבן התורן השנה כל סל שהוא מקבל כל עבירה שהוא עושה וכל שגיאה שלו הופכת לביקורת ולעג גם ע'י חלק מהאוהדים , להעיף אותו ולהטיס אותו זה דיי קל אבל אני בטוח שהרבה קבוצות היו רוצות שחקן כזה עם פוסט אפ מעולה ונתונים מרשימים , עם 4 נורמלי ולא 2 הרכיכות לידו אני בטוח שהוא יכול להיות סופר אפקטיבי אבל כשמשחקים שלמים חופרים על ההגנה שלו ועל כל טעות שלו זה נדבק בסוף גם לחלק מהאוהדים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־16 אורחים