המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:לא אם מקלפים את השוקולד
my man כתב:כמה דברים..
1. גרמנית זו שפה דוחה!
2. מה נסגר עם העברית של כולנו פה היום?
3. כאב לב מה שקורה להפועל תל אביב... פשוט כאב לב.
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:מכירים את זה שאתם מדליקים לעצמכם דוד, עוברות 10 דקות בערך ואז אבא מנצל את הרגע וחוטף לכם בלי בושה את המקלחת כי הוא בטוח ש5 דקות המקלחת שלו לא יפגעו במים החמים ושאין מה לדאוג?
יש להורים שלי מזל גדול שאין לי נפש של רוצח..
אני לא מכיר הדלקה של דוד ל-10 דקות
אם זה היה 50 דקות זה היה אמין
Holiday_Armadillo כתב:אפרופו מצופה שוקולד זה דבר מוזר
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:מכירים את זה שאתם מדליקים לעצמכם דוד, עוברות 10 דקות בערך ואז אבא מנצל את הרגע וחוטף לכם בלי בושה את המקלחת כי הוא בטוח ש5 דקות המקלחת שלו לא יפגעו במים החמים ושאין מה לדאוג?
גם אני לא מכירה, זה היה אמור לדלוק לפחות לחצי שעה-40 דקות, אבל אחרי 10 דקות החליטו לעצבן אותי כי זה כנראה כיף לעצבן אותי בצורה מעצבנת..
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:אפרופו מצופה שוקולד זה דבר מוזר
אם זה או זה או בייגלה מצופה שוקולד, אז עדיף אפרופו..
my man כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:מכירים את זה שאתם מדליקים לעצמכם דוד, עוברות 10 דקות בערך ואז אבא מנצל את הרגע וחוטף לכם בלי בושה את המקלחת כי הוא בטוח ש5 דקות המקלחת שלו לא יפגעו במים החמים ושאין מה לדאוג?
גם אני לא מכירה, זה היה אמור לדלוק לפחות לחצי שעה-40 דקות, אבל אחרי 10 דקות החליטו לעצבן אותי כי זה כנראה כיף לעצבן אותי בצורה מעצבנת..
אני דווקא הייתי נהנה מזה... דוד אחרי 10 דקות לא עושה כלום למים... אז תפאדל תהנה במקלחת הקרה...
LIAV10 כתב:לא מתוחכמת במציאות, אה?
Holiday_Armadillo כתב:אני בן אדם רע
שועל כתב:טענתי את זה מזמן
להקטין
עולם הדייטינג במגזר הלסביות הוא עולם אכזר
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־8 אורחים