המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:בשלות כתב:יש לי תחושה שיקרה היום זעזוע .......
פדרמן קונה 100% מהמניות?
עם הכסף שלך?
Holiday_Armadillo כתב:אני צופה..אני צופה ריאיון של ראשי מכבי, אולי אפילו מסיבת עיתונאים
מה יגידו שם? האורקל מראה לי ש..הם יודו שנעשו טעויות, הם אפילו יגידו שהם אחראים לכמה מהטעויות האלה ו..מה? לא נראה שהם אומרים שמשהו ישתנה אבל..זה מוזר, נראה כאילו פדרמן משרטט משהו על לוח
מספרים? מנויים? מחיר יעלה? מה? ''קבוצת אמצע טבלה''?
שוב פעם בונים את הקבוצה לפני שיש מאמן? שוב פעם יצביעו על הטעויות חודשים לפני שמקבלים ההחלטות ייחשפו אליהן?
טוב, אני לא יודעת איך להגיד את זה, אבל עונת 17/18 תהיה לא משהו
felix_r כתב:לפי זה כאשר מילר יזכה ביורוליג, תבוא עם הדוגמא של סטאף קארי, בסדר?
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:לפי זה כאשר מילר יזכה ביורוליג, תבוא עם הדוגמא של סטאף קארי, בסדר?
לא חביבי, אני לא עובד לפי הדרישות שלך.
על עוד תבלבל במוח, אני אגיב.
ShiriV כתב:טוב, עם מי צריך לשכב כדי שטרינקיירי יגיע לכאן בעונה הבאה?
התנין 2 כתב:לא הבנתי איך הגעתם לויכוח הדבילי הזה. אני הבנתי את ההודעה של אחדשיודע פשוטה כמשמעה. יוני אמר שבלי טרינקיירי, מילר ומלי באמברג זו קבוצת יורוקאפ ואחדשיודע הגיב "ומכבי בלי גאודלוק, ווימס וסמית?". כלומר שבלעדיהם מכבי גם היא קבוצת יורוקאפ. תשובה שנאמרה בהקשר ישיר למה שנטען לפניה. לא רואה איך אפשר להבין זאת אחרת, זולת אם הקורא היה חסר ריכוז לשניה.
חנו'ש כתב:ShiriV כתב:טוב, עם מי צריך לשכב כדי שטרינקיירי יגיע לכאן בעונה הבאה?
הלו... זה הג'וב שלי
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:לפי זה כאשר מילר יזכה ביורוליג, תבוא עם הדוגמא של סטאף קארי, בסדר?
כל עוד תבלבל במוח, אני אגיב.
אתה מבלבל את המוח. השלישיה של מכבי הם שחקנים עם הוכחות. השחקנים של באמברג לא עשו כלום בחיים. אין מה לשוות, תרצה או לא תרצה.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:טוב, עם מי צריך לשכב כדי שטרינקיירי יגיע לכאן בעונה הבאה?
הלו... זה הג'וב שלי
less blushing, more std testing
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:טוב, עם מי צריך לשכב כדי שטרינקיירי יגיע לכאן בעונה הבאה?
הלו... זה הג'וב שלי
לא הבנתי....
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:ShiriV כתב:טוב, עם מי צריך לשכב כדי שטרינקיירי יגיע לכאן בעונה הבאה?
הלו... זה הג'וב שלי
לא הבנתי....
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:לפי זה כאשר מילר יזכה ביורוליג, תבוא עם הדוגמא של סטאף קארי, בסדר?
כל עוד תבלבל במוח, אני אגיב.
אתה מבלבל את המוח. השלישיה של מכבי הם שחקנים עם הוכחות. השחקנים של באמברג לא עשו כלום בחיים. אין מה לשוות, תרצה או לא תרצה.
מי השווה ביניהם?
רק אלוהים יודע מה אתה רוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־13 אורחים