LIAV10 כתב:טוב, שמעתי עכשיו ממישהו שאני סומך עליו שהתקבלה החלטה לפטר את רמי וכבר יש מאמן זר שהיו דיבורים איתו בשלושה שבועות האחרונים, סיכמו איתו בעל פה כבר די מזמן ורק הערב נפלה החלטה ללכת על זה.
לא יודע מי זה, רמי צפוי לקבל הודעה עד סוף השבוע.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:טוב, שמעתי עכשיו ממישהו שאני סומך עליו שהתקבלה החלטה לפטר את רמי וכבר יש מאמן זר שהיו דיבורים איתו בשלושה שבועות האחרונים, סיכמו איתו בעל פה כבר די מזמן ורק הערב נפלה החלטה ללכת על זה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב, שמעתי עכשיו ממישהו שאני סומך עליו שהתקבלה החלטה לפטר את רמי וכבר יש מאמן זר שהיו דיבורים איתו בשלושה שבועות האחרונים, סיכמו איתו בעל פה כבר די מזמן ורק הערב נפלה החלטה ללכת על זה.
אתה בן אדם מעיק
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב, שמעתי עכשיו ממישהו שאני סומך עליו שהתקבלה החלטה לפטר את רמי וכבר יש מאמן זר שהיו דיבורים איתו בשלושה שבועות האחרונים, סיכמו איתו בעל פה כבר די מזמן ורק הערב נפלה החלטה ללכת על זה.
אתה בן אדם מעיק
לא סוכם פה פעם שמקבלים פה באן על מסירת מידע ברמיזה?
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב, שמעתי עכשיו ממישהו שאני סומך עליו שהתקבלה החלטה לפטר את רמי וכבר יש מאמן זר שהיו דיבורים איתו בשלושה שבועות האחרונים, סיכמו איתו בעל פה כבר די מזמן ורק הערב נפלה החלטה ללכת על זה.
אתה בן אדם מעיק
נכון! כרמל, לטיפולך.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:טוב, שמעתי עכשיו ממישהו שאני סומך עליו שהתקבלה החלטה לפטר את רמי וכבר יש מאמן זר שהיו דיבורים איתו בשלושה שבועות האחרונים, סיכמו איתו בעל פה כבר די מזמן ורק הערב נפלה החלטה ללכת על זה.
אתה בן אדם מעיק
נכון! כרמל, לטיפולך.
כבר נתתי באן לאורי, תירגעו
עד שאתם מתעוררים אני כבר טיפלתי בעניין
ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אתה בן אדם מעיק
נכון! כרמל, לטיפולך.
כבר נתתי באן לאורי, תירגעו
עד שאתם מתעוררים אני כבר טיפלתי בעניין
זה היה באן לשתי שניות? כי הוא עדיין מסתובב כאן ומפזר סמיילים של צחוק בלי שליטה
my man כתב:בדיקה
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איזה חבורה של מ.צ לשעבר יש פה אלוקים.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איזה חבורה של מ.צ לשעבר יש פה אלוקים.
זה שיריון.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:איזה חבורה של מ.צ לשעבר יש פה אלוקים.
זה שיריון.
rc4991 כתב:הוא איבד את זה אתמול
מילא המצב המקצועי (הדבר האחרון שמעניין את ההנהלה) אבל חדר ההלבשה על הפנים והוא איבד את אמון הקהל
my man כתב:rc4991 כתב:הוא איבד את זה אתמול
מילא המצב המקצועי (הדבר האחרון שמעניין את ההנהלה) אבל חדר ההלבשה על הפנים והוא איבד את אמון הקהל
שום דבר שלא היה ידוע מראש..
הנהלה הזויה ובזויה!
בסוף זו לא אשמתו של רמי כמו שלא היתה אשמתו של גודס וטבק וארז(?) זו אשמתם של מי שממנה את כל אלה..
רמי עושה בדיוק את מה שהוא יודע.
my man כתב:rc4991 כתב:הוא איבד את זה אתמול
שום דבר שלא היה ידוע מראש..
הנהלה הזויה ובזויה!
בסוף זו לא אשמתו של רמי כמו שלא היתה אשמתו של גודס וטבק וארז(?) זו אשמתם של מי שממנה את כל אלה..
רמי עושה בדיוק את מה שהוא יודע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־15 אורחים