המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני חושב שכבר די ברור שגאודלוק לא יהיה פה בעונה הבאה.
ankram כתב:roy1000 כתב:אני חושב שכבר די ברור שגאודלוק לא יהיה פה בעונה הבאה.
אתה רוצה שיישאר?
ankram כתב:roy1000 כתב:אני חושב שכבר די ברור שגאודלוק לא יהיה פה בעונה הבאה.
אתה רוצה שיישאר?
RomanR כתב:מכבי בבעיה: מצד אחד, תצוגות הנפל האלה מוכיחות את הטעות הטיפשית שלהן עם מינויו של רמי הדר, וזעזוע מחוייב. מצד שני, כל מאמן זר שיבוא לפה לבטח ירצה חוזה לעונה וחצי לפחות, מה שלא בטוח שמכבי רוצה, וגם האוהדים לא. אם הם ימשכו את זה עוד קצת כבר לא יהיה ניתן להציל כלום מהעונה הזאת, לא בטוח שגם בארץ, וככה זורקים 30 מיליון דולר לפח.
ankram כתב:RomanR כתב:מכבי בבעיה: מצד אחד, תצוגות הנפל האלה מוכיחות את הטעות הטיפשית שלהן עם מינויו של רמי הדר, וזעזוע מחוייב. מצד שני, כל מאמן זר שיבוא לפה לבטח ירצה חוזה לעונה וחצי לפחות, מה שלא בטוח שמכבי רוצה, וגם האוהדים לא. אם הם ימשכו את זה עוד קצת כבר לא יהיה ניתן להציל כלום מהעונה הזאת, לא בטוח שגם בארץ, וככה זורקים 30 מיליון דולר לפח.
אפשר להיות יצירתיית , ישנם לא מעט מאמנים טובים וסמכותיים מהדר שיושבים בחוץ שאולי בקונסטלציה מסויימת יסכימו לבוא למכבי לחצי עונה , שרף ופיני. עונת היורוליג הזאת מתה , זה די ברור לכולם , וצריך לדלל את הסגל. לא הבנתי את ההשארה של דגן , מכבי מנופחת בעמדה 2 (ווימס,אנדרו,דגן,סילי,לאנסברג) ןהעודף הזה לא עושה לה טוב.
מבחינתי צירבס היה צריך להיות על המטוס אתמול , כנ"ל אלכסנדר (אני באמת לא מבין , מה הוא נותן לקבוצה שגבוה ישראלי צעיר וחלש לא יכול לתת) , מכבי צריכה לשבת על הסוכן של טראנקיירי , ולסגור איתו לשנה הבאה , עוד לפני שמתחיל הקיץ צריך לשאול אותו מה הוא צריך ולספק לו את זה.
אבל כמובן שזה לא יקרה , במקום לשים בוחטה על מאמן רכז וסנטר , יחתימו 3 שחקנים במליון וחצי על עמדה 1 וייתנו למיקי גורקה לאמן.
ankram כתב:RomanR כתב:מכבי בבעיה: מצד אחד, תצוגות הנפל האלה מוכיחות את הטעות הטיפשית שלהן עם מינויו של רמי הדר, וזעזוע מחוייב. מצד שני, כל מאמן זר שיבוא לפה לבטח ירצה חוזה לעונה וחצי לפחות, מה שלא בטוח שמכבי רוצה, וגם האוהדים לא. אם הם ימשכו את זה עוד קצת כבר לא יהיה ניתן להציל כלום מהעונה הזאת, לא בטוח שגם בארץ, וככה זורקים 30 מיליון דולר לפח.
אפשר להיות יצירתיית , ישנם לא מעט מאמנים טובים וסמכותיים מהדר שיושבים בחוץ שאולי בקונסטלציה מסויימת יסכימו לבוא למכבי לחצי עונה , שרף ופיני. עונת היורוליג הזאת מתה , זה די ברור לכולם , וצריך לדלל את הסגל. לא הבנתי את ההשארה של דגן , מכבי מנופחת בעמדה 2 (ווימס,אנדרו,דגן,סילי,לאנסברג) ןהעודף הזה לא עושה לה טוב.
מבחינתי צירבס היה צריך להיות על המטוס אתמול , כנ"ל אלכסנדר (אני באמת לא מבין , מה הוא נותן לקבוצה שגבוה ישראלי צעיר וחלש לא יכול לתת) , מכבי צריכה לשבת על הסוכן של טראנקיירי , ולסגור איתו לשנה הבאה , עוד לפני שמתחיל הקיץ צריך לשאול אותו מה הוא צריך ולספק לו את זה.
אבל כמובן שזה לא יקרה , במקום לשים בוחטה על מאמן רכז וסנטר , יחתימו 3 שחקנים במליון וחצי על עמדה 1 וייתנו למיקי גורקה לאמן.
my man כתב:ankram כתב:RomanR כתב:מכבי בבעיה: מצד אחד, תצוגות הנפל האלה מוכיחות את הטעות הטיפשית שלהן עם מינויו של רמי הדר, וזעזוע מחוייב. מצד שני, כל מאמן זר שיבוא לפה לבטח ירצה חוזה לעונה וחצי לפחות, מה שלא בטוח שמכבי רוצה, וגם האוהדים לא. אם הם ימשכו את זה עוד קצת כבר לא יהיה ניתן להציל כלום מהעונה הזאת, לא בטוח שגם בארץ, וככה זורקים 30 מיליון דולר לפח.
אתה יודע מה יפה?
שהמנויים עדיין ימלאו את ההיכל.
MTA2311 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אני חושב שכבר די ברור שגאודלוק לא יהיה פה בעונה הבאה.
אתה רוצה שיישאר?
כולם צריכים לרצות שישאר.
ווימס וגאודלוק הם לא הבעיה של הקבוצה הזאת בשום צורה.
שועל כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:אני חושב שכבר די ברור שגאודלוק לא יהיה פה בעונה הבאה.
אתה רוצה שיישאר?
כולם צריכים לרצות שישאר.
ווימס וגאודלוק הם לא הבעיה של הקבוצה הזאת בשום צורה.
הם כן חלק מהבעיה
MTA2311 כתב:הם לא, כמו ששנה שעברה פארמר ורוצסטי לא היו הבעיה.
הם שני שחקנים איכותיים ביותר שהוכיחו את עצמם בכל מקום שהיו בו.
אין מאמן (זה לא שהמאמן לא טוב, העמדה הזאת פשוט לא מאויישת) , אין עמדה 1, אין עמדה 4 ויש רבע שחקן ראוי בעמדה 5.
אלה הבעיות.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:הם לא, כמו ששנה שעברה פארמר ורוצסטי לא היו הבעיה.
הם שני שחקנים איכותיים ביותר שהוכיחו את עצמם בכל מקום שהיו בו.
אין מאמן (זה לא שהמאמן לא טוב, העמדה הזאת פשוט לא מאויישת) , אין עמדה 1, אין עמדה 4 ויש רבע שחקן ראוי בעמדה 5.
אלה הבעיות.
לפי מה שנראה, גאודלוק די שורף את הגשרים שלו במכבי ואני לא רואה מצב שהאו נשאר בעונה הבאה, בטח שלא בשני מליון דולר.
ברור שהבעיה זה לא השחקן שהיכולות שלו היו ידועות מראש. הבעיה היא בבניה ובמאמן, אבל בלי קשר, אני חושב שגם ווימס וגם גאודלוק לא יוכלו להמשיך בעונה הבאה.
my man כתב:אבל כמו שיוני אמר..כל שחקן שלא תביא לפה יראה בדיוק אותו דבר..
המועדון הזה רקוב מבפנים..
roy1000 כתב:my man כתב:אבל כמו שיוני אמר..כל שחקן שלא תביא לפה יראה בדיוק אותו דבר..
המועדון הזה רקוב מבפנים..
את זה כולנו אומרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־24 אורחים