איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בשלות כתב:GAMEDAY![]()
![]()
![]()
![]()
נראה לי שאתה היחיד פה שמצפה למשחק.
נראלי שהוא מדבר בציניות..
90% ציניות ו - 10 % התלהבות ממה שיכול לקרות אם נפסיד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בשלות כתב:GAMEDAY![]()
![]()
![]()
![]()
בשלות כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:בשלות כתב:GAMEDAY![]()
![]()
![]()
![]()
90% ציניות ו - 10 % התלהבות ממה שיכול לקרות אם נפסיד
שחף1 כתב:אולי אולי תבוסה תשלח סוף סוף את רמי הביתה?
arel123 כתב:מצפה לניצחון קליל של מכבי היום, אני מאוד אשמח אם רמי ייתן לגל הרבה דקות, זה מגיע לו הדקות האלה והוא צריך לקבל אותם
LIAV10 כתב:arel123 כתב:מצפה לניצחון קליל של מכבי היום, אני מאוד אשמח אם רמי ייתן לגל הרבה דקות, זה מגיע לו הדקות האלה והוא צריך לקבל אותם
ולמה זה מגיע לו?
arel123 כתב:LIAV10 כתב:arel123 כתב:מצפה לניצחון קליל של מכבי היום, אני מאוד אשמח אם רמי ייתן לגל הרבה דקות, זה מגיע לו הדקות האלה והוא צריך לקבל אותם
ולמה זה מגיע לו?
כי אני בטוח שהוא מתאמץ מאוד באימונים ועל כל הפעמים שהוא לא מקבל דקות בכלל במשחקים אז היום (ועוד שיוגב לא רשום) אני חושב שמגיע לו לקבל הרבה דקות
ankram כתב:שחף1 כתב:אולי אולי תבוסה תשלח סוף סוף את רמי הביתה?
בשביל מה? מה זה יעזור?
הרי יביאו מישהו פחות טוב מהדר , כן , אני יודע שזה נשמע מופרך , אבל בכל הקשור למאמנים אנחנו רק הולכים אחורה
בלאט>גודס>טבק>ארז>הדר , אני בכלל לא רוצה לחשוב איזה חבר של ניקולה יגיע אלינו הפעם....
Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:שחף1 כתב:אולי אולי תבוסה תשלח סוף סוף את רמי הביתה?
בשביל מה? מה זה יעזור?
הרי יביאו מישהו פחות טוב מהדר , כן , אני יודע שזה נשמע מופרך , אבל בכל הקשור למאמנים אנחנו רק הולכים אחורה
בלאט>גודס>טבק>ארז>הדר , אני בכלל לא רוצה לחשוב איזה חבר של ניקולה יגיע אלינו הפעם....
כרגע, אין מנוס מלהגיע לאבסורד
לשם המועדון שייך
כל תבוסה וכל בדיחה מהלכת ראויה לנו
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:ankram כתב:שחף1 כתב:אולי אולי תבוסה תשלח סוף סוף את רמי הביתה?
בשביל מה? מה זה יעזור?
כרגע, אין מנוס מלהגיע לאבסורד
לשם המועדון שייך
כל תבוסה וכל בדיחה מהלכת ראויה לנו
אם אחרי שנה שעברה זה מה שקיבלנו, מה לעזעזל נקבל עכשיו???
https://youtu.be/Lk0DsDPj_Jo
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־21 אורחים