הצופה כתב:חייב עזרה. איך אני מבטל את הנוטיפיקציה במייל על כל הודעה שציטטו אותי?
הורדתי את כל ארבעת הסימונים תחת "email notifications" ואני עדיין מקבל מיילים וזה מרגיז אותי
לי זה לא שולח אימיילים והכל מסומן
מוזר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הצופה כתב:חייב עזרה. איך אני מבטל את הנוטיפיקציה במייל על כל הודעה שציטטו אותי?
הורדתי את כל ארבעת הסימונים תחת "email notifications" ואני עדיין מקבל מיילים וזה מרגיז אותי
איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
כרמל מה עשית לילד?
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
כרמל מה עשית לילד?
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:אני ברשימה הסופית לתת פורום?
בדמיון שלך
תגיד אלי, למה דווקא ״שועל״?
אין שום סיבה הגיונית מלבד זה שזו המילה הראשונה שעלתה במוחי החלול כשרציתי להגיב פה באופן חד פעמי
אין לך מושג כמה אנשים אמרו לי שהם לא תיכננו להישאר יותר מזמן קצר מאוד
אנחנו כמו קניות באינטרנט, אתה חושב שאתה הולך לקנות רק משהו שאתה באמת צריך ויקר מאוד בארץ, ושנה אחרי אתה מוצא את עצמך ב-11.11 קונה מחקים של הלו קיטי ב-50 סנט לחבילה של 10
איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
כרמל מה עשית לילד?
איך ההנג אובר מאתמול?
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
למה ''מקווה שלא''? קיבלתי את זה סתם מאדם רנדומלי, לא בסיטואציה המתאימה
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
יש מצב שהאדם הרנדומלי חשב על מה שאנחנו חושבים ?.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה... הבנתי. נראלי. אני מקווה שלא, אבל הבנתי.
תמימה כזאת. אף אחד לא יחמיא לך על אורך האצבעות לא בקונוטוציה מינית.
Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:חייב עזרה. איך אני מבטל את הנוטיפיקציה במייל על כל הודעה שציטטו אותי?
מוזר
הצופה כתב:Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:חייב עזרה. איך אני מבטל את הנוטיפיקציה במייל על כל הודעה שציטטו אותי?
מוזר
יש מצב שטפאטוק מתנקמים בי בגלל שאני לא מוכן לעדכן את האפליקציה לגרסא עם הפרסומות המוגדלות?
איתי-שגב כתב:הבוס שלך ?.
והצופה, אצלי זה גם ככה.
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי את ההערה המוזרה שבשביל לסביות זאת המחמאה הכי גדולה שאפשר לחלום עליה - ''וואו, יש לך אצבעות ממש ארוכות''
למה דווקא זה ?.
איתי-שגב כתב:ככה אתה ליאב ? סבבה, אתה לא מקבל זין פעם הבאה.
LIAV10 כתב:בן אני יכול להיות לידך בפעם הראשונה שתשתה או תעשן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים